Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! ! Тема 29

• 78 662
  • 924
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Кога е била конизацията-23.10. миналата година ли или има грешка в месеца?

# 91
О извинявам се,на 23.09.13г беше.

# 92
sisley_t, аз не съм особено компетентна, но в случая мисля че трябва да се довериш на лекаря.
Чета редовно форума и по мои наблюдения тази клиника в Плевен има прекрасна репутация.
Всичко ще е наред, просто се довери на професора.

Прегръщам те и ти желая само добри резултати!

# 93
  • София
Според мен първо разбери каква е хистологията,а после може и второ мнение да потърсиш. Peace

# 94
Да Професора като оператор е мн.добър но е и много радикален говоря от личен опит.Понякога е добре и второ мнение Hug

# 95
Според мен първо разбери каква е хистологията,а после може и второ мнение да потърсиш. Peace
И аз съм на това мнение, sisley_t. Имаш  fingerscrossed от мен

# 96
sisley_t, момичетата са прави!
Преди сериозни манипулации е хубаво да се вземе второ мнение.
 Hug

# 97
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА,ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ВИ МНОГО,МНОГО ЗДРАВЕ!!!

# 98
Стелфи, радвам се, че всичко е минало лесно и бързо, между другото и на мен ми е рязан и канала от Славчев.

sisley_t, и аз мисля, че трябва да потърсиш второ мнение, стискам ти палци!

# 99
sisley_t, съжалявам за резултата ти  Hug . Но не трябва да се отчайваш, а да потърсиш второ и ако е необходимо трето мнение.

# 100
  • София
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА,ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ВИ МНОГО,МНОГО ЗДРАВЕ!!!

Винаги, ама винаги търси второ мнение! Миличка , стискам палци наистина от сърце!

# 101
sisley, здравей, според мен първо е редно да разбереш хистологичният резултат  Peace После всичко друго. Присъединявам се към мнението на Кики да потърсиш и второ мнение  Hug
Някое от момичетата беше попитала - не, фистула перианалис няма общо в ЧПВ

# 102
Stelfy-  и аз да се присъединя в групата момичета които са били с дисплазия в канала- още на колпоскопския преглед се видя това, та и някакво ЦИН 3 изскочи от биопсията , ама още не знам каква част от канала ми си е заминал при процедурата , ще разбера скоро Simple Smile
Sisley-  наистина всички бихме те посъветвали за второ мнение и да си видиш резултата от хистологията какво казва  Hug Ако е удобно какво е показал резултата от биопсията преди конизацията ти?

# 103
Здравейте, аз също смятам, че една сериозна процедура изисква повече консулти и мнения. Най лесно е да те оперират, а още по лесно е да ти махнат всичко, но нека това да бъде последното решение и действие. Затова също мисля, че sisley трябва да направи други консулти, прегледи и всичко необходимо преди да се предприемат крайни действия.

# 104
  • София
DreamComeTrue, Kremika, странното беше, че при мене НЕ се видя изменение, навлизащо в канала на прегледа преди  месеца или колкото там беше... Затова се изненадах Rolling Eyes
В петък ще са готови резултатите от хистологията, тогава всичко ще стане ясно Simple Smile

Sisley, стискам палци резултатите ти да са отлични Praynig

Общи условия

Активация на акаунт