С О Н О М А - диета 6 та част

• 16 084
  • 230
  •   1
Отговори
# 180
ммммммм,направо лиги ми текат
прияде ми се пуйката на Пинки,както съм на две яйца....
мерси,сивилке Hug

# 181
Ако не ви се занимава с толкова голямо добиче, може да изпробвате моята рецепта и с пиле....е, тогава не го дръжте 4 часа във фурната де...  Laughing

# 182
малко  Praynigза майка ми Flowers Rose отиде в по-добър свят
мерси и за палцестискането,добре мина

# 183
  • в колонките
       Таня , моите най-дълбоки съболезнования. Господ да я прости. Дано е добре там където е .

Запалих свещ .  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose 

# 184
Танче, моите най искрени съболезнования... Praynig   Hug  Бог да я прости жената..Прегръщам те силно,  безкрайно съжалявам.... много тъжно ми стана,,... Тя винаги ще бъде с теб  , ще те закриля и пази, виж в това съм сигурна...

# 185
  • в колонките
     Добро утро в неделя,  Hug
           Честит първи декември, скъпи,  newsm51 newsm51 newsm51

Още съвсем малко дни останаха и годината си отива. Остаряваме, въпреки усещането ни,  Laughing.
  Вчера чаках цял ден да дойде обещаната буря ,  Rolling Eyes и не пусках перални, но днес и сняг ако ще да вали пак  ще извъртя прането. И пердетата от хола и моята спалня съм свалила,че още не съм украсила дома с Коледните украшения, пък времето лети,  Wink. Вечерях вън вчера, много и различно хапването беше,  Mr. Green. Успах се тази сутрин, въпреки,че децата ми от ранни зори искаха да ги храня,  Mr. Green. Не им се дадох.
    62.2 даде швабов, не ми хареса особено та извадих от фризера пуешко филе за днес и половин пиле за утре. Та днес ще бъда дюканка, а утре точица май,  Heart Eyes.
    Топло и слънчево в Атина, около 20гр. дават за днес. У дома съм по потник. А  у българско родата се е навлякла с дебели дрехи, аз даже нямам такива. Имам едни дебели за ски само, които си стоят в мазето. Уж щерката да дойде при мен за празниците, но аз не вярвам, защото всяка година по това време все си обещаваме и на края плановете се провалят. На мен ми е студено да си ходя, пътят е заснежен и хлъзгав в българско. С автобуси не пътувам, нямам им доверие. Ще видим. Ако родителите ми ( баща ми най-вече) се съгласят да заповядат при мен по празниците.
       Топъл и спокоен ден желая на всички принцески, аз започвам с пердетата,че трябва да ги закача до довечера.
         Целувки сърдечни,   love001  love001  love001

# 186
И мен утре ме чака голямото пране, имам да оправям и каквото се сетите, и да се готви нещо, а съм и на работа... Кога ще сколасам, и аз не съм украсила още....От понеделник ще имам тежка седмица с много работа, трябва да се стегна и наглася психически ..
Тази вечер обаче разтоварих  психиката.. сама съм, с чаша вино и си гледах лекции разни по ЮТюб, а сега ще лягам... Много ми е студено на мен, сега и заваля дъжд...хайде да скачам в леглото..купих си и нощни много топли чорапки....по някое време ги махам  де , но поне за в началото ,докато се стопля....  Joy  Следващата ми покупка може да е и електрическо одеалце, ама каквато съм, ще заспя дълбоко и като нищо ще се запая, или поне сваря....Ще е добра идея да сложа и  малко картофки около мен предварително....поне да свърша работата ,както трябва.. Joy

# 187
От нещата,които имах да свърша в нас- нищо не свърших, че сутринта бях с главоцеп...незнайно защо, може би ПМС.. newsm78  После обаче в работата бях пушка, и съм много доволна ,от всичко,което свърших... Laughing  Утре е понеделник, а нали знаете , какво се прави в понеделник ? -Ставаме сериозни.... Joy Мен ме чака много напрегната седмица , дано да е по лека, но то сезона е такъв....после ,като няма да има работа...ще си седя на топличко и хич няма да мрънкам!  Е, ще си мрънкам под мустак, че то пък ,ако не мрънкам каква жена ще съм, нали ?  Ама.. аз нямам мустак! - значи ще се чувам по ясно ,като си мънкам... Crossing Arms
Днес хапнах повечко.. това не беше добра идея!
Навън вали  дъжд...а аз се каня да ходя и да изхвърлям боклука, който трябва да оставя ехеееййййй, чак там... #Cussing out

# 188
  • в колонките
     Аз пък след обяд изядох едно парче торта и отиде пак диетата, Mr. Green. Но беше домашна с мноооого шоколад, даже взех рецептата. Мисля да я направя за наближаващите празници. Аз на сладолед и шоколад не  мога да отстоя, Party. Килограмите са си като вчера, от това пуешко филе ме хванал запекът,  Sick. Ще варя броколи тази вечер,че дано се оправят нещата,  Laughing. А и половин пиле пекох снощи уж за днес, но ще се яде като му дойде редът. Децата ми не обичат пилешко, предпочитат телешко и риба,  Laughing. В сряда ,или четвъртък ще ходя да търся шаран за Никулден. Тук не се тачи тази риба,аз също не я харесвам, смърди ми на тиня,  Sick. Може би лаврак ще взема, ако няма шаран и ще го напълня с орехи и маслини.
  Аз вчера си оправих пердетата и малко украсих Коледно хола, но имам още някои неща да добавя. Страх ме е,че Тони ще скочи и ще счупи скъпите украшения.
     Нощес към 3ч. такава буря се изви над Атина, такива гърмежи и трясъци ,че подскочих от леглото , бях много уплашена, помислих си,че е земетресение,  Cry. От утре времето се разваля, спадат температурите,но в събота отново 18-20 ще са.
      Отчетох се. Целувки на всички, хубава вечер / ден,   bouquet  bouquet  bouquet

# 189
Толкова съм заета, и на работата - яко бачкане, и съм си изморена..Днес ходих да пращам колети...Имам да си оправям 100 неща в нас.... да пазарувам, да стягам подаръци, изобщо яка офанзива...а уж щях да го карам тази година по-лежерно.... ooooh! 
Сивилка, аз още не сколасах да украся , а се каня отдавна.... но май ще е утре...  ooooh!
С режима- не съм перфектна, а се заканих да бъда!  Blush   С килата съм добре, но наистина трябва да се стягам...когато съм сериозна много, нещата вървят ,като по масло... Laughing
Данилу, как  си Мили4ка? Хич не пишеш....Какво ще правиш за Коледа?/манджи,подаръци...украси?/ Hug
Танче, знам,че не ти е до нас сега, ни до КОледи и празници....но искам да знаеш, че много си те мисля... Hug
Хайде, да почвам от някъде,че пак стана време да си лягам...
Новолуние е от днес, хайде намисляйте си желания.... Laughing

# 190
  • в колонките
   Аз въпреки вчерашната торта имам минус от 300гр.,  Laughing. Но снощи залягах повече на варените броколи от колкото на пуешкото филе заради кенефните проблеми,  Laughing. Чак ме е срам да ви го кажа,  но още си имам от пуешкото филе, половинката печено пиле от неделя си чака редът в хладилника. Дано изям мръФкоча до края на седмицата, филето беше половин кг, ям го от неделя,  Wink. Наблягам повече на броколи и карфиол, още не са ми омръзнали. Имам 4 бр. червено цвекло, утре ще си направя салатка с него. И едно авокадо от много време е в хладилника , ако е годно ще го унищожа и него, но утре,  Mr. Green.
    Днес си имахме 10 бофорт вЕтър и дъждосняг,  Laughing. Бръснеше вятърът, за малко да не ида на работа,  Laughing. Корабите имаха забрана днес, за утре не зная. Дяцата добре за сега.
    Отчетох се,  Hug. Редът е ваш,  newsm10.
             Топла вечер- ден  на всички,   bouquet  bouquet  bouquet

# 191
Върмах се от работа....хубава новина май се задава, че ще имам всички бенефити от работата ми , ама да видим...за сега е само на приказки ...но все пак имам официално писмо!  Но аз докато не ги усетя бенефитите....иначе не съм мнителна.... ха ха ха
С храната , пак не бях пИрфектна, но съм Ок...Ще си почина малко и започвам да готвя., да чистя, абе... няма край! НО: Днес тържествено обещавам, че ще си  легна в 21.45 !  Naughty

# 192
Няма да има бенефити, оказа се   нещо,което никой не  устройва...както и да е. Днес имах хубав ден, но се прибирам мнного изморена, ,хапвам и лягам за 2 часа. Е, не ми спори това ставане толкова рано, правя го, но после имам нужда да си поспя...ако бях на бюро, да са ме изхвърлили, че заспивам на бюрото...С килцата съм добре, подържам ги, за сваляне дори и  не мисля за сега. Искам да кажа, че не съм много стриктна и си го знам, така,че  не очаквам спадове.. Скоро пак ще стана пИрфектна и тогава, нова атака на последните  2-3 кг.
Днес готвих зеленчукова супа,  пържолките със зеленчуци умират от жега във фурната, имам и още кИфтета от вчера, салата ще забъркам ,ако някой притепка... Утре смятам да не готвя, затова пък ще има чистене и пране... ooooh!, направо фитнес !  Laughing

# 193
  • в колонките
     Hug Hug Hug
    Позатрих се в последните дни, но хем много работа ме е налегнала, хем свекърите са дошли да си берат маслините и ми е натоварено тези дни. Не съм хич, ама хич режимна , дано се осъзная скоро,  Wink
   Хубава неделя, скъпички,   bouquet  bouquet  bouquet

# 194
Да ти кажа , и аз малко с режима го дадох : "свободно"...но трябва веднага да се стегна, не,  че нещо кой знае какво има, но  си трябва сериозност.. Laughing  Никаква идея нямам за предстоящите празници, графика ни го сменят постоянно, изобщио не знам кога ще работя ,какво ще е ....Имам покана за Новата година от едно място, ама .....не знам ... рано ми е  още да реша...  Две седмци,три ме чака много  ранно ставане....това не е добре за килограми,режими, изобщо....ношта си е, за  да се спи , а не да се ходи на работа !   Crossing Arms   Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт