MAC & Sephora - 16 тема

• 48 252
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
  • в 1001-та нощ
Аз имам 3 златни пудри, май не искам повече  Mr. Green , утре като излизам ще понося диорската свободна  Blush а трябва да разнося и тази на Шанел, която взех наскоро и май с пудрите приключих  Blush

# 556
  • USA, Steak State
Харесах една от пудрите в Коледната колекция на Диор, вероятно ще се сдобия с нея. И аз се разочаровах от  суочовете на палитрите им, спестени пари.
Снощи седях и разглеждах колекции и тъкмо нищо не ми беше грабнало окото и Ел като издумка колекцията на Диор... няма да се пести.

Онзи първият подаръчен комплект, който показахте къде сте го гледали. Много е впечатляващ.

# 557
  • София
Дам и аз се за рибих по сайта , много изкушения много нещо. Също Тони чакам за отзиви от палитрата и доставката   bouquet
Определено изкушаващ сайт Mr. Green
Ей това ми грабна окото от раз, просто разкош:

Скрит текст:

Само на вид са впечатляващи. Обикновено горните красоти падат при първото нанасяне. Имам техен руж. Цените им обаче са високи, защото мисля 50% от сумата отива за помощ на животни.

Аз няма да забравя един техен хайлайт с тигър  Heart Eyes Ако пуснат пак такава красота - няма да им простя  Crazy
Много ми харесва декоративната козметика на Chantecaille, ще ви донеса на следващата среща единствената им палитра, която имам. Абсолютен разкош е. Тигрите и аз не бих ги отказала Simple Smile

Protected Paradise Eye Palette

# 558
Прекрасна е!

# 559
Аз имам единична сянка на Chantecaille, купувана за около £5. Хубава е много, но не е нещо невиждано. Не бих платила пълна цена която е около £18-20. Иначе изглеждат страхотно, наистина. Peace

# 560
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз съм влюбена в лака rouge rubis и двете червила от коледната Шанелска колекция. Поне по снимки де. Също така и ружът изглежда много мой цвят. Ще дебна да я пуснат в сайта на Сефора, за да мога да поръчам. Чудя се обаче лакът дали си заслужава парите, как ще е като качество  newsm78

# 561
  • Бургас
В блога на temptalia, ревюта на цялата колекция. Ще ги видим ли в БГ или не?
MAC Divine Night

# 562
  • Torino,IT
Имам проблем с отварянето на сайта на темпталия. Не знам защо не ми го отваря със система андроид....
 newsm78 newsm78
Не мога.да видя суочовете на Nuit infinie.... Twisted Evil
Много исках да видя петицата сенки и пудрата.
Някой може ли да постне някоя снимчица моля?
За пудрата moonlight обаче ми се поохлади ентусиазма защото била облаци от.блясък на лицето....ако е повече oт revery направо си представям какво чудо ще е.

# 563
Боби Браун от къде може да се пазарува с БГ карта и доставка до БГ или Англия?

# 564
  • Отвъд алеята зад шкафа
Имам проблем с отварянето на сайта на темпталия. Не знам защо не ми го отваря със система андроид....
 newsm78 newsm78
Не мога.да видя суочовете на Nuit infinie.... Twisted Evil
Много исках да видя петицата сенки и пудрата.
Някой може ли да постне някоя снимчица моля?
За пудрата moonlight обаче ми се поохлади ентусиазма защото била облаци от.блясък на лицето....ако е повече oт revery направо си представям какво чудо ще е.

Аз я отварям, но никъде не намирам суотчове на Шанелската колекция  newsm78

# 565
  • Torino,IT
А публикацията от 30 септември не е ли свързана с нея? Понеже не мога да я отворя си мислех че е това,но явно е само изброяване на продуктите....както и да е. Ще почакам.

# 566
  • Бургас
Само изброяване и официални снимки. Суотчове в момента няма, блогърските пръсти още не са я докопали.

# 567
  • Отвъд алеята зад шкафа
А публикацията от 30 септември не е ли свързана с нея? Понеже не мога да я отворя си мислех че е това,но явно е само изброяване на продуктите....както и да е. Ще почакам.

Да, това е само промо снимки + описание.

# 568
  • Torino,IT
Само изброяване и официални снимки. Суотчове в момента няма, блогърските пръсти още не са я докопали.

Ясно,аз питам  по-конкретно за темпталия,защото там придобивам по-ясна представа,но при Карен има суочове на пудрата,ружа, три от червилата и кремообразните сенки.....
За съжаление нейната кожа е тъмничка и не може да се придобие реална представа за пудрата.
Ето линк
http://www.makeupandbeautyblog.com/cosmetics/chanel-collection-n … nfinie-de-chanel/

# 569
  • USA, Steak State
Снощи пуснаха колекцията в сайта на Шанел и много се чудех за пудрата. НО имам доста такива продукти с блестящи частици и си мисля, че ще ми е излишна. Тя е и доста икономичен продукт ( имам пудра от тази серия).
Но ружа определено ме привлича. Ще умувам де.

Общи условия

Активация на акаунт