Име за момиченце.

• 10 816
  • 170
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Имате достатъчно време да смените още няколко пъти избора, дори да намесите нови имена Simple Smile

# 76
  • някъде по морето
Хахах, момичета ще ви писне вече от мен, ама... Татито върна темата за името Йоана ииии.. Ще перколясам.  Joy Ужас, вече си мисля, че никога няма да изберем едно.  Cry  На мен ми харесва много от преди това име, но Галеното Йони ми е малко странно, а и доста често се среща сега това име. Не знам как ще взема решение.  Sick
На племенницата ми и викаме Йони - никой не го намира за странно.
На една друга Йоанна на галено и казваха Ани!

# 77
Има, мила, ама много гадно така... Само се колебая, защото ми харесват горе долу еднакво и на 3те имам и кусури и неща, които ми харесват в името. Чудили сме се и за други, но пък искаме да спазим остарялата традиция и да е на баба и. Все пак не са някакви грозни имена, че да не можем да изберем от тях. Просто нямам любими имена, на първо място човек си прави името, както вече май казах, но пък ще го носи цял живот искам да е хубаво. И.. не знам.  Rolling Eyes Таткото също харесва тези трите и Ивайла, но аз не съм много за него, та от тези трите мисля, че най-много му хареса Йоана, ама той не иска да каже кое от трите би избрал, а аз се пържа да го избера сама, защото той всички ги харесва... Аз с моите хормони /може да са причина, не знам/ постоянно си меня мнението. Само да кажа, че и с храната съм така - яде ми се нещо, опитам го и искам друго. Та как ме виждате да избера?! Laughing

# 78
  • София
Теглете чоп тогава Simple Smile

# 79
Звездна, аз не познавам нито една Йоана за това може би ми е странно, дори не знаех как се обръщат към тях. А, това за чопа.. не съм такава. Няма да мирясам само защото се е паднало на ези/тура. Laughing

# 80
Аз бих избрала Йоана пред Ива, категорично при това.

Ние също минахме през етап, в който теглехме чоп. От три имена избирахме, като с мъжа ми имахме различни фаворити. Докато теглехме листчета някак ни се изчистиха мненията и критериите и без чоп избрахме. Сега едното име вече изобщо не ми харесва, а другото име продължава да ми е тръпка, но в крайна сметка избрахме това, което бяхме харесали още преди години.

# 81
Йоана не го харесвам. Особено преди Ива, Ивена.
Иначе на една Йоана от отчетната и казваме Йоци Simple Smile

# 82
Аз все още си оставам за Ивена Grinning По-вероятно е да има съученичка адашка като Йоана, от колкото като Ивена.
Йоана най-добре ми звучи като Йоанка или само Йо.
Ивена може да е Иве, Вени, Ени.

# 83
На Йоана освен Йоанка, Йоанче или в някакъв невъзможен случай Йони не бих казала. Ани ми е съвсем далече по смисъл макар да съдържа в името. Аз съм Николета и се едно да ми кажат Лети?!?! Абсурдно е. Йо-Йо, Йоцка, Джо са супер неприемливи за мен по-добре да кажа Йоана. Та името е красиво, но някак си умалителните са ми далечни и пак казвам вероятно защото не познавам нито една Йоана.
Ива все още го намирам за твърде кратко и семпло. А, Ивена за трудно възприемащо се от околните, защото всеки знае за такава певица, но не познава друг човек с такова име.

Едновременно с всички тези критики и трите имена ми харесват по различен начин.  Laughing Laughing  Е, как се избира тогава?! Освен наистина чоп.  Joy Мъжът ми където го духне вятъра, все едно му е все тая вече. Но въпреки това твърди, че е за името Йоана, макар да ми се струва безразличен, сякаш да отчете дейност.  #Cussing out Мен някак ме влече повече Ивена.  newsm78 Все си и казвах „Иве„ като си говоря с нея.  Crazy Та си я представям като Ивинка някаква, ама само Ива или Ивена или трето накрая не знам.  newsm78

# 84
Аз си оставам за Ива. Peace

# 85
  • Sf
Аз оставам с Ивена.

Йоана не харесвам, ужасно смачкано име, нито един звук не се чува както трябва, няма галено, просто си е издевателство, а не име.  Crossing Arms

# 86
Йоана не харесвам, ужасно смачкано име, нито един звук не се чува както трябва, няма галено, просто си е издевателство, а не име.  Crossing Arms
Чак толкова ли? То бива да не ти харесва име, ама твоето нехаресване ми идва прекалено.

# 87
  • Sf
Чак толкова ли? То бива да не ти харесва име, ама твоето нехаресване ми идва прекалено.

Супер. Това е много важно да се знае. Следващите претенции направо ги пращай на лични, не е нужно да спамиш темата.

# 88
Благодаря ви за мненията, сигурно ще ми помогнат.  Flutter След като таткото не желае да е чак толкова активен и като го духна вятъра заговори за Йоана, утре ще го духне на другаде, АКО го питам това име харесва ли ти. Много се ядосвам се едно избирам име на кучето ни?! Никакъв интерес.  Close

# 89
  • Сопот, Пловдив
Аз бих предпочела такъв татко, който да ме остави сама да избера, отколкото някой с който до последно ще спорим как да се казва  Grinning . Просто като си знам вкуса, все ще съм в спор с бащата, ако той държи да се наложи.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт