Лотария "Зелена карта" 2015

• 101 692
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Благодаря за новата тема!  bouquet  Записвам се с удоволствие да следя предстоящите вълнения. Grinning
Миналата година обмислях, но не кандидатствах, сега няма, но имам познати, които ще се пробват. Ще черпя информация и съвети, защото предишните теми ми бяха изключително полезни и научих много.

# 16
И аз се записвам в темичката Simple Smile
Нали само за пълнолетни се подава? Децата на 18 години, към коя група минават?
Успех на всички   bouquet

# 17
Благодаря, ама нещо и аз много се разочаровах и както казваш, пускам по инерция и заради най-добрата ми приятелка, която спечели преди време и се намира точно във Флорида.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 20:18 от Julia_21

# 18
  • Варна
И аз тук, ще е за 3-ти път нашето подаване.Дано ни е на късмет!
Хайде дружинката за Флорида, къде сте Laughing

Сега разбрах, че едно девойче познато на сестра ми взело, че спечелило и чак сега разбрало!И не знаела дали ѝ се ходи...Ми за какво подава Crazy Май пращало док. обратно за номер, ама не знам...не е ли късно.

# 19

Аз съм за Сан Диего.  Mr. Green
Мене ме е яд, че не е махнаха тази лотария. Колкото по-рано, по-добре. Обаче май ще махат визите за Канада.  Whistling

# 20
  • sf
И аз тук  Mr. Green
ще подаваме за трети път. Не вярвам в успеха, но надеждата умира последна  Mr. Green

# 21
  • Варна

Аз съм за Сан Диего.  Mr. Green
Мене ме е яд, че не е махнаха тази лотария. Колкото по-рано, по-добре. Обаче май ще махат визите за Канада.  Whistling
Мммм Сан Диего... Heart Eyes
Аз имам избор между Флорида и Вашингтон заради гарантите, ама някак на юг ме влече...
За Канада и аз чух, даже днес четох статия по темата.

# 22
Аз пък тази година няма да попълня на никого.До сега никой не е спечелил от роднини и приятели ,на които съм пускала-явно аз не съм на късмет Crossing ArmsДа си пускат сами.

# 23
Благодаря за новата тема!   bouquet

И аз се записвам в темичката Simple Smile
Нали само за пълнолетни се подава? Децата на 18 години, към коя група минават?
Успех на всички   bouquet
Под 21 се водят непълнолетни  Peace

# 24
  • София
Еее много песимистично сте започнали, малко по-ведро. Това е най-голямата ми мечта,толкова силно искам да се сбъдне. Хиляди пъти сме си го представяли, измислили сме всичко до най-малката подробност. Къде ще живеем, от къде ще си купим кола, какво ще започнем да работим,към какво ще се стремим, всякакви идиотски подробности  Mr. Green Но главната цел е Той да стане фотограф, Аз да отворя малка сладкарница и заживели щастливо в американския филм dancing

Успех на всички, дано всеки сбъдне мечтите си  Hug

# 25
Но главната цел е Той да стане фотограф, Аз да отворя малка сладкарница и заживели щастливо в американския филм dancing

Във филма има ли роля на адвокат, главен изпълнителен директор или някоя друга голяма клечка?  Blush Питам само.  Mr. Green

# 26
  • София
Хахахa
Мисля че има свободно място в съседната къща  Mr. Green

# 27
Здравейте!  bouquet Включвам се и аз в темата. Имам да почета малко, за да се усведомя как точно стават нещата, и макар че не съм късметлийка, реших да си пробвам късмета! Praynig Желая успех на всички и се радвам, че има такава тема!

# 28
Записвам се в темата. За  втори път ще се пробваме c лотарията, дано да е на късмет.  Успех на всички мами !!!  Laughing  Flutter  Joy

# 29
Хахахa
Мисля че има свободно място в съседната къща  Mr. Green

Ааа, не ми харесва тази.  Crossing Arms Ще чакам другия филм. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт