От Франция до България - превоз на покупките ни (19)

• 50 099
  • 758
  •   1
Отговори
# 705
В края на краищата има ли компания  която доставя нещата от ларедут или не ?
В смисъл ндеждна компания

Laughing

# 706
  • Sofia
Според мен Франс деливъри са си съвсем надеждни  Peace Няма изчезнали пратки, няма липси по пратките.

# 707
  • РУСЕ
ВИЖТЕ КАКВО СТАВА С АКАУНТА НА FR2BG:

This Account Has Been Suspended

ТОЗИ НАДПИС ИЗЛИЗА КАТО ВЛЕЗЕШ В САЙТА ИМ

# 708
  • Димитровград
Цитат
Според мен Франс деливъри са си съвсем надеждни  Peace Няма изчезнали пратки, няма липси по пратките.

Подкрепям мнението.Всичко им е наред на Франс Деливари.Имат си редовно курсове.Не изчезват пратки.Всичко е ОК. Hug Hug Hug

Цитат

Бая нещо открадна.Нормално е да се покрие. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 709
благодаря ти, проверих и за получаването от пункт, може би това ще избера Simple Smile
France delivery вземат само от Страсбург, ако си посочила друг адрес на relais colis, няма да стане.
Изчакай, ще ти върнат парите, и на мен ми се беше случило, но отнема време.

# 710

Това да не  е в резултат от някоя проверка от някоя институция, предвид твоите проблеми с тях?
Чакам в момента пратки по тях за доста пари, обаче си мисля да е за последно. Не мога всеки път да треперя ще пристигнат ли нещата. И сега съм на тръни...

# 711
  • РУСЕ
Едва ли някой ги е проверявал. Аз контактувах само с КЗП, от които получих офиц. отговор, че нищо не могат да направят, защото нямам договор, касова бележка или какъвто и да е документ, показващ, че имам нещо общо с Франсето/FR2BG/. Те ме посъветваха да се обърна към МВР, НАП и  Комисия за регулиране на съобщенията/КРС/. И най-вероятно, ако се обърна към тях и те ще ми се изсмеят/защото съм се доверила на ФР2БГ/. Съветвам ви,ако нямате договорни отношения с посредническите фирми да не ползвате услугите им. Ще си довлечете много нерви.

# 712
  • София
благодаря ти, проверих и за получаването от пункт, може би това ще избера Simple Smile
France delivery вземат само от Страсбург, ако си посочила друг адрес на relais colis, няма да стане.
Изчакай, ще ти върнат парите, и на мен ми се беше случило, но отнема време.

слава богу пункта е в Страсбург   bouquet

# 713
а някой звъня на ли на ФР 2БГ да разбере какво става

# 714
  • РУСЕ
ТОВА Е ОТГОВОРА ОТ FR2BG, КОЙТО ПОЛУЧИХ ЗА ИЗГУБЕНАТА ПРАТКА:

"Здравейте!
Очакваме становището на нашите партньори. След поредната направена проверка в склада, такава пратка не е открита. Според тях, пратката не е пристигала на френсия адрес. Очакваме да вземат някакво решение дали има начин да Ви компенсират. След като това стане факт, ще Ви уведомим.
Поздрави"

# 715
  • Плевен
Звънях  Peace Всичко е наред,приемат си пратки.Каза, че се мести сайта на друг сървър (тук не съм много компетентна, да ме извинявате) , а курс тръгва днес от Франция  Hug Whistling

# 716
благодаря за инфото

# 717
  • Сандански
 От Фейсбук  Peace

Здравейте!
Във връзка с прехвърлянето на сайта ни на друг сървър, достъпът до него е временно затруднен. Бихме искали да Ви уведомим, че продължаваме да приемаме поръчки на френския ни адрес и да ги доставяме до България.
Курс 66 отпътува от Франция днес. Очакваме го да пристигне в България в края на следващата седмица.
Адресът, на който можете да адресирате поръчките си е:
ВАШИТЕ ИМЕ, ПРЕЗИМЕ И ФАМИЛИЯ
8 RUE ROBERT MOINON
MTLS ZAE /или ZONE D AMENAGEMENT ECONOMIQUE/
FR2BG
95190 GOUSSAINVILLE
FRANCE

# 718
  • Димитровград
Цитат
Цитат на: TEATA в Ср., 22 Ян. 2014, 22:38
Звънях  Peace Всичко е наред,приемат си пратки.Каза, че се мести сайта на друг сървър (тук не съм много компетентна, да ме извинявате) , а курс тръгва днес от Франция  Hug Whistling

То се знае пратки приемат ама дали ги раздават или си ги прибират не се знае. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 719
Здравейте дами,
направих си поръчка от френски сайт, чрез превозвач - ФД, като за адрес на доставка съм посочила адреса на превозвача, както е описано в страницата им. След два дни получих имейл /но не мога да разбера от кого, дали от превозвача или от продавача/, че пратката ми е доставена до пункт в Страсбург и трябва да изпратя копие от личната си карта и да платя 5 евро, за да ме представлява превозвача при вземането на пратката от тоз пункт.
Как според вас става този номер, случвало ли ви се е такова нещо?
С моя френски и английски съм на 100% сигурна, че не съм посочвала друг адрес, освен на превозвача<но............
Моля споделете опит, защото ми е за първи път, а похарчих солидна сума с тази пратка

Общи условия

Активация на акаунт