MAC & Sephora - 16 тема

• 48 261
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
Коледните колекции и сетове винаги ги пропускам. Обаче в Devine Night има готини продукти, особено червилата и минералните продукти са ми интересни.

# 541
  • София
Коледните колекции и сетове винаги ги пропускам. Обаче в Devine Night има готини продукти, особено червилата и минералните продукти са ми интересни.

За четките е така, но не и за продуктите, имам страхотен пигмент Teal, от един коледен сет... редовния Теал е доста по-невзрачен, а коледния има страхотен златен блясък.

# 542
Чакайте, чакайте, ще излезнат още колекции Simple Smile Не ги пишете още тези пари "спестени"  Whistling
Направо си ги пиша. Hug Харесват ми само двете Диорски пудри, но не знае дали ще поръчам, защото колекцията няма да дойде тук. Първата палитра е толкова анти за мен, че ме присви корема като я видях. Това са най-неподходящите за мен цветове. За първи път да не харесам 5-ца на Диор. Иначе напоследък почти винаги купувам едната.
И на Мас не ми харесват Коледните неща.
Аз чакам колекцията на Шанел и евентуално палитрата на Герлен с колекционерска цел.

А да Наде, този Тийл Коледния вярно е много по-хубав. Hug Обаче четките в сетове са пълен провал.

Тези /особено палитрата с червилата и лака, тя ми е любов от пръв поглед, от преди месец/ ми харесват и ще ги дебна по летищата.

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 16:14 от densi

# 543
Момичета, каква е цената на минералните ружове на MAC?

Денси, диорската палитра с червилата е много изкушаваща  Grinning.

# 544
На картинката на Ел и двете палитри изглеждаха много красиво. Суочовете и на двете обаче са потресаващи. Според мен първата би отивала на много жени и ще се хареса на много жени. Мен ми харесва повече втората, защото е по-студена. Това светло сливово ми допада много(долу в ляво на палитрата). Но съм убедена, че мога да намеря подобна единична сянка, ако потърся.
Мен лаковете ми харесаха много. Миналата година не си взех. Исках черния, но не ми стоеше добре. После толкова ме беше яд, че не съм взела поне един, защото са уникално красиви.
Тази година искам да си избера поне едно лакче, за да ми краси тоалетката Blush
Тези другите палитри са ми типичните, които се продават по летищата. Нещо в самата им опаковка не ме грабва. Не знам защо, но не ми допада травъл опаковката. Предпочитам стандартните.
Мен лично Шанелската Коледна палитра ми е изключително НЕсимпатична. На някои може и да им харесва много, за мен е...........
Единичните сенки в бурканче ми се струват интересни, но може и да ги подмина. Ружът ми изглежда доста блудкав.
Вкусове всякакви, затова и предлагането е толкова голямо Hug

# 545
Специално за Алена днес видях палитрата на Кларинс. 43 евро е тук. Палитрата е кафява, а не лилава, както беше по казана на някои снимки в нета. Само 2 цвята са матови. Момичето, което работи на шанда на Кларинс каза, че има Нейкед 1 и тази палитра по нищо не се различава от Ърбан от нея. Пигментацията на Кларис е хубава и интезитета на цветовете също.

Денси тази сутрин гладах в нета колекцията на Диор за коледа. Няма я още по магазините обаче.

За сметка на това са пуснали коледния блокбастер на Ести, който според мен е по добър от миналогодишния. Условието е да купиш който и да е парфюм и ти дават блокбастера за 69 евро.

# 546
  • София
Още гифт-сетове от Диор:

# 547
  • София
За сметка на това са пуснали коледния блокбастер на Ести, който според мен е по добър от миналогодишния. Условието е да купиш който и да е парфюм и ти дават блокбастера за 69 евро.

Този ли е?

# 548
Аз и на пигментите по принцип не съм фен, за това и тях пропускам. Иначе като блясък са наистина страшно красиви.
Коледната колекция на Chanel за сега най-много ми допада. Сенките, пудрата и червилата. Усещам как пак ще си купя златна пудра Mr. Green

# 549
В България не са обвързани с покупка на парфюм и струват твърдо 200-220 лв. всяка година. Имам един стига ми. Не използвам палитрата и ружовете почти въобще, другите неща обаче много.

# 550
Същия. Спомням си обаче, че миналата година тук имаша различен блокбастер от България.
На мен специално тази годишния ми харесва. Ако има желаещи да ми го купят за Коледа, няма да им се обидя. Laughing

# 551
  • София
И на мен за сега колекцията на Шанел много ми допада, като особено много искам палитрата. За съжаление обаче, тя е ултра-лимитирана Sad

# 552
А на МАС четкитехв комплекти (като тези коледните) ли не им се носеши добра слава? В смисъл, че не а дотам хубави и качествени?
А компректите с пигменти принципно стигат ли до България и на каква цена са били?

О да, винаги ги има, аз не ги пропускам.
По спомен, миналата година бяха 78лв. комплект от 4 пигмента по 2,5гр. Миналата година имаше 3 сета, 2012 бяха 2 сета, 2011 май бяха пак 3  Thinking

Наде, да кажеш, като се появят пигментите  Hug Накрая май тях ще си взема, като сигурна инвестиция, от която няма да се разочаровам  Crazy

# 553
  • USA, Steak State
Дам и аз се за рибих по сайта , много изкушения много нещо. Също Тони чакам за отзиви от палитрата и доставката   bouquet
Определено изкушаващ сайт Mr. Green
Ей това ми грабна окото от раз, просто разкош:

Скрит текст:

Само на вид са впечатляващи. Обикновено горните красоти падат при първото нанасяне. Имам техен руж. Цените им обаче са високи, защото мисля 50% от сумата отива за помощ на животни.

# 554
Дам и аз се за рибих по сайта , много изкушения много нещо. Също Тони чакам за отзиви от палитрата и доставката   bouquet
Определено изкушаващ сайт Mr. Green
Ей това ми грабна окото от раз, просто разкош:

Скрит текст:

Само на вид са впечатляващи. Обикновено горните красоти падат при първото нанасяне. Имам техен руж. Цените им обаче са високи, защото мисля 50% от сумата отива за помощ на животни.

Аз няма да забравя един техен хайлайт с тигър  Heart Eyes Ако пуснат пак такава красота - няма да им простя  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт