С О Н О М А - диета 6 та част

• 16 092
  • 230
  •   1
Отговори
# 150
има един край мен,който ядеШЕ палачинката обилно намазана с маскарпоне или филаделфия,малко мед и се кълнеше в нея Laughing
напоследък нещо махна и мед и други сладости Thinking
май е вярно,че това племе е хем разглезено от природата,хем е по-суетно от нас ooooh!
за мой късмет нямам любов към риба и подобни морски нещица Mr. Green
планинско чедо, на диагонал разстояние от море и  с мини-рекички в близост Mr. Green
планини с пасища за добитък и твърде малко обратваема земя за глезотии,като плодове
но още си спомням малините,горските ягоди и боровинките,набрани в планината
аромат,вкус Heart Eyesдали още има такова нещо ...някъде Thinking
днес продължих със супата и прибавих малко пилешко (с кожата Laughing) и вино  coldи чесън Wink Mr. Green
дани Hugпиши,де
Пинки Hugмерси за съвета
искам да се махна от нелюбима работа,но с възможно най-голям авантаж Wink
няма да стане без адвокат,но има лесен и труден път
по лесния (това искам) ще стане лесно Laughing
по трудния ще бъде по-дълго,но материално (във финикийски знаци) по-изгодно
бе стискайте палци да се съгласят да ме пуснат по лесния Grinning
подготвям нещата,но официално  ще трябва да тръгне март-април

# 151
Танче, стискам ти палци , да мине  с по малко нерви за теб ! Парите са си важно нещо, ама понякога човек няма нерви и предпочита спокойствието... Hug
Аз сега си направих Кокосовата палачинка, но с нормални, неподсладени кокосови стърготини, хареса ми... много добре ми се изпече, не ми се скъса, е....леко има сладък вкус, ама аз и сложих сол....Утре ще правя на децата палачинки, ама не такива, че не знам дали ще ги ядът...но за мен, една може да си спретна пак като тази с кокосче......и с фета сиренце, така я виждам ... hahaha....
Хайде да си лягам, че съм си обещала, през почивката да спя, колкото се може повече, че и сега ако не се наспя, сама ще съм си виновна....

# 152
не,никакви пари не си заслужавт да си късаш нервите,но нямам намерение да се отказвам от това на което имам право само защото ми е писнало и бързам да се махна Mr. Green
ей,много трудно се работи с тъп,но претенциозен шеф ooooh!
както и да е,аз съм от рогатите и налитащи в пристъпи на яд,със слонска злопаметност,а отмъстителността ми няма граници
бе лоша съм
напоследък правя за закуска омлет с две яйца,но тънък като палачинка
като го обърна слагам сиренце и го прегъвам  ,мммммммм Heart Eyes
това ядох сутринта
и май ми се яде и за обяд Laughing
вечеря:свинско с праз Heart Eyes

# 153
  • на острова на мечтите
Нещо много ми се беше насъбрало напоследък и хич не ми беше до писане Crossing Arms
Надявам се, че всичко ще се оправи, нищо не е вечно, дори неприятностите минават.
Иначе съм савлила всичко, което исках и сега трябва да си пренаредя гардероба, но туй да ми е проблемът Mr. Green
Таня, успех и не се отказвай. Търпение и изчакване трябва.
Пинки, Етна си е действащ вулкан и често дава грандиозни спеттакли. Много е красиво, но е с изглед отткъм морето и от Катания, така че ние го виждаме само от ТВ новините и то не винаги, защото вече не е атракция.
 Hug

# 154
  • в колонките
   Аз пък като сама съм си шеф да не си мислите, че съм спокойна и безпроблемна ?  Работата ми е такава,че винаги се движа на ръбът на закона, ако нещо се наклони и ...  лошооооо. Тук всеки ден се сменяват и излизат нови данъци, увеличения, изменяват членове,букви... непрекъснато чета и се консултирам с адвокат и нотариус,  Peace. Във всяка професия си има и добро, и не чак толкова. Осен това помагам на българското фемили, непрекъснато си чатя с Кина,  Mr. Green. Спирам, никакво инфо повече на враговете, които влизат и ни четат,  Peace
    Сутринта швабов не ме хареса, проблемът си е негов,  Laughing. Кифтаци теле , тиквички печени на фурна с копър и чесън и карфиол печен на фурна с маслини и лим. сок шъ ям тази вечер, мандаринките също не ще пропусна,  Party.
   Тук топло,влажно и дъждовно, така още седмица с тази скапана Африка,  #Cussing out. Били от снощи е отново на Суролан в ухото, отитът му отново се обади,  Cry. Тони го е хванало устройството, така е,като е всеяден и не си гледа в паничката, Laughing.
    Начи аз предпочитам палачинката по Дюкански, с овесени трици, кокосът  тц, не ми допадна . Но рядко правя палачинки, мързи ме ,  Mr. Green
        Хайде bye ви, прегръдки на всички,  Hug Hug Hug

# 155
  • в колонките
        Данииииииииииииииии,  Hug
      Кажи майната му на всичко и гледай  НАПРЕД ,  Peace
     Обичкам те, градската, радвам се,че се обади, цунки средиземноморски,   love001
           В Сардиния как е, чух по гръцкото радио ?

# 156
Ох, лягам си да се наспя, че ме ядосаха... сбъркали ми  годината на раждане на Идна  хартия....и сега главоболия.  ooooh! Обаче , аз ще си поспя и ще го мисля утре пак...Иначе ми хареса да съм 3 години по млада, ама не ме шът по-млада... hahaha  Вчерашното сирене, днес ми се отрази на кантара, ама не ме ядоса... та пак хапнах и днес сиренце... Joy  Студено ми е, време ли е  за  свинско и винско  вече?  Laughing

# 157
при мен времето е все свинско-винско Mr. Green
а със затоплянето на планетата все по-студено става
че и сняг започа да се появява последните години
добре е Grinningза режима
както казах:свинско с праз и една чаша червено вино ми беше вечерята
Пинки Hug добре е 3 години по- малко
ти повече ли искаше Wink
я се смени акта за раждане в БГ
сигурна съм,че ще ти бъде по-лесно

# 158
Мани... ooooh!  До сега спах, че ставах на децата да правя палачинки в 5,30.... е, голяма отпуска карам, няма що... Трябва да пазарувам и да готвя нещо..като гледам всичко сме изяли.. Joy  От 2-3 дни нещо и гласа ми спада, в  работата имам болни колеги, ще взема да приложа лечението с червено вино и черен пипер.. hahaha ама нали за гърлото пипера ще дразни ? Ха ха ха...

# 159
  • в колонките
   Пинки,  Hug, и ти ли стана многодетна като мен,  Laughing. Аз у българско иднО дяте, тук още две,  Laughing. Тукашните ги научих да стават към 4-5ч. с мен рано сутрин и някой път ако искам да си поспя ме събуждат с галене и мъркане над главата ми,  Mr. Green. По някой път така ми се иска да се поизлежавам до късничко,но...
   Пече се ципура с лимон във фурната, броколи бланширано с лим.сок. Десерт или плод, или шоколад,  Mr. Green. Сутринта се мерих много рано, към 5.30ч. и минусче от 100гр. само имаше. И аз си ям фетата, въпреки,че е солена и задържам от нея. Не се притеснявам,защото зная какво съм яла за денонощието.
  Щерката е в турско, по работа. Тази сутрин замина. Дано не дъждовали,че е с колата.Утре вечерта трябва да се прибере.  Други новости за казване няма за пред много читатели,  Mr. Green.
    Хубава петъчна вечер / ден на всички,   bouquet
    ПП. Сетих се да си нарежа на тънки филийки  две ябълки обелени и от горе с канела и карамфил да ги запека  във фурната. От миналата зима не съм си правила тоя десерт,  Wink

# 160
  • на острова на мечтите
Приятна вечер на всички! Няма начин с този студ, да не гаврътна едно червено винце с гъби.
Таня Mr. Green
Пинки, ще се оправят книжата, туй да им е проблемът. Аз докато гонех документи, като ме налетя голямото зло и си рекох:Май си беше добре с бюрокрацията Wink
Сивилка, голяма беда в Сардения. Има и доста загинали, само дето, както винаги, никой не ще да поеме отговорност за това, че не са предупредили населението #Cussing out
При мен проблемите продължават с мъж ми, а за да не ми е само той, ни се запали и апартаментът в Пловдив, та ...Абе дошло, да минава. Голямото лошо мина с поражения,добре че само за нас, а не за трети лица, но ще ги оправим.
 Hug Hug Hug

# 161
Оправих се с нещата...Отварям следващата страница и започвам да си почивам...а утре ще празнувам ! Къде и как още не съм решила...
Сивилка, имах и друго  дете на гости с преспиване, та затова се изразих с "децата", те са си деца за мен...на тях им правих палачинки, истински,както си ги правиме по български.
Днес си позволих едно кафе карамел фрапучино, защото исках да си почерпч душичката с нещо,което много обичам, а не съм пила от 2 месеца...ей така, да се почерпч, че приключих с това,което имах да върша, а ми беше важно..Знам,че има  въглехидрати, но , от време на време няма нищо лошо да си взема нещо такова.... Laughing Сега лягам да си поспя , а довечера съм на театър.... #Silly
   Вече май е моят ден, така,че ...
 Пак помъдрявам деввойки....Почерпете се за мое здраве :
http://www.flickr.com/photos/kozarie/11001009403/sizes/m/in/photostream/

Последна редакция: сб, 23 ное 2013, 01:16 от Pinkito

# 162
  • в колонките
   Дани, миличка,  Hug, наистина съжалявам много за апартамента, големи ли са щетите ? За мъжът ти не мога да коментирам, само пожелавам  да се пооправи човекът. Не може ли някоя от сестрите му да помогне с костен мозък ?
       Пинки,  Hug, я сега обясни на мен, русата кога си родена : на 21 , или 22 ноември, защото часовата ни разлика е 10 часа ,  Wink . Е, няма значение :

Здрава и късметлийка, винаги позитивна - както до сега,   love001   
    Аз  днес и утре ще мързелувам,  Mr. Green, евентуално от шкафче в  кухнята може би ще трябва да изхвърля много пакетчета с неща с изтекъл срок на годност, Laughing. Е, може и да изляза, времето е слънчево и топло за сезона. Ако синоптиците са налучкали за Атина утре би трябвало да имаме ...буря с южен вЕтър, я да видим,  Laughing. Минус доволен имам днес, отслабва се с риба, доказано е,  Peace. Аз по принцип през уикендите излизам от разумното хранене, отпускам се и в  понеделник съм на детокс,  Mr. Green. Не съм намислила още какво ще вечерям, ядяха ми се райски ябълки, но ме мързеше тази сутрин да ходя до пазара,  Heart Eyes.  Я кажете вие ко шъ папите ? За гъбите бях чела, да не се прекалява много с тях, аз ги обичам със зехтин печени,или пържени . Пък са и с малко калории,  Peace.
      Танюш,  Hug,  къде си, студенко ли е при теб ?
           Хубава събота, скъпи интернационалки,   bouquet  bouquet  bouquet

# 163
Сивилка, мнного ти Благодаря Мила, аз съм на 23 ти, Но обикновенно започвам да си празнувам рожденият ден  поне седмица предварително и седмица - СЛЕД варително.... hahaha
Всички днес да изпиете по 1 за мое здраве !  Laughing
Аз сега станах, събудиха ме много смс-и, звънения по телефона, пожелания.... много хубаво ми започна деня, а сега отивам да се боядисам червена разбира се.... Crazy, и после тръгваме на шопинг, кафета, ресторанти, скитня. С Пикла ще си пазаруваме и ще се веселим! А довечера- бутилката винце  ще ме снабди с добър сън... Sunglasses   Изобщо съм се настроила за един прекрасен ден.. Утре и в понеделник,продължавам....

# 164
  • в колонките
    Пинокиооо,  Hug, хубаво нещо са празниците, веселиш се, разпускаш. Я си виж в лични съобщения имаш поща,  Heart Eyes.
   Аз от мързел днес нищо не си сготвих, ядох размразена от фризера спанакопита, мандарини и един шоколад имам приготвен за по-късните часове,  Mr. Green. Но пък си оправих всички кухненски шкафчета, изхвърлено е всичко с изтекъл срок на годност и не нужно - е, нещо все пак свърших днес,  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт