Име за момиченце.

• 10 813
  • 170
  •   1
Отговори
# 45
  • UK
Язък.  Laughing

# 46
 Laughing

Доста се чудя за Ивайла, нашумяло е много. Направих както ме посъветвахте и посетих темите на родените 2013. Масово са Ивайла и Йоана във всяка тема има поне по 4-5 и от двете, е дано не преувеличавам, защото не съм ги броила, но искам да кажа, че са най-често повтарящите се имена заедно с още няколко. Да са живи и здрави с тези хубави имена, но мисля да се спрем на нещо друго. Не чак толкова нашумяло.  Rolling Eyes Така че Ивайла си заминава и без това не ми е от любимите имена.  Grinning

# 47
След като Ивайла отпадна, гласувам за Ивена и Ивета. Не мога да преценя между двете, но ми харесват повече от другите две имена.

# 48
Вампирка, много ти благодаря!   bouquet Малко по малко ще стигна до решение май. По метода на изключването.  Laughing

# 49
  • София
Много труден избор  Laughing Но все пак по метода на по-малко мразени и много мразени, избирам Ива.
за Ивет или Ивета няма да се пречупя ако ще...  Stop

# 50
Erienne, значи, ако Ива отпадне хич да не те чакам за мнение, а? Laughing Еее, добре, че пак успя да избереш едно. :*

# 51
  • София
Тогава за Ивена ще се жертвам  Laughing Ивет просто ми е много неприятно, с а накрая не успява да ме грабне повече.
Ивана може би повече ми харесва  Rolling Eyes

# 52
Абе, Ивет и мен ми е супер компромисен вариант май. Това „т„ малко ми разваля работата, ама да видим..

# 53
Ива води, дано то да е избора.
На мен само то ми харесва, другите - не!  Naughty

# 54
  • UK
Ива водеше и предния път, ама ... щом има нова тема... Simple Smile

# 55
Е, аз не пуснах темата, защото водеше Ива, а не ми харесва.. Пуснах я, защото имам колебания и си променям решението, освен от анкетата аз чета и коментарите ви, в които виждам как се възприемат различните добавени имена.  Peace

Благодаря на тези, които гласуват наново след отпадането на старите им гласове.   bouquet

# 56
  • София
Аз нямам какво да гласувам наново. Ива си остава от старите, а новите добавени никак не ми допадат. Wink

# 57
Аз нямам какво да гласувам наново. Ива си остава от старите, а новите добавени никак не ми допадат. Wink
И аз тъй.  Peace

# 58
Още една жертва  Laughing Ивет като вариант отпада, не можем да му свикнем на това име, все ми идва тежко с това „т„ накрая. Та, ако още имате нерви да се занимавате с мен, който беше за Ивета, ако може да гласува за другоо.  Rolling Eyes И не само всеки, който реши е добре дошъл.  Mr. Green

# 59
  • Sf
Стана ми трудно.  Mr. Green Ивета за нищо на света не бих избрала. Ива ми е твърде семпло. Гласувах за Ивена. Но бих търсила друг вариант. Двойно име или нещо компромисно. Имената не ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт