С О Н О М А - диета 6 та част

• 16 087
  • 230
  •   1
Отговори
# 165
.

Последна редакция: нд, 24 ное 2013, 19:38 от Pinkito

# 166
  • в колонките
 Току-що започна дъждовалене, много е приятно, южният полъх се усеща - топло е. Ден за сън и пълен релакс,  Laughing.
       ПинкиHug, не виждам снимки,  Cry.
  Аз сутринта с плюс як,но много фета имаше в снощната спанакопита. Иначе не ядох много. Днес още не зная какво ще спретна, карфиол, броколи и  нещо с мръвка ще е май.
      Приятна неделя, милички, още се разсънвам и пия първото си кафе, привечер може би отново ще пиша.
            newsm51

# 167
  • в колонките
   ПинкииииHug, много си хУбава,  smile3501 за постигнатото. Желая ти да ги задържиш тези килограми. Прекрасна си, Червенокоске, обичкам те многооооо,   bouquet

# 168
Пинки Hugвесел празник
най-хубави пожелания  bouquet
на едната снимка те разпознах,но на другите тц
или е дъщеря ти,или си ти на 25  години Laughing
сериозно:много си сладка и изглеждаш супер
да запазиш постигнатото Peace
аз днес празнувах рожден ден на Пинки Wink
угоен гъши дроб със сладко от смокини , подходящ хляб и бяло вино
класиката,накратко
след това,като сивилка Hugдетокс с яйца,месо и масло Joy
довечера телешка супа ( месо,целина и праз) тъй като тук студ

# 169
Така, така, празнувайте с мен ! Много ви благодаря !  Hug Heart Eyes
Аз днес продължавам да празнувам.... само,че с колежките ...Да ви кажа, че вчера си похапнах и забранени неща... ама то един, два дни , може.... Crazy  СЕга пак ще съм си сериозна...Дано никога повече не стигам до предищните висини !  Joy   
За днес менюто е неизвестно...и утре ще е неизвестно... от вторник , съм на линия.... Joy

# 170
  • в колонките
          Привет на всички Сономки,  Hug
    100гр. спад отпусна тази сутрин швабов, много с стиснат,  Mr. Green. Тази вечер на пиле с картоф и броколи бланширани с лимон, шоколад за пред телевизора,  Wink. В цяла Европа студено, само при нас 18-20гр. и южен полъх,  Sick. Чак ви завиждам на студа, дето го имате,  Mr. Green. Шегувам се, аз си обичам топлото,  Peace. Пък е и по-икономично, няма да пускам скоро парното, само в детската един радиатор работи нон-стоп при децата,  Laughing.
     Отчетох се,  Peace
     Ред ви е,  Hug
          Приятна вечер-ден,   bouquet  bouquet  bouquet

# 171
Върнах се от работа...изморена съм, и бих си легнала, ама имам разни неща за вървене в нас, и май ще ми се размине..Трябва да направя супа, поръчана ми е... Днес ми е последният ден от 4 дневното празнуване , което ще рече с доста въглени ... Embarassed От утре съм пак на линия, абсолютно серозна, че не искам вече сланини...дори смятам за компенсация , дето 4 дни  хубаво се омазах с въглени....да съм по сериозна, доста сериозна, изобщо най -сериозната..... hahaha СЕга ще видя какво за утре да педвидя а хапване и да си го приготвя още от днес.  Hug

# 172
  • в колонките
       Интернационала,  wavey wavey wavey
      В България започнал снеговалежа,  Mr. Green. В Атина едва дали ще прехвърчи някоя снежинка, топло е, към 18-19гр.
      Минус от 200гр. тази сутрин, бах си скръндзата тоя шваб,  Wink . Ще вечерям огромна свинска пържола, но не тлъста и айсберг салата, объркана със зелена от пакет ( от маркета конфекция). Шоколад млечен за пред тв-то,  Wink. Имам и две яйца сварени,може да ги резна при салатата. Плод не ядох, нямах време,късничко се прибрах и предпочетох едно късо еспресо,  Laughing.
     Обадете се,де,  Peace
        Цунки и гушки на цялата банда,  newsm51 newsm51 newsm51

# 173
А ларингит съм, нямам глас, особенно сутрин, ужасно е, не мога да говоря..... Казвайте какво да правя, то пих  Бейлис, 4ервено вино, смуках 100 бомбона за гърло... Никога в живота не ми е падал гласа...ама то било много страшно да не можеш да говориш, а аз нали не млъквам, направо си е наказание...То мед,масло, какво ли не ядох, не.. нямам глас, грача, един звук излиза, 2 не излизат.... ooooh!

# 174
Малко съм по добре, бях на шопинг терапия....много добре ми се отрази!  Накупих си вталени дрешки и много добре ми седят, доволна съм.. Blush Това ме мотивира да продължавам нататък.... Laughing
Вие къде сте? Аз ще правя кИфтета днес...за утре няма да правя  пуйка, защото сама трябва да си я ям...а не ми се яде пуйка 3 седмици.... но си е празник, и ще обмисля нещо вкусно да приготвя....
Хайде , идвайте да докладвате ,кой ,какво хапва,пийва.... Laughing

