С О Н О М А - диета 6 та част

• 16 088
  • 230
  •   1
Отговори
# 210
Честита Нова Година , Мили девойки !  Желая ви здраве, късмет и мноог прекрасни мигове с любимите хора ! Нека тази Година сбъдне всички ваши желания!  Hug

# 211
  • в колонките
  Честита Новата 2014г. скъпички ми сладурки. Здраве,късмет и  повече усмихнати дни желая. Имам гости от далеч, към края на седмицата ще си ги пъдя и после ще пиша по-редовно. Дано мъжът на Танюшка е вече по-добре.
  Целувки и ви обичкам всичките,  Hug Hug Hug

# 212
честита Нова Година и от мен
здраве,здраве и здраве на вас и близките ви
ММ е добре,щом успява да ме нервира ooooh!
тъкмо успял да отслабне и да свикне без хляб да живее и те,разбирате ли,му вляли незнам си