Име за момиченце.

• 10 814
  • 170
  •   1
Отговори
# 60
При някои от промените в анкетата гласувах за Ивета. Гледам, че още го има като опция. И то ми е фаворита, но разбирам, че ще отпадне. Ива и за мен е твърде семпло, та наистина вариант двойно име, едното от които да е Ив? Не ми хрумват идеи обаче.

# 61
Клеопатра, аз не разбрах защо сте се спряли на Ива и подобните му? Кръщавате на някой Иван/Иванка или ... ?  Simple Smile

# 62
  • Sf
А нещо като Вивиан няма ли да мине? Не че съм фен, но ми се струва сравнително подходящо пред останалите варианти.  Thinking

# 63
Ива - хубаво, кратко, ясно.

# 64
Ива и Ивета ми харесват....само не Ивена..имаше някаква фолкаджийка с това име, та ми напомня на нея.

# 65
Мишето, благодаря за мнението, но вече с кое име няма фолкаджийка? Няма с тях да се съобразяваме я!

При някои от промените в анкетата гласувах за Ивета. Гледам, че още го има като опция. И то ми е фаворита, но разбирам, че ще отпадне. Ива и за мен е твърде семпло, та наистина вариант двойно име, едното от които да е Ив? Не ми хрумват идеи обаче.

Оказа се права, някак изобщо не се спрегна името Ивета, много за кратко. Та мисля, че е време и то да си отиде от борбата. Дано гласувалите сменят гласа си, макар вече да няма избор, както се казва гласувайте за „по-малкото зло„ Grinning

# 66
kleopatra8 - Хахах, права си, ама поне най-очевидните от типа Малина, Камелия и т.н поне да ги пропуснем  Grinning На мен принципно името Преслава ми харесва, но асоциацията с певицата го прави напълно неприложимо  Laughing

На мен също ми харесва Ивелина или Илина, какво мислиш?

Според мен като се роди малката бебка и като я видиш сама ще решиш какво да и е името, не обръщай внимание на другите, а послушай собствения си глас, и този на мъжа ти де  Sunglasses

# 67
Мише, така си е, певиците са толкова много. Познама и Камелия, Анелия, други певици не се сещам, за това и имена, но никога не съм ги свързвала с това. Свързваш голото име, че да има такава певица, но когато познаваш реален човек едва ли ще си кажеш, „а, ама то има такава певица„. Колкото до това вярно е, ние ще изберем името в последстиве, но сме объркани, исках да отсея имената и малко или много да видя как се приемат. Което може да означава, че ще избера точно това, за което най-малко е гласувано изобщо. Не се знае.  Laughing Но определено наблюденията ми са, че се гласува пристрастно, а именно когато Ивайла беше в класацията беше фаворит. Проверявайки скоро родените това е и най-често срещаното име сред изброените от мен.  Grinning Нормално, когато детето ти се казва така ти става любимо. Всичко е комплексно, няма да избера име само защото има много гласове. Просто ми помагате да си правя моите разсъждения и избори.   bouquet   bouquet  bouquet Hug

# 68
За Ива гласувах, другото нещо не ми допада.

# 69
Благодаря за гласа. Все още се колебаем, леле сигурно до края ще съм така.  Close И двете ми харесват и не ми харесват еднакво.  Laughing Ива е кратко, Ивена е странно. Иначе и двете ми харесват. Хаха. Накрая Ива-Ивена и двете.  Joy Joy Ужас.

# 70
Ивена изобщо не ми звучи като вена, но гласувах за Ива. Иначе на Йоана за какво ще й е галено име, може Йоанка или Йоанче  Simple Smile

# 71
Хм..  newsm78 Ами, аз както казах, не познавам нито една Йоана, изобщо никакъв допир до подобно име и честно казано не ми беше идвало на акъла за Йоанка, въпреки, че ми е малко лигавко такова, ама е много по-добре от Йони.  Rolling Eyes Хм.. ще го помисля малко, защото Йоана е много красиво име, въпреки, че сега е доста масово, но това не го прави по-малко красиво.  Rolling Eyes Hug  bouquet

# 72
Ивена нито ми е странно, нито ми звучи като вена. Малко ми напомня на чалгаджийката, но то не останаха имена от тях  Laughing.
Ива ми е твърде кратко, опитваха се да ни навиват с ММ да ползваме само Иво, но не ми харесва.

# 73
Да, без майтап не останаха имена, които не са ползвани от чалга певици.  Laughing Аз обаче не слушам чалга от поне година, преди това кръчми, дискотеки, бях в час, но вече не. Та не ги и свързвам толкова. За мъжко иначе много ми харесва Ивайло. Само Иво ми е голо, както и само Ива.  Rolling Eyes Но Ива по го приемам от Иво. Когато харесах името Ивена същност беше зрителна измама изобщо не пишеше това, но.. та тогава и мъжа ми го хареса и исках да видя значението /което е повече от ясно, че е като на Ива, ама акъл море патки пасе.../ та тогава видях, че има такава певица. Нищо друго не ми излезна в гугъл освен тя. Ама, за щастие не ми е много известна и не свързвам въобще името с нея.  Whistling

# 74
Хахах, момичета ще ви писне вече от мен, ама... Татито върна темата за името Йоана ииии.. Ще перколясам.  Joy Ужас, вече си мисля, че никога няма да изберем едно.  Cry  На мен ми харесва много от преди това име, но Галеното Йони ми е малко странно, а и доста често се среща сега това име. Не знам как ще взема решение.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт