С О Н О М А - диета 6 та част

• 16 097
  • 230
  •   1
Отговори
# 105
  • в колонките
    Дани, що мЪ гониш от темата,  Laughing. Ми аз мога и да ям, мога и да НЕ ям. Трудни са първите дни само,после се свиква,  Hug.    Тая сутрин 61.3 бях, вчера пълен релакс,малко гладих тази сутрин,че вчера не исках да си нарушавам отдиха,  Laughing.  Тази седмица май се очертава по-спокойна,  Praynig.
    Пинки,  Hug на теб ти желая все така да си нахъсана и да си постигнеш желаните килца.Много ти се радвам на постиженията -  честна дума,  Peace
      Аз си се храня по Сономата, тази вечер ще си доям гръцката мусака, някой плод после пред тв-то. А снощи едни сладки работи ядох и не вечерях нищо друго, че ме беше страх от швабов,  Mr. Green.
    Танюш,  Hug, как е в Париж, топло ли е? Тук и днес по къс ръкав, зимните дрехи си стоят в мазето и си чакат реда, ако дойде, Laughing
       Хубава и спокойна вечер- ден,   bouquet

# 106
# 107
Сега се прибрах , студено е, мокро, и като налапах ребърцата... ooooh!  Сивилка, мерси за пожеланиятя, надявам се да падат още килца ...само да устискам и по празниците, че тогава все вкусни неща скачат около теб... Laughing

# 108
  • на острова на мечтите
Сакън бе, Сивилка NaughtyНе те гоня! А, аз таквиз работи не правя. Само дето като ти знам ръста и килата и като се сетя,че моята сестра, дето е снажна и височка като теб на 62 килограма изглеждаше мършава, ти се чудя, че половин килце те тревожи newsm78 Моята заветна цел са 62 кг, ама съм се закучила да сваля последното килце и затуй все още сономствам. Ти си винаги добре дошла тук Hug Кво шъ праим без теб,сакън! Grinning Hug
 Урочасах си аз хубавото време, ама поне днес се чувствам като у Парижко Mr. Green Wear Umbrella  Nature Partly Sunny coldи издърпах по дебелшкото яке от гардероба.
 Тия дни съм на салатони-зеле, нахут, домат, пресен лук, малко тофу. Тещо, трябва и да сготвя обаче нещо, че иначе после налитам на разни гризки Crossing Arms
Приятна вечер!
 А, забравих да си призная и чаша червено вино със зелцето врътвам Wine Glass

# 109
хайде,бе
да не искаш да кажеш,че виното върви със зеле без нищо Shocked
нещо не ми се вярва Thinking
аз съм голям зелев любител,но винаги като гарнитура Mr. Green
бе,няма да опитвам дали върви или не вино със зеле,но вино с гъби в масло е мммммммммм Heart Eyes
проверено преди малко Wink
днес бях на мазно кафе и малко бри с масло,една малка лъжица тахан и свинско с гъби и вино Laughing

# 110
Последните 4 дни нещо ми е нервно...нямам някакви наистина важни неща, които да ме ядосват, бели кахъри са, ама... Crossing Arms Twisted Evil  Нали съм в Сатурновата дупка, ама няма на кого да мрънкам в къщи, та на вас да си споделя... Sad  Току що вечерях с 3 кюфтета , не бяха големи ..затова 3 смотах, много вкусни...ех, пак не си взех вино, ама и по добре, че утре ще ставам в 3,00....а ако се почерпя, отиде ми работата....НО, утре след работа ще си купя...имам нужда да рестартирам малко..  Казх ли ви,че си пуснах отпуска, стискайте палци да ми я дадът! То кой ли не беше ваканция, ама сега и аз.... 5 дни съм поискала, ама баш във време,  дето на шефовете ми хич няма да им изнася.... От сега си мечтая да е утре, да съм се върнала от работа, да се наспя, и да изкарам една хубава вечер с червено винце наоколо..Малей, звуча ,като някоя алкохоличка..... ooooh! Joy  Ами такъв е сезона бря.... на студено, кво се прави? - свинско и винско, а и режима ми го позволява.... Crazy

# 111
  • на острова на мечтите
O, пардон! Нямах намерение да убеждавам никого в нищо!  Hug

# 112
  • в колонките
      Прекрасни,  Hug
    И при мен най-сетне  дъждоваля,  Laughing. Ах,че хубаво беше- едно мрачно, със запалени лампи , едни светкавици, гръмотевици,  Mr. Green. Дръпнах му и един як следобеден сън. Заслужих си го,  Heart Eyes. Гърчолята си правиха поредната стачка, казваха,че ще блокират центъра и аз въобще не ходих на работа, Laughing. Аз също съм фен на зелето и разновидностите му, но най-любимо ми е броколите,  Peace. Бланширани със зехтин и лимон и ми е достатъчно,за да се заситя. С алкохола не се уважавам, освен бутилка качествено шампанско на всяка Нова Година,  Laughing. Но сама си изпивам шампанското, не го деля с никой,  Laughing.
     Пека пилешки пържоли във фурната, салата зелена конфекция в пакет от маркета , някакви плодчета за по-късно. 60.8 бях сутринта,но днес никакво движение та утре не се знае,  Wink. Дяцата дремят в детската, добре са. Топло е, въпреки дъжда.
        Гушки и цунки на всички,   bouquet

