Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 14 -Тема 120

• 18 904
  • 413
  •   1
Отговори
# 360
Мацки, що комплекта с четките ми излиза с цена о.оо. По мои сметки съм изпълнила условието newsm78

# 361
Мацки, що комплекта с четките ми излиза с цена о.оо. По мои сметки съм изпълнила условието newsm78

Не се притеснявай и на мен така ми излизаше, но си дойде комплектът, като четките и парфюма са фактурирани по 50 ст Simple Smile

# 362
  • София
Това как се проверява - http://www.avon.bg/PRSuite/static/125/competition.jpg
Не дава на търсене, не ще да се разпечати  newsm78
Или да чакам да се обадят, евентуално?

# 363
  • Бургас
Моя номер печели,но идея си нямам как е стане..

# 364
# 365
  • София

Постнато е като снимка и не може да се търси с Ctrl+F. Идеята вероятно е да се взираш до умопобъркване  Tired

# 366
Нели, честит рожден ден!

Момичета имам спешно питане. Утре ще пускам поръчка. Имам два от новите аню (покривам първо ниво от мотивационната) имам и поръчан и комплекта от стр. 7. Та въпроса ми е той влиза ли в мотивационнта за второто ниво и тъкмо ще се понапъна за бабешкия парфюм  Laughing. А Аню аква ют от стр. 118 дали може да влезе и той към тази въпросната мотивационна?

# 367
Нели, честит рожден ден!

Момичета имам спешно питане. Утре ще пускам поръчка. Имам два от новите аню (покривам първо ниво от мотивационната) имам и поръчан и комплекта от стр. 7. Та въпроса ми е той влиза ли в мотивационнта за второто ниво и тъкмо ще се понапъна за бабешкия парфюм  Laughing. А Аню аква ют от стр. 118 дали може да влезе и той към тази въпросната мотивационна?

Влизат всичко що е Аню , значи и Аню аква в това число. но комплектът  от страница 7 не влиза. Самият крем за очи се предлага отделно. Там поръчан вече влиза.

П.С
Цветовата карта свети в сиво. Написах оплакване - смешно е да очакват че като видя че е светнала в зелено и ще се хвърлям да поръчвам веднага - вчера в зелено днес в сиво като дискотека - да не би да имат по 3-4 брочици.... писах им че на мен нещата и изглеждат направени нарочно защото сега цветовата карта е 1,90 а от четвъртък 5,00 лева. получих отговор - че оплакването ми е било препратено към маркетинг отдел.  Joy

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 16:54 от _re_ge

# 368

Постнато е като снимка и не може да се търси с Ctrl+F. Идеята вероятно е да се взираш до умопобъркване  Tired
Не помня къде четох, но някъде пишеше че ще се свържат те със победителите. Но кога нищо не се знае.

# 369
  • о`майна лунна нощ е
Агент, Ниле, да е честит празникът Ви и да е усмихнат деня Ви! Бъдете "над нещата"!   bouquet  Hug

# 370
  • София

Цветовата карта свети в сиво. Написах оплакване - ... - да не би да имат по 3-4 бройчици....

В грешка си - една имаше, аз я взех. Ха!  Mr. Green

Ре, чувствата ни са взаимни, да знаеш  Heart Eyes

И аз да честитя на Нели, надявам се и в живия живот да си така жизнена, както във виртуалния  bouquet

# 371
Четито на агент Ниле и от мен.
Да си все така духовита , позитивна и чаровно чепата ти пожелавам  Hug

Цветовата карта свети в сиво. Написах оплакване - ... - да не би да имат по 3-4 бройчици....

В грешка си - една имаше, аз я взех. Ха!  Mr. Green

Ре, чувствата ни са взаимни, да знаеш  Heart Eyes

ами да!
като ви писах вчера за цветовите карти - да си купувате че ги има вече налични  и ей ме на сега , в необрано лозе  Joy

# 372
  • на североизток от Рая
Агент, Ниле, да е честит празникът Ви и да е усмихнат деня Ви! Бъдете "над нещата"!   bouquet  Hug

Нивгаш под тях.  Naughty

Веси, скицо, поздравът ти е като теб самата - щур!  Laughing

И аз да честитя на Нели, надявам се и в живия живот да си така жизнена, както във виртуалния bouquet

Такава съм, Узи, същата като тук. Благодаря ти!  Hug

Четито на агент Ниле и от мен.
Да си все така духовита , позитивна и чаровно чепата ти пожелавам  Hug

Много ми хареса, Рени! И не смятам да се променям. Дано да не ме очука животът.  Hug

as-g , vaniu6evaHug Heart Eyes Hug Heart Eyes!

Страхотни сте всички! Оценили сте подобаващо нравът ми! Значи да смятам, че се познаваме достатъчно.  bowuu

А аз по темата май нямам какво да се произнеса, освен че имам нов каталог и се надявам на участие и по него.  Whistling

Хубава вечер!

# 373
  • София
Нели, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и с много късмет във всичко!

# 374
Офисен телефон във Варна няма , секретарка - също- това е инф-я, дадена ми от координаторка, списваща тук. Писа ми на лични още миналата година по повод на мой пост. Мога и да цитирам съобщението й , ако се налага и споровете продължат. Ако тя ме лъже, значи и аз ви лъжа неволно, но не съм се объркала, когато в петъчен ден ми отказаха рекламация заради липса на ЗОНАЛЕН. Затова няма как да се объркам!

Вчера на конференцията във Варна имаше разни разяснения- все неща, които май всички знаем. Едното беше за 5-те брошури и кодът за поръчка на 5 безплатни мостри!

Колието с животинската глава към Истинкта е доста едро и красиво. Бижутата към мотив.програма за Инстинкта също са едри и не са лоши, бих ги носила евентуално, но изобщо не се напънах да покривам тая мотивация.
Самият Инстинкт е силен аромат, става, но не се прехласнах по него. Луксът също е мн.силен и странен някак си, не е типичен ейвънски аромат, не бих си го взела, даже и като подарък сякаш не ми трябва. Много са трайни иначе. Мъжкият Инстинкт също е доста траен, дълго ми миришеше ръката. Даже мъжкият Инстинкт  най ме впечатли. Мъжкият Куантум също не е лош и е траен, има известна сладост и пикантност у него, няма острота, нетипичен, но въпреки това съм със смесени чувства към него. Тру Форс е по - хубав.

Изненадата за мен е , че явно ни подслушват Wink със сересета Simple Smile , защото варненският офис ще е с раб. време от 10 до 18 ч в делнични дни и даже и в събота. На наше разположение в съботния ден ще бъдат кординатори и лидери, зонална. Ще можем да тестваме нови продукти, да водим клиентки наши, които евентуално да бъдат гримирани или консултирани- разбирайте-задушени и вербувани.

Черната чанта LEXA от стр.133 е много хубава и доста голяма, просторна, с твърда форма - искам я ; кафявата чанта ZELLA - става,но не е за мен, изглежда досущ като на снимките в каталога - мека кожа, гънеща се.

ПП Сетих се сега...варненската зона 22 имала фейсбук страница, в която всекидневно ще има инф-я за програми,продукти и разни новини около нашата зона.

ПП2  На 23 октомври 2013 г.Ейвън ще дари мамограф на варнеска болница. От всеки продукт - розова серия се отделят 2 лв. за каузата Борба с-у рак на гърдата.

Последна редакция: ср, 16 окт 2013, 09:18 от ФЕЯТА

Общи условия

Активация на акаунт