# 175
  • в колонките
   Утре ли е Денят на благодарността ? Аз много обичам пуйка, но вечерях пълнени чушки с коко и фета...и 4 филийки тостен хляб,  Mr. Green. Шоколад за по-късно. Сутринта 61.4, добре е. Топло е все още,в неделя ще дъждовали май, но не е сигурно. Аз искам дъжд,че да си поспя сладко, сладко,  Laughing. Сняг при нас само по тв-то,  Wink.
   Утре ще пътувам извън Атина и трябва да ставам рано,  Sick.
   Пинки,  Hug, не мога да ти помогна с акъл относно здравословният ти проблем, потърси лекар,  Peace. Глас още не ми се е губел, нямам опит с това, сори,  Cry
    Свърших,  Peace
        Сърдечни   love001  love001  love001 на всичките.
  ПП. Четох,че Средиземноморско- Сономата е най-добрата диета, предпазвала и от Алцхаймер,  Laughing. Аз за това го нямам тоя  Алцхаймер , щото  се храня по тая диета,  hahaha. Ако видите колко много листчета има залепени и в офиса ми, и у дома ,за да не забравя нещо,  ooooh!. И са с различен цвят по важност,   Mr. Green  Унесох се, изчезвам,   bouquet

# 176
и аз от помнещите,благодарение на разноцветна външна памет Wink
и аз  yu5
и аз с кИфтета и нелюбител пуешки Laughing
и без шопинг-терапия Mr. Greenоще не мога да прежаля някои дрешки,които купих за по-слабо време,не обличани и сега са за даване,особено две червени сака и един официален черен панталон #Cussing out
отивам да си полегна
и стиснете по палец в петък

# 177
Започвам да ти стискам палци от сега ! Да е по мед и масло, каквото и да е  Hug
Аз се оправих почти, лелеее, честно ве казвам, е голяма гадост е, а и се изплаших чак... ама какви ли не ми ги народи мозъка, мани!  ooooh!
Танче, е прежалвай ги тези дрешки де....минало- бешело !  Joy 
Ох, колко обичам да харча пари....обичам шопинга във всичките му форми...ей затова никога няма да се видя с един лев!  Joy За тези 50 г, не се научих, на дали и за следващите  50   ще ми уври главата....
Искам да ив Благодяря Мили мои дружки, че ви има, и че винаги сте толкова мили и добри приятелки, макар и във виртуалното пространство ! Честит Ден на Благодарността ! Да сте ми живи и здрави, вие и вашите близки, мир, здраве и много любов да пълнят  вашите къши и сърца !  Hug Heart Eyes
Happy Thanksgiving !   bouquet

# 178
  • в колонките
   Танюш,  Peace   
Скрит текст:
За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстоящата седмица задава интересни и практични идеи, както и начините за тяхното изпълнение. Повечето обаче са в сферата на пожеланията. За пореден път ви предлагат привлекателна оферта. Загрижени хора около вас искат да ви помогнат или просто да ви включат в своите планове. Ако имате средства за инвестиране, сега е момента да им намерите подходящото място. Ако имате да погасявате кредити, през тази седмица е удачното време да намерите начин за справяне със задълженията. В емоционален план седмицата е далеч от показната сантименталност. Ако нещо не върви във връзката ви, потърсете причината и действайте, дори това да ви коства повече средства, защото след три седмици Венера тръгва назад и вече ще бъде късно. В почивните дни бъдете отворени за умни слова и мъдри съвети.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник и сряда.

Решавай си, аз ти палцестискам,  Hug
        Пинкс, Честит Ден на Благодарността,  Hug. Хвърли пуйката към гръцко, все френски пуйки купувам и ям тук,  Laughing, да опитам и американските как са на вкус, може да са по-крехки,  Heart Eyes.
      Аз  и тази вечер ще си ям от снощните пълнени чушки, изпекох и 3 тиквички за гарнитура,  Laughing. Въглехидратна вечеря,  Party. Евентуално шоколад за десерт, снощи не го изядох. Вече от 3 дни уж ще го ям и си седи на масичката в хола. Ще го поема тая вечер може би,  Wink. Ура, утре петък любим ден, ще пържа барбунки, отдавна не съм яла пържена риба. Ще намажат и децата,  Laughing. Топло в Атина , към 16-18 гр. Може да вали,но може и да не вали през уикенда, но вятърът си е южен и няма никакъв студ, само влага,  Sick
    Аз се запътвам към кухнята, щото ям един път дневно. Хайде топла и уютна ви вечер- ден.      bouquet  bouquet  bouquet
           ДаниHug, обади се скъпа, липсваш на темата,   love001

# 179
Сивилка, аз тук започнах да правя пуйка.... хубави са ! А и как да остане моята суха, като аз я правя по една рецепта: Като я измия, намазвам я с майонеза , отвътре и отвън яко ! И тогава я пълня с предарително почти готовата смес, каквото обичаш за пълнеж.... Аз в моят пълнеж слагам и  бекон, който си е мазничък, и като я зашия, върху нея, както е добре омзана с майонеза, редя дълги лентички бекон, като ги преплитам в диагонал... После и слагам фолио, запечатвам я, и хайде за 4 часа във фурната, да не забравя да кажа, че слагам в тавата бира, да не седи на сухо завалията ! Дори 2 бири, зависи колко ми е голяма тавата, ама да има.... После ,като я разопаковам, я оставям във фурната още за около 40 минути или повече , да хване коричка хубаво бекона отгоре....Няма как да ми стане суха..Много вкусна става!  Аз си слагам това, което аз обичам, а не както тук е традицията с едни сосове, които аз не обичам....Пуйка, никога не ми е оставала... канила съм гости винаги, различни хора и всички много са я харесвали !  Жалко, че няма как да ви събера, с такава любов ще ви направя най хубавата пуйка на света!   Hug Пуйката не става мазна, да не си помислиш, че плува от мазнотия.... всичко си попива, дръпва и става сочна, много хубава!

Общи условия

Активация на акаунт