С О Н О М А - диета 6 та част

• 16 083
  • 230
  •   1
Отговори
# 195
  • в колонките
  Пинки,  Hug, аз пък все ставам много рано много години, към 20,  Rolling Eyes. Навик е, даже и когато нямам работа сутрин рано пак се събуждам. На времето ставах рано да приготвя храна за семейството и после на лекции и вечер на работа. След това започнах частния бизнес и отново ранно ставане, като си ида за някой празник у българско ми се смеят нашите,че съм ставала много рано. И така, на мен не ми прави впечатление. Обичам след обедите понякога да поспя час време,но не винаги ми се отдава, Sick.
   Тук се очаква захлаждане от сряда, вероятност за някоя снежинка, но аз не вЕрвам,  Mr. Green.
   Ще вечерям пържено коко и печени във фурна тиквички. Вчера бях на кюфтета теле със сос и карфиол запечен. И райски ябълки най-сетне и аз да ям тази година,  Laughing. Избрах едни мекички, елексир, много ми харесаха,  Heart Eyes.
   Дяцата добре.
   Днес е св. Ана, ние си имаме именник в семейството и го празнуваме. Черпих днес.
        Топла и спокойна вечер-ден на всички,   bouquet  bouquet  bouquet

# 196
Утре съм почивка, толкова обичам да имам почивен ден на средата  на седмицата ....Simple Smile Някак си се рестартирам , а и имам време да си поспя... то аз и днес направих 2 часа сън следибед, ама бях толкова изморена от предната седмица още, че като се събудих си мислех,че е сутрин, а то следобед... ooooh!  Сготвила съм, няма да готвя утре , ще имам време за истинска почивка..Simple Smile
Утре смятам да направя един разтоварващ ден, имам предвид без въглехидрати ! - а не на плодове или на нищо... Wink  Ще се опитам де....От сега съм си намислила.. яйца, месце , е,  и една малка  салатка, въпеки,че  в зеленчуците си има малко въглехидрати.... нещо такова ...малко да си спра мерака за въглени,че пак нещо ми се обостриха желанията  да хапвам не каквото трябва... та да спра нещата в зародиш! Ха ха ах.  Сивилка, ние май си останахме само двете  тук с теб....  Нагласи ли украсата за Коледа? Аз се надявам да свърша това утре..каня се от 2 седмици !

# 197
  • в колонките
  Привет на всички четящи тази тема,  Hug
  Наистина с яйцата има сваляне, лично се убедих онзи ден,  Peace. Даже и кашу ядох и минусът беше добър,  Peace. А снощи пържих сардела и пекох круши със синьо сирене, орехи и мед и тази сутрин швабов показа 300 гр. плюс. Май ще е от десерта, защото обикновено от пържената риба не съм имала плюсове ( слагам минимално количество брашно).
  Май ще имам българско гости за Нова година, така ми се загатна вчера, а дано,  Laughing.
    Ако някой Стрелец днес има Рожден ден да почерпи групата визуално,  Laughing. Аз му желая да е здрав, щастлив и късметлия,  Hug. И да знае,че много го обичам и го мисля,  newsm51 .
   Имам от вчера проблем с нета, май трябва да се обадя на майстор,че може и на лаптопа да му има нещо,  newsm78 , скайпа пък е ужасен,  Sick.
      Хубав четвъртък, мили ми скъпи,близки и далечни сънароднички, обичам ви всички,   bouquet  bouquet  bouquet

# 198
Данулууууу! Да си ни  жива и здрава, късмет,спокойствие и сбуднати желания...всичко това по много !  Hug  bouquet
Танчеееее, покажи се мила, Как си ?
Аз  размразих една риба, сьомга.... ама съм размразила и една кайма по погрешка...а имам в наличност пиле в хладилника, печено..... И сега малко ще си почина след работата ми, и ставам да готвя..... всичко наред, защото не мога да го връщам вече размразено месището в камерата, така, че днес съм готвачка... Crossing Arms   Но....първо ще си поспинкам аз..... Joy    Ако можеше докато спя да се сготви само..... ха ха ха
Хайде пак ще намина....Хапнах доста фастъчено масло, май се улях....ама... то свърши, нека си седи там на топло в тумбака.... Joy 

# 199
  • в колонките
      Заета съм в приготовления за празниците,че време не ми остава да погледна в темата. При мен ще дойдат татко и дъщерята- уж последното им решение било,  Wink. Сега се пазарят дали с колата, или с автобус. Щерката не ще,татко пък го страх заради поледици и снегове,  Mr. Green. При нас няма такава опасност, в българско нямам идея как е. Да се разбират двамата, аз нямам доверие на автобуси, но не вземам участие в техните пазарлъци,  Laughing.
   С килограмите не съм добре, 62.6 бях сутринта, вечерях български кебапчета,пълни със сол,  Sick, салата варен картоф и праз с лим.сок и зехтин и 2 райски ябълки опуках току-що,  Mr. Green. Няма ли кой да каже на българските търговци да не слагат толкова сол и да щадят здравето на населението? Цяла нощ ще съм на водопой от тези кебапчета,  ooooh!.
   Времето топло за сезона със слънце през денят 16-18 гр., дяцата всичките добре за сега,  Laughing
        Обаждайте се, съвсем замръзна темата, жалко е.Обичам ви всичките,   bouquet  bouquet  bouquet

# 200
И аз съм много заета, за сега знам само , че на Коледа сме на обяд в едни познати...Нямам идея кога и как ще се работи, имам тежки графици, дълги работни дни...почивка почти никаква..Днес почивах и свърших някои неща, ама общо взето нищо специално. И аз с килата съм малко нагоре, но ще се оправя бързо. Наистина  вече само Ти и аз си пишем в темичката... Sad   
Имам риба за утре, салатка, яйца... Обаче...имам и Бг парти, така,че...няма да мина само с това. Утре ми е много натоварен деня...чакам сряда да почивам...И тук е малко по топло, че какъв студ беше свило....Хайде пак ще намина, дано и другите двечки дойдат през това време!  Hug

# 201
девойки  bouquet
дани Hugнай-добри пожелания
добре съм,не се притеснявайте
дори с килограмите напредвам на ляво Mr. Green
само празнично настроение липсва Confused работя по плана за голяма промяна и единствената светлинка в момента е наближаващата година на Коня (по азиатците Wink) моята година и макар и не най-добрата в живота ми,казват ще бъде добра (дай боже Praynig)
режимна съм си,нямах нужда и желание от въглехидратно успокоение bowuu
искам само дълга ваканция,с книжка в ръка накрая на света......
изхранвам се основно със свинско,яйца ,зелета ,гъби и авокадо,тахан и мазно кафе за закуска
стомах няма претенции и си трае,когато е празен
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 202
  • в колонките
  Аз пък не можах да спя миналата нощ, дали от наближаващото пълнолуние, или от вълнение, че татко ми не е идвал тук от 2005г. Дано тази нощ е по-спокойна, много беше изнервящо това ми безсъние нощес. Трябва да направя някакви дребни сладки,но дали не е рано от сега за Новата Година,  newsm78. Пък си ме е и страх,че ще се изкуша и ще си хапвам и аз,  Mr. Green. Едни меденки да направя,че те нали уж искали повечко дни престой,  Shocked.
   Печена риба Синагрида и салата червено цвекло и варен картоф тази вечер, шоколад след малко ще изям за серотонина,  Mr. Green.
    Танюш,  Hug, топло е още тук, пък и не съм бъш по свинското. Чудя се какво да купя - агне, или малко прасенце да изпека за НГ. Винаги решавам в последният момент, а най-добре да попитам родата,  Laughing. Рибата най-много обичам, татко също , поръчала съм за прясна средиземноморска да ми донесат каквато се хване,разбира се.
   Пинкич,  Hug,  може би ще имаш малко отмора от работата си,че Венера станала ретроградна,  Heart Eyes. Пък и да си починеш малко,
    Дани,   Hug , липсваш от групата, хайде се покажи и ти. Как е в Сицилията, студено ли е ? За Атина утре дъждовалеж с южен вЕтър,  Mr. Green.
     Изчезвам да се паркирам с книжка и дано заспя,че утре денят ми е натоварен- нали е понеделник,  Mr. Green. Шоколада май остава за утре,  Laughing
        Целувки сърдечни на скъпите ми интернационалки,   love001  love001  love001

# 203
Танче, как се зарадвах, че си дойде пак тук ,при нас!  Hug
Днес деят ми беше...много изморителен, въпреки, че беше хубав ден.. Сивилка, права си мила.... днес ми дойде графика за седмицата,когато  е КОледа , и имам 3 почивни дни, макар и не един до друг, но за Бъдни вечер и КОледа , двата дни почивам,което за тук и невероятно!  Много съм доволна...
Сивилка,като каза, 4е искаш сладки, да ти препоръчам едни, които не са диетични, щерката извади рецептата от нета, но се оказаха много сполучливи!  Изядохме ги за нула време, и приятелите ми много ги харесаха! Давам рецептата, като преди това да кажа, че аз проверих всички мнения за тях, и разни майсторици, казаха, че са  супер,защото можеш да им сложиш,каквото  си искаш за разнообразие,  и ставали още по интересни.. като например: бял шоколад, малки пар4енца сушени плодове, стафидки, абе каквото ти е на душата.... нонека да дам основната рецепта:
http://allrecipes.com/recipe/chewy-coconut-cookies/
Аз пак ще ги направя....и ще импровизирам..като им добавям  каквото се сетя, така ще станат  "асорти".... Joy
   Хайде да лягам, че утре пак в 4.00...
Танче, всеки ден те искам ТУК !   Hug Laughing

# 204
Новата визия на сайта е отвратителна... Не разбираш кое къде е... Така се изложиха.... Като не могат да направят нещо, защо не погледнат, как другите го правят!   Изморявам се, докато чета и търся кое къде е ....никакво удоволствие не ми доставя. Единствено навика може би ме задържа да не го отварям изобщо...

# 205
искаш да кажеш "меко казано отвратително"
ако не бяхте вие и информацията на мазните,нямаше да гледам изобщо тук
надявам се да сте добре и да се приготвяте за празниците с кеф
на мен нещо ми е тъпо,стресово ,тъжно и каквото се сетите отрицателно Tired
снощи си събух един нов панталон,без да го разкопчавам Shocked,а имам още един абсолютно същия
няма да купувам дрехи Crossing Armsще връзвам с канап Mr. Green
килограми не мърдат или в грамове Thinking
правих сусамовият хляб на Шоки Hug
много хубав,като истински без да ми става на тесто в уста и стомах
ще го правя и с бадемов тахан,а може и "сладки" да спретна с това тесто и шоколад Wink
ние ще хапваме  Thinkingшапон (май е скопен петел на БГ) нещо традиционно за празниците,само по това време го има,вкусно и мазно нещо
ганитура:пюре от глава целина,няколко кестена с малки картофки
гъши дроб за предястие
десерта е купешки,сметаново -малинено-бадемов и с малко захар
Бъдни вечер и Коледа по френски,Нова Година по български

# 206
Танче и аз влизам САМО заради вас и Мазничката, и заради Хобитата ми, но и там се ограничавам...
Добре съм аз, хапвам си, и аз трябва да спра с купуването на дрехи,защото напоследък се улях... Embarassed  ....Студено ми е... ще си купя винце...ха хаха   

# 207
ММ в болница
за малко се размина с тунела с ярката светлина в края и скалпела
днес трябва да излезе
и се надявам лошите неща да останат в старата година
а иначе за пореден път установихме колко е добре за нас мазния
издържахме дълго без храна
продължаваме  Peace
весели празници

# 208
Танче, бързо да се оправя половинката ти мила ! Да останат ядовете в тази Година!  Hug Hug Представям си как си се изплашила!
Аз чакам и утре да мине и да си почина 2 дни ...

# 209
Мили девойки,  Минавам да ви пожелая една прекрасна Весела Коледа, изпълнена с чудеса ! Бъдете здрави и щастливи!  Hug
  Аз почивам 2 дни и съм толкова  щастлива....2 дни с детето в нас...на гости, коледни сладки, филмчета..ех,колко ми е хубаво!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт