Коледа 2013 - тема 1

• 95 521
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Запис в любимата тема!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тази година мисля да пробвам най-накрая АКК. Години наред все щолен правя и ще разнообразя тази година.  Wink
Иначе сладките за поредна година ми оставят същите. Двойни дози трюфел сладки, шоколадови с фъстъчено масло, щолен сладки, капучино звездички с бадемов марципан, меденки от детството ми и тези на Джули, бадемови линцери.

# 61
Страхотно оформление на темата!  bouquet Благодаря!

Идеята с цветенцето от първа страница е върха - веднага ще я използвам!

# 62
Снощи моят син ме подкани, вадейки кутиите за сладки, да му направя любимите им есенни "ябълкови топки с канела". Та вече мога да покажа и снощна снимка. Wink Моля за извинение, че не е от най-изисканите снимки, ама така се ометоха тези топки, че само такава успях да направя...

# 63
Ние още сме на вълна Хелоуин Mr. Green, но темата е много приятна Hug

# 64
Аз тази вечер открих сезона с меденки Blush
Правих и тиквеник сиропиран, обаче май не ми се получи. иаглежда ми кашкавав. дали ще стегне?Всичко изпълник по рецептата newsm78

# 65

Това изглежда убийствено вкусно! Може ли рецепта!

Запис и от мен в новата темичка, ей тъй да ви следя  Peace
ето рецептата http://magyclub.com/kurkubinya/

# 66
Благодаря за новата тема! Винаги сте много полезни!   bouquet

Ето моя АКК от миналата година:

И един въпрос: Има ли някакъв трик при рязането на АКК, когато го поднасяте, за да са хубави парчетата (моите малко се разпадаха)? Благодаря! Иначе всички го харесаха.

# 67
  • София
И на мен ми се завъртяха едни щолени и АКК из главата  People Santa

Дръвчето от кейк попс, което е показала tunata, е впечатляващо. Та по този повод да попитам - с какъв бял шоколад/ смес покривате белите, за да се получи плътно покритие?

# 68
ТемаТА  Heart Eyes Благодаря! Миналата година станаха приказни сладките ми, щолен или АКК не правя, тази година съм в търсене на нови идеи  Heart Eyes
Ето нещо да радва окото

# 69
blackisback,не показвай само,а казвай какво представляват тези красоти и можем ли да ги приготвим?

# 70
Така като гледам ми се струва, че е дебела гризина "претцел" покрита със шоколад и разни други добавки, но може и да греша Peace

# 71
Така като гледам ми се струва, че е дебела гризина "претцел" покрита със шоколад и разни други добавки, но може и да греша Peace

Именно това е. Не знам как се комбинира (отгоре има разтопен шоколад) и разни захарни фигурки. Но със сигурност е идея и може да се използва тесто за меденки например.

# 72
И аз тук се намествам да събирам чудесни идеи.
Отделила съм си някои хитри и надявам се лесни за изпълнение нещица, пък дано реализирам някое:

# 73
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Веднага се записвам  Hug Това е любимия ми празник и го чакам с нетърпение.

# 74
Peut-être, страхотни идеи, много лесни за изпълнение и много ефектни  Hug

Общи условия

Активация на акаунт