С О Н О М А - диета 6 та част

• 16 085
  • 230
  •   1
Отговори
# 225
Напоследък нямам много време за форума, не, че не сядам на компютъра, но имам и други неща за вършене.  С храната не съм перфектна, както преди,което ме дразни, и се се ядосвам много , но не съм залитала в преяждания или  безразборно хранене....но откакто започнах да вкарвам въглехидрати, макар и по малко и веднага ми се отрази. Е, нищо притеснително не е , добре съм и добре си изглеждам... Хубавото е, че някак си се успокоих, и сега дори и не мисля, както преди, че искам да сваля 5 кила, или 3 кила.... просто не го мисля, харесвам си, възприемам си се, дрехите ми седят добре....е,може  и по добре , но и това ще стане.....нямам зор голям....
Данилу съвсем се загуби.... Sad

# 226
  • в колонките
       ЧЕСТИТО   РОЖДЕСТВО   ХРИСТОВО  !!!

Желая много здраве на всички настоящи и бъдещи сономки !!!  Много усмивки по лицата, много весели и щастливи моменти през 2015 година !!!   Весело изкарване на празниците !!!

# 227
  • на острова на мечтите
Я виж ти! Някой(Сивилка Hug) побутнал темата!
Аз съм във форма! Имам само 2 килца за сваляне, ама май ще стане след празниците. След Коледа нямам наддаване и това е много добре.  Peace Party Проблемът е, че не ми се занимава с гимнастика, а за фитнес си нямам дружка Crossing Arms Сладураната, с която карахме колело се изнесе и, за мое най-голямо съжаление, колоездят само момци, та мм няма да ме пусне никога сама, а той, поне засега не се навива да кара.  Та така! Ще чакам по-добри времена!
 Весели празници! Hug  bouquet

# 228
Честита КОледа Момичета! не знам как така някак си реших днес да надзърна, и АААа, каква хубава изненада! Будете здрави и много щастливи!  Hug
Аз съм добре, по празниците не мисля за режими и диети, и то си ми пролича... ха хаха, от 1-2 януари пак ще го мисля...На 2 ри ще ми вадят 2 корена, така, че май от тогава ще съм на режим.. hahaha
Данилу как е ТМ ?   Сивилка, как са  котараците ? Прегръщам ви !

# 229
  • в колонките
  Скъпичкиииии,   Hug Hug Hug
      Тъй, де, показвайте се от време на време,   love001  Аз в последните месеци я карах нещо като точкова ли, като почти безвъглехидратна ли,  newsm78. Получих някакъв дискомфорт рано есента от киселото мляко и реших да изключа въглехидратите за известно време. Та до онзи ден, до 23 декември. И по празниците се  поолях  от разните му ястия. През изминалата  нощ ми беше зле, ходих даже да драйфам в банята,  Sick. Сутринта изхвърлих баници, тиквеник и половин торта ''Сахер''. Та от днес съм на мръФкоч, че страшно задържане на течности имам от тези три дни. Пих и газирани безалкохолни много,  Whistling, усещането ми е,че ша Фръкна,  Cry. До Нова Година ще карам на точкова ,че пак ще се оливам тогава,  Mr. Green. И така... С килограмите в момента хич не съм у ред,   #Cussing out. За четири дни имам прираст 5 кила,  Embarassed. За първи път ми се случва такова задържане на течности в организма, може би е от киселото зеле и газираните дето поех  тези дни,   newsm78. Аз не обичам много солено, газирано рядко пия ( по празници). Моите котета са добре за сега. Трички са,  Laughing. Осинових си едно бяло сиамче женско пролетта,че си нямах момиче в колекцията, Laughing.  В България снегове, тук от няколко години снежинка не се е показвала. Няма да си ходя сега в Родината, щерката заминава утре за Анталия на Новогодишен  ρεβεγιον , нашите ще бъдат с роднини, аз с приятели тук,  Wink. За Великден мисля да си ходя за няколко дни.
      Радвам се,че Дани си поддържа килограмите и е упорита, аз по празници винаги се отпускам. Пинкич, аз също имам проблем със зъби и зная колко боли, и е неприятно. През август като си ходих на ваканцията в Пловдив си оправих 4 зъба,че много евтино, тук цените тройни,  Mr. Green. Успех и на двете,   bouquet. Танчето защо ли не свирна веднаж, в коя ли държава е, дано се обади и тя,   bouquet
       Скъпички, липсвахте ми и за това писах онзи ден в темата. Обаждайте се от време на време , липсвахте ми. Много , много,  newsm51 newsm51 newsm51

# 230
девойки  bouquetрадвам се да ви видя Grinning
така де,ние сме си на различни диети (и в  крайности Laughingот ВМ до веге Wink),но чинийката винаги ни събира Joy
а тя май си е и най-важна Peace
аз нямам проблем с килцата (вече Wink),но ми е тежко на стомаха след празнично и  Sick
дори не съм много прекалявала Sad,но лошите добри навици оказват влияние
 ще съм по-внимателна следващата седмица
сивилке Hugще ги изпика.ш тези кила с точките
дани Hugдай ултиматум на ТМ или той идва с теб или ти отиваш с младежите Laughing
пинки Hugна сметанка ли ще бъдеш Mr. Greenстискам палци за корените и ме подсети,че и аз имам един Sad
весели празници  bouquetи среща 5 януари (да се дояде всичко  Joy)

Общи условия

Активация на акаунт