Лотария "Зелена карта" 2015

• 101 706
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 60
Някой да знае, има ли значение дали ще попълним апликейшъна на първия ден, веднага след отварянето на системата или в някой от следващите дни  newsm78

# 61
Някой да знае, има ли значение дали ще попълним апликейшъна на първия ден, веднага след отварянето на системата или в някой от следващите дни  newsm78

??
Номерът от преди година и половина, когато всички изтеглени бяха подали през първия ден едва ли ще се повтори.  Mr. Green

# 62
  • София

Кандидатстването не те обвързва по никакъв начин, нито със заминаване, нито с установяването на конкретно място.

Така е, ние се чудим за нас си, имам познати на тези места и могат да ми станат гаранти. Иначе мечтата ми е да видя Ню Йорк Crazy

# 63

??
Номерът от преди година и половина, когато всички изтеглени бяха подали през първия ден едва ли ще се повтори.  Mr. Green

Пфууу...голЕми начи са...толкова съм упорита, а те толкова да не ме искат Mr. Green Ако за всичко бях така упорита ся щаха червен килим да са ми опънали еееей...доУре, няма се напъвам тогава, че имам да правя снЕмки и на две малки кифли...та ще отложа...

# 64
Сега разбирам, че ще има лотария. Crazy Записвам се и дано мечтата ми се сбъдне Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Успех и на вас  bouquet

# 65
И аз се разписвам, за втори път ще се пробваме за лотарията. Дано да имаме късмет!

# 66
  • Down south
Цитат
Така е, ние се чудим за нас си, имам познати на тези места и могат да ми станат гаранти. Иначе мечтата ми е да видя Ню Йорк Crazy
Вие участвайте, нека ви изтеглят, а след това щом имате опции още по-добре  Peace

# 67
  • София
Благодаря ти Hug

# 68
Аз и дъщеря ми имаме валидни туристически  визи за САЩ до януари месец, които пак трябва да подновим защото дъщеря ми  лятото ще ходи пак. Това по някакъв начин влияе ли на кандидатстването ми за зелена карта?

Имам предвид може ли януари месец като видят, че съм подала за зелена карта да ми откажат другата виза?

Както и това, че в момента имам  валидна  туристическа виза, относно кандидатстването за зелена карта?

# 69
  • Fort Worth, TX
Аз и дъщеря ми имаме валидни туристически  визи за САЩ до януари месец, които пак трябва да подновим защото дъщеря ми  лятото ще ходи пак. Това по някакъв начин влияе ли на кандидатстването ми за зелена карта?

Имам предвид може ли януари месец като видят, че съм подала за зелена карта да ми откажат другата виза?

Както и това, че в момента имам  валидна  туристическа виза, относно кандидатстването за зелена карта?

Не, не влияе.Стига да си спазила изискванията за участие няма проблем:-)

# 70
  • София
Може да сте обсъдили вече, но аз за първи път се интересувам от лотарията и не успях да намеря инфо по въпроса  Wink
С мъжа ми нямаме брак. Имаме 2 деца. Не искам да се женя само заради едната лотария. Но пък в материалите не видях някъде да се споменава съжителство без брак. Има ли вариант мъжът ми да е в графата съпруг в апликейшъна, а да сключим брак ако спечелим в лотарията?

# 71
Може да сте обсъдили вече, но аз за първи път се интересувам от лотарията и не успях да намеря инфо по въпроса  Wink
С мъжа ми нямаме брак. Имаме 2 деца. Не искам да се женя само заради едната лотария. Но пък в материалите не видях някъде да се споменава съжителство без брак. Има ли вариант мъжът ми да е в графата съпруг в апликейшъна, а да сключим брак ако спечелим в лотарията?
Няма да го пишеш, но след изтеглянето трябва да идете да подпишете...

# 72
  • Fort Worth, TX
Ваче, не се пише, щото той не ти е никакъв.за по-голям шанс кандидаствате и двамата като всеки от вас записва децата .В случай на печалба се жените, за да заминете всички.

# 73
  • София
И ние нямаме брак, но нямаме и общи деца, само аз имам едно, мое лично Crazy Решили сме, ако изтеглят някой от нас, да подпишем, без излишни лиготии и айде, джапанките в сака, живи и здрави Peace

# 74
  • София
Ваче, не се пише, щото той не ти е никакъв.за по-голям шанс кандидаствате и двамата като всеки от вас записва децата .В случай на печалба се жените, за да заминете всички.

Ама има ли тази опция... ?! Ако сме съпрузи и единия не пише другия в апликейшъна, неписания не заминава, нищо, че е съпруг, ясно са го написали. В нашия случай не е ли същото? Ако допуснем, че аз спечеля и се оженим СЛЕД това той не трябва ли да прави постъпки да замине с нас. Всички заедно ли заминаваме? Щото наистина е тъпо човек да се жени заради нещо, което изобщо не е сигурно дали ще се случи.

Общи условия

Активация на акаунт