# 113
ооооо,не дани Hug
не казвам нищо лошо
питам от любопитство Mr. Green
държа да зная с какво върви виното Wink
пък се и бях загрижила за вегетарианците с какво го пият
между другото вкуса на виното най се усеща с.....хляб и особено хляб с орехи Laughing
да знаеш
Пинки Hugстискам палци за отпуската ти
сивилке Hug
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 114
Утре съм си в нас, почивка ! навън само вали, но аз съм доволна, че ще се наспя ...ама имам и много неща за вършене. Замислила съм 1 ден малко да разтоваря от яденето, е, не да не ям, но да намаля храната, че напоследък  само задържам ..май съм си нацелила калориите и храната за задържане... hahaha   абе доста си хапвам !  Хайде утре съм пак тук, ще имам време за каквото си поискам... Joy

# 115
Тъкмо ви се оплаках и кантара ми показа 61,600 тази сутрин... как да не го разцелувам... hahaha
Ех, колко е хубаво,когато нещата вървят, то с всичко е така.... СЕга готвя, не всичко е за мен, но има и за мен....  Wink  Хайде похвалих се, ще намина пак... Hug
-------------
Дописвам си. Наготвих Руло Стефани, една тава с картофки , които изглеждат зашеметяващо, но не са за мен , но и не ме привличат.... и салата от бяла ряпа, моркови, малко авокадо и маслинки.... добре полята със зехтинче, лимонов сок и малко сол. Мляс!  исках да ида на зумба, ама ще карам Пикла някъде си, та ми се размина, нищо де....има време и за зумба...някога, тези дни, ама не е ясно кога.
Вие какво хапвахте днес?

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 01:57 от Pinkito

# 116
  • в колонките
   Аз снощи уж да се отчитам ,но  се обади майчето по скайпа, после тати, после се зазяпах по тв-то и си отмина вечерта,  Wink.
   Сутринта видях,че Пинкито е правила руло Стефани,  Laughing, аз пък предпочитам кифтаци като гнезда дето са - вътре с коко,  Laughing. Щерката е по това руло, но няма кой да и го прави, Laughing.
    Тази сутрин ми донесоха прясна цаца,имаше и жива, но цял ден беше в хладилника в офиса и всички издъхнаха. Утре ще се занимавам с нея, тази вечер сме на зеле с пиле.
    Търчах пеша на 3 спирки от нас до ветеринарят за крокети на Били,че нали си има проблем здравословен и храната му е специална и  бая скъпичка. После се отбих до маркета и купих праз и една тиква-цигулка, но малка. Нищо общо няма с българските цигулки, освен формата,  Mr. Green. През уикенда ще мисля какво да сътворя,  Mr. Green. Вчера бях 60.4, тази сутрин 61 ,  Party. Килограмите са си все едни и същи почти. Горещо и задушно, студ скоро няма да имаме ние. Ще си търся изкуствен сняг за  Коледа,  Laughing
       Ваш ред е, хубава вечер-ден, обичкам ви, скъпички,  newsm51 newsm51 newsm51

# 117
И моята цигулка цял ден ме боли, че съм МЦ,  хапнах си аз хубавичко и сега си лягам.... Като се наспя и може да скоча и за винце.... hahaha   Хайде, бързо да лягам на следобеден сън, че и бързо да се наспивам.. hahaha

# 118
  • в колонките
         Привет в неделя на всички,  Hug
    Снощи направих огромна грешка  като ядох нещо с много масло и през нощта хем повръщане, хем огромно парене и киселини,  Sick.  Скоро втора  такава грешка няма да правя. То Зантак ли не пих, сода, пак Зантак... Whistling  Не ги понасям мазнините и това е. И да не ми казва Танчето, че само от въглени се получавали тези неща, че няма да и повярвам.
   Станах преди малко, днес ще направя един лек детокс, нещо леко само довечера ще хапна.Не съм минала през швабов още, щото голямо драйфане падна и сега на изхода - йок, нищо,  Mr. Green.
    Южният вятър и влагата още присъстват тук, уж от вторник-сряда щял  да обърне севернякът, но за Атина много, много не познават метеоролозите. Дяцата добре, нощта бяха плътно до мен и в банята, до като ми беше зле, и след това всички заедно спахме на моята спалня, много са чувствителни миличките ми, Laughing
      Вие, останалите защо не се обаждате,  Rolling Eyes, Пинкито и аз ли сме дебелите само,  Mr. Green
            Хубава неделя, скъпички,   bouquet

# 119
сивилке Hugна мен киселините са ми от въглените,а драйфането от язвата (тук и от гастро-нещо си,но аз супер маник по дизенфекцията не знам какво е това,пу-пу Mr. Green)
и по принцип,вечерята е по-лека на мазнини,а май и на всичко Laughing
и аз докладвам ОК при мен Grinning
кантар добър,панталон широк
з:омлет от 2 яйца и мазно кафе
о:пържола и гъби (неделя Laughingплюс течен хляб,традиционна напитка тук Wink)
в:нищо,нещо няма глад Thinking
лек/лека

Общи условия

Активация на акаунт