Име за момиченце.

• 10 839
  • 170
  •   1
Отговори
# 90
Хубаво е да има мнение все пак му е дете, аз имам чувството, че ако го попитам „Телефонка харесва ли ти„ ще каже „Даа, нека то да остане!„  И после, ако попитам за друго дали му харесва ще каже „Нали избрахме вече?!„ Shocked Което никак не помага на мен...  Close  #2gunfire

# 91
Благодаря ви за мненията, сигурно ще ми помогнат.  Flutter След като таткото не желае да е чак толкова активен и като го духна вятъра заговори за Йоана, утре ще го духне на другаде, АКО го питам това име харесва ли ти. Много се ядосвам се едно избирам име на кучето ни?! Никакъв интерес.  Close
И моят беше така след като разбрахме пола. Аз си бях измислила за момиче и хич нямаше да го питам Twisted Evil. За момче се оказа по трудно, стигнахме до 3 варианта - всеки със своите недостатъци. До последно се уговаряхме и му се молех да вземе отношение - тц. Също като вас Laughing
На път към болницата, вече преносила, му казвам, сега ако ме оставят да раждам бебето си няма име и той чак тогава се сети кое му харесва най-много, добре че и на мен ми харесваше. Както казах в една съседна тема, добре че не остана избора за след раждането, защото най' щеше да му отива "бебето, което не спира да реве" Joy

# 92
Благодаря ви за мненията, сигурно ще ми помогнат.  Flutter След като таткото не желае да е чак толкова активен и като го духна вятъра заговори за Йоана, утре ще го духне на другаде, АКО го питам това име харесва ли ти. Много се ядосвам се едно избирам име на кучето ни?! Никакъв интерес.  Close
Кажи му че се колебаеш между Гертруда и Пенка да висим какво ще избере.  Laughing

# 93
Вампирка, аз също не смятам, че ще ми изскочи точно тогава името.  Laughing Някак си не разчитам на това.
Естел, мисля, че ще каже просто „Защо не оставим това?„ Чул недочул, че става въпрос за две имена. Гертруда-Пенка. Както в темата за странните имена имаше дадено Дженифър-Тотка.  Shocked

# 94
И моят мъж, като разбра пола, му секна мерака за име.Всъщност, той и като разбра пола ми предлагаше мъжки.Аз в едни размисли и дилеми, вече с паднала тапа се жалвам, че не знам кое да бъде нейното.Той ми вика"Много ми харесва Орлин". До последно таеше надежда за момче.Като родих и се жалвах пак, в главата ми бяха наизлезли някакви абсурдни имена и той каза"Ида е най-нормалното, дай него".Бях в едни крайности между Дона и Аурора  Joy 
Въобще не съм получавяла вдъхновени, проблясък или нещо такова.

# 95
Хахаха, Орлин наистина е хубаво име.  Laughing Ние също имаме мъжко, още от миналата тема, която пуснах, но пък до сега никой доктор не каза, че вижда чушка.  Laughing Момиче ще е. Някак съм най-склонна на Ивена май. Ама ще го сменя още 100 пъти сигурно.  Close А, от имената, които каза Ида наистина е най-хубавото.  Peace Да е жива и здрава!  Hug

# 96
Mrs. Lovett, нормално е едно име да не се харесва на всички. Но намирам за излишно такова крайно и грозно описание като твоето, при условие, че авторката споменава на няколко пъти, че името харесва и на нея, и на партньора й.
 Моля всички, за които мнението ми е спам,  да приемат извиненията ми.  bouquet

# 97
Mrs. Lovett, нормално е едно име да не се харесва на всички. Но намирам за излишно такова крайно и грозно описание като твоето, при условие, че авторката споменава на няколко пъти, че името харесва и на нея, и на партньора й.
 Моля всички, за които мнението ми е спам,  да приемат извиненията ми.  bouquet

+1 Peace
Това че на теб не ти харесва, не значи че на мен не може да ми е любимо.

Аз съм забеляза от преди, че потребителката държи да ни убеди във правотата на вкуса си. Едно такова категорично ги отхвърля някои имена, все едно трябва да се забрани със закон употребата им.

# 98
Аз изпитвам подобни чувства(дори по-силни) към Ана, Мария, Елена, Никол, Виктория, Александра и разни по-чужди като Патрик, Памела, Дженифър.
Но знам, че доста хора си ги харесват и не споделят моята непоносимост. На някои не мога да се сдържа и си казвам, че въобще не ми харесва.Спестявам другите епитети, които звучат в главата ми.

# 99
  • Sf
Мацки, що не направите тема за моите мнения и да си клюкарите на спокойствие.  Grinning Обещавам да помагам и да се изказвам пак така категорично.

# 100
Стига бе, момичетаааа.  Peace Всеки може да се изразява както реши, няма нищо. И аз съм виждала коментари, от които ми става тъпо, гледам самата аз да се изказвам по-меко и да не засягам, но пък чудо голямо. Просто мнение.  Hug

# 101
Гласувах за Йоана. Много харесвам това име. За мен е прекрасно!
Ще си позволя да предложа име, което до сега не видях да е споменавано, а също много харесвам -   Ивалена!

# 102
Много ти благодаря за гласа и предложението! Ивалена е хубаво име, но не съм привърженик на този тип имена - Иванела, Ивалина, Ивалена, Ивомира и т.н.

# 103
  • край морето
Гласувах за Ива. Българско име с хубаво значение.
Йоана никога не съм го харесвала, нито галените му. Ивена - веднага правя асоциация с фолк-певицата, леко ми е странно (без да те засягам).
Ако приемаш предложения извън тези в анкетата - харесвам Ивет/а; Ида, Ина, Ирина, Илияна.

# 104
Тази Ивена пък хич не е някаква известна, не знаех, че я има докато не влезнах в Гугъл, много чалга слущатееее...  ooooh! Иветите бяха, но не ми харесва нещо не му свикнах. А, колкото до другите - далече са ми вече от смисъла да е на баба си. Благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт