Име за момиченце.

• 10 821
  • 170
  •   1
Отговори
# 105
Ивая не ти ли харесва?

# 106
kleopatra8, аз си мисля, че ако името Ивена ви харесва изобщо не трябва да ви пука, че има фолк-певица с това име. До няколко години никой няма да си спомня за нея (не че и сега много хора са я чували). Все пак ако мислим всеки път дали има фолк-певица с дадено име, за да избегнем съвпадения, то децата ни без име ще останат.  Mr. Green

# 107
  • край морето
Аз чалга не слушам, но съм виждала плакати за нейни участия по улиците, от там знам, че изобщо съществува такава личност. Иначе подкрепям с две ръце, че ако на вас със съпруга ви името Ивена ви харесва, това, че има такава фолк певица изобщо не трябва да ви възпира да го изберете за име на детето си.

# 108
Благодаря ви за подкрепата, момичета! Колебания имам още с този тати дето не взима участие, аз малко съм на стендбай и не го мисля, малко да ми отмине, че ми се набиха в главата всичките.  Sad
Ивая ми хареса още в предишната тема, която пуснах, но някак си не бих кръстила дъщеря си така.

# 109
Скоро чух името Иванела и ми хареса, не знам какво мислиш Simple Smile

# 110
Мишето, ами какво мисля.. не знам те всички са Иви разни нашите имена, но тези, които са Иванела, Ивалена, Иванина, Ивомира.. все са ми еднакви и леко странни. Е, Иванина не е странно, защото е доста често, но пък ми прилича много с останалите, които изброих.

# 111
  • UK
А само Ванина без И как ти се струва? На мен ми звучи различно и ми харесва много повече от всички Ива-нещо-си. Бихте могли да избегнете галеното Ваня с Ина или Нина.

# 112
С „в„ ги преслушахме в именника тук, но или са много далече от Ваня или не ни харесва.. Ванина ми звучи като изрязано. А, само Ваня хич не ми харесва.  Rolling Eyes

Като че ли най-много се бях спряла на Ивена, но някак като гледам как се възприема, никоя от вас не го хареса, само като компромис е гласувано за него.. А, все пак детето ни няма да живее само с нас, ще се среща с много хора, ако не се приема името ще е кофти.  Rolling Eyes Много се забатачих с тези имена, никога не съм предполагала, че така ще стане.

# 113
  • UK
Ивена е хубаво име, даже нормално име и мисля, че ще се възприема нормално. Тук сравняваме едно с друго и нормалните имена не се котират кой знае колко. Или префърцунените (Ивая) вземат връх или напълно и типично класическите (Ива). Виж че и в другите теми е така. Simple Smile
Иначе те разбирам. И аз не можах да открия името, което като чуя и да си кажа "Ето така ще се казва дъщеря ми". Избрахме едно с таткото съвсем скоро, което решихме, че е хубаво и почти вече свикнах с него. Вече ми е почти близко до сърцето и вероятно няма да си сменя мнението до раждането. Но човек като види, че има неограничен избор и претенциите също стават безкрайни.
Ако така и така сте решили, че галеното ще е Ива, явно все около него се въртите, нека е просто Ива и решавате проблема.  Grinning

# 114
С „в„ ги преслушахме в именника тук, но или са много далече от Ваня или не ни харесва.. Ванина ми звучи като изрязано. А, само Ваня хич не ми харесва.  Rolling Eyes

Като че ли най-много се бях спряла на Ивена, но някак като гледам как се възприема, никоя от вас не го хареса, само като компромис е гласувано за него.. А, все пак детето ни няма да живее само с нас, ще се среща с много хора, ако не се приема името ще е кофти.  Rolling Eyes Много се забатачих с тези имена, никога не съм предполагала, че така ще стане.

Аз харесвам Ивена Peace. Първо бях за Ивайла , но защото името ми допада от отдавна, не защото Ивена е по-лошо по някакъв начин. Според мен е достатъчно, че вие си го харесвате, не е някакво осмиващо, че да се притесняваш толкова.

Дежи, вие кое избрахте, Иглика ли остава или съм назад с материала?

# 115
  • UK

newsm10

# 116

newsm10

Браво! Супер е Hug

# 117
Благодаря ви момичета!  Hug Не знам, наистина не мислех, че ще ми е трудно, защото обикновено съм категорична харесам ли нещо точка. Сега тези хормонии..  #Crazy Laughing Пък ние нали казвахме името и в началото ни разубеждаваха от всяко така да се каже.  Shocked Но като казахме Ивена и реакциите бяха  Shocked „Ко?Неее!„   Joy Снощи татито каза името и пак се получи нещо такова. Направо вече бях така  ooooh! ooooh! ooooh! Та не е само във форума никой не го харесва. Досега все такива реакции. Не знам вече. Кофти ми е да я кръстя с име, на което всеки реагира така  #Crazy Вярно е, че важното е да ни харесва, но другите трябва да ги  #2gunfire хаха. В крайна сметка пак е Ива какво толко странно?  Rolling Eyes

# 118
  • UK
Бях така с името, което мислех за сина ми, още ме е яд, че се пречупих и не го кръстих както исках.  #2gunfire Сега за бебето никой извън форума не знае избраното име и знам точно на кого ще се хареса и на кого не. Представям си реакцията на майка ми и баща ми отсега, но по-добре да и се "насладя" при вече свършен факт. За другия път и ти ще знаеш.  Mr. Green
Аз съм го казвала това и друг път, де, но да си кажа пак.

# 119
  • Sf
Ивена е съвсем нормално име, аз не бих се колебала на твое място. Тук във форума нещата са различни, но в реалния живот 99% от хората не се впечатляват от името на човека, освен ако не е Марулка или Супермен.

Общи условия

Активация на акаунт