С О Н О М А - диета 6 та част

• 16 094
  • 230
  •   1
Отговори
# 120
  • в колонките
   Танюшка,  Hug, снощи ядох свински гърди мариновани на барбекю печени, много вкусни бяха, но нощта излязоха,  Sick. Гастритаджийка съм, есен и пролет си имам проблемите, но снощи само тоя мръФкоч ядох,  Shocked Аз през денят съм по Ори Хофмеклер- т.е нищо не ям, привечер някой плод и вечерята, която в същност ми е единственото хранене за денят е по Сономата,  Laughing
    Цаца във фурна, броколи бланширани и едно нещо правя с тиква, смлени бадеми и коко, стевия  за подслаждане. Днес карах на едно кафе и китайски чай, но истински, не пакетчета,  Wink.
  Влагата вън е 85 % , много гадно, лепят се дрехите,косата мокра , отврат,  Sick.
      Цунки на всички,   love001

# 121
Ето ме, закусила с 250 гр. печено пиле и 1 авокадо, мляс! Аз мазничко обичам...не ми пречи. Днес , кантарев каза- 61.800 кг. Доволна, доволна ! Отивам на работа за няколко часа...не ми се ходи, това ви е ясно  предполагам.. Joy Чакам си отпуската 5 дни...ох , как я чакам само...въпрекки, че имам да върша разни неща, ама няма как...

# 122
Днес съм 61 кг. МЦ свърши и кантара мръдна добре надолу...Вие пак зачезнахте...Днес хапнах пиле, яйца, за вечеря ще е салата с извара, зехтинче повечко, а и тиквички с кисело мляко и чесън....и маслинки . Като стана 60 кг, ще пусна една снимчица, имам и една га бях бая дебеличка, ако не съм ви я показвала, ще ви я покажа.... Wink
До тук свалени 5,600 кг. Личи ми вече и ми го казаха, дори една колежка ми вика, да спра да си купувам дрехи,докато слабея... Joy

# 123
  • в колонките
  Не съм зачезнала,  Hug. Снощи имахме страшна буря с гръмотевици,светкавици,  спря ми Булсатком-а, нета ми стана бавен и се отказах. Всичко това беше придружено с южен вЕтър,  ooooh!. Май и днес ще е същото,  Sick.
    61.3 съм, сега се мерих,  smile3501 на Пинкито, продължаваш скъпа,  Peace. Снощи изядохме цацата с децата, имам ципура в хладилника, бая е голяма, но няма да е за тази вечер. Не се знае какво ще вечеряме, твърде е рано,  Laughing.
    На Дани и Танюшка гушки сърдечни,  Hug Hug
      Хубав ден - вечер на всички,   bouquet  bouquet  bouquet

# 124
От как се върнах от работа- пера...де що има, пера... hahaha Така хич и не ми е останало време да мисля за яденета..но трябва да измисля нещо за вечеря... Ако имам време ще мина пак да си взема цвекло... страхотна стана вчера салатата ми, с цвекло и моркови, лимонов сок,зехтин...супер....
Спи ми се, ама имам още толкова много неща за вършене в нас, кога ще успея , не знам...няма край къщната работа..чакам си ваканцията другата седмица, все това ми е в главата... Laughing
Храня се добре, сериозна съм, вече ходя и се оглеждам по огледалата .... Wink

# 125
  • в колонките
    Аз пък след снощните "птичи гнезда" и броколи съм с плюс от 300гр. , Mr. Green. И тази сутрин проблем с нета,че даже и дом.телефон нямаше сигнал, май ще сменявам оператора,  Thinking. Снощи не е валяло,нито гърмяло, и друг път съм имала проблем и отговорът им беше,че правят профилактика,  Shocked.
       Днес по-лек денят, утре ...тц,  Mr. Green. Имам парче тиква и се чудя как да я спретна за довечера, идейки някакви,  newsm78. Може и в солен вид. От няколко дни е и се страхувам да не се развали.
     Отивам душ да взема,на всички вас хубав ден- вечер, по-късно може пак да се включа,   bouquet
    ПП. Забравих да кажа,че ядох микс ядки сурови пред тв-то, повечето бяха орехи. Да не би от тях да е плюсът ми, Rolling Eyes ?   

# 126
от ядките ти е плюса
я виж,сивилке Hugкакво е настроението на звездите за една такава по-голяма промяна при мен след 6-8-10 месеца (относно работата)
мерси  bouquet
при мен режима ОК Grinning не мога да свикна с липсата на апетит/желание към любимите ми сладкиши,дори и шоколада ми е безразличен Shocked
голямо браво на Пинки Hugи дани Hug да се обади

# 127
Вчера за вечеря пих вино и ядох кашкавал, много кашкавал и маслини.... днес имам минус !  Laughing
Анализ: От Тосканско Каберне Совиньон и моцарела с маслини , се слабее... Joy Днес ще повторя тази "вечеря".... hahaha

# 128
  • в колонките
   Не можах снощи да се отчета,май сайта на мамите има проблем в пиковите часове,  Cry. То пък и какво да отчитам- омлет с фета правих за вечеря и сутринта още 300гр. плюс,  Mr. Green. Салата от червено цвекло с лимон и зехтин, 50гр. шоколад. Това ми беше всичкото вчерашно ядене и въпреки това. Сутринта извадих половин пиле, мисля да го пусна на грила, отделно зелен боб и едно картофче на яхнийка да направя.Не ми харесва , когато мръФката е заедно с манджата, предпочитам отделно. Пък и от пилето ще се оттекат мазнините,от които ми се драйфа,  Sick.
   Телците да внимават през уикенда, има пълнолуние във Телец ( и мен ме засяга без да съм теле,  Mr. Green). Има една тежка планета, Сатурн се казва,която миналата година през октомври влезе в зодия Скорпион и влияе негативно освен на Скорпиони  и на Лъв, Водолей и Телец. 29 месеца ще си стои в тоя знак - чак до пролетта на 2015 год. Та за Телците това означава, че ще имат затруднения с комуникация, лични взаимоотношения, бизнес, брачни дела,открити врагове. По-добре след  май 2015г. да се предприемат нови неща.
       Пинкич, ти къде си ? С Венера в Козирог за четири месеца ще тичаш и няма да стигнеш- много работа те очаква. И Дани е на същата вълна като теб.
         Хубава/ хубав на всички, обаждайте се,де,   bouquet  bouquet  bouquet

# 129
мерси,сивилке Hug
но аз това,което ми тежи на душа и сърце ,трябва да го махна бързо
дала съм си срок до май,но 2014
иначе просто няма да съм жива до 2015
не знам дали знаете какво е да са ви на топка вътрешностите ooooh!
сега,като с хранене и килограми нямам проблеми, май трябва да съм при разни медитации,йога и подобни
з:кокосова палачинка и кокосово кафе Wink
о:свинско с кисела краставичка
в:свинско с пюре от карфиол (мноооооого вкусно)
отивам да изучавам.... медитация Mr. Green

# 130
Танче, как я правиш кокосовата палачинка?  Ооо, дано по бързо ти се разрешат нещата още преди април 2014... Hug  Аз съм добре, хапвам, слабея, много съм доволна. Сивилка, Благодаря ти за прогнозата, кажи още нещо за стрелците ? Дано да имам работа , важно ми е .. Praynig
Хайде шак ще намина, сега ще правя тиквички, ама трябва да изприпкам за кисело мляко ... Laughing

# 131
  • в колонките
   И аз искам кокосова палачинка,  Peace. Имам кокос и на брашно,и стърготини, останали са ми от миналата Коледа,  Shocked. Тук са много евтини, не ги тачат много,  Mr. Green. И кокосовите орехи не се купуват.
    Имах минус от килограм, явно задръжката е от соленото.
    Бях на кафепиене и на зеленчуково-плодов пазар. Снощи вечерях на вън и не си сготвих заплануваното, днес ще го направя, тъкмо имам и бейби патладжани и тиквички.Десерт от парчето тиква ще спретна, ако не се е развалила,че е в мазата, а там е топло. Едни сочни мандаринки взех, любимият зимен плод са, Peace, и ябълки три вида купих, по три от всеки,  Laughing. Но този път излязох с колата,че не ми се носеше в ръце толкова тежест. Имаше много хубаво и прясно червено цвекло,но не взех,че през седмицата два дена го ядох, Wink.
      Дани, скъпичка,това за теб, обади се , дано си ок,  Hug.   http://media.framar.bg/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%8 … D1%84%D0%B5%D0%BD   
         Хайде до после, имам перални да пускам днес,  Mr. Green, хубав и приятен ден,   bouquet  bouquet  bouquet

# 132
Имам куркума, джинджифил и чесън в нас... Какво да си забъркам с тях профилактично ? Знам, че са полезни за 100 неща?
2 дни почивка, ех,че кеф.....2 дни ще разтоварвам мазно.... на яйца с масло, ако не издържа и ми се прияде... имам  рибка, салатка....
Сивилка и аз бях купила червено цвекло и ряпа и моркови, стана страхотна салатка с лимон и зехтин, ама и сол... Много е полезна, ще мина пак да си взема цвекло....Пикла пък не я искаше , искала зеле с моркови...
Танче , ти пробвала ли си се само на 4 яйца с масло да изкараш деня? Или на нещо подобно ?

# 133
  • в колонките
   Пинки, пускам ти няколко линка да си отбиваш времето,  Hug
 http://bulgarian.cri.cn/827/2012/03/07/1s110786.htm    
   http://agronet.bg/agro-news/interesni-novini/3343-kurkuma-iztoch … ntioksidanti.html    
    А това малко ме притесни, но излиза като спам,сайтът е  боленздрав.ком на латински написано  , а статията се казва " Многото месо почти сигурно води към диабет". При интерес може да се прочете,  Peace
     Аз още чакам рецептата за палачинката на Танюшката,  Hug
                  bouquet

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 20:09 от sivila

# 134
Това,което малко те е притеснило, последното, не ми се отваря, я го дай пак ... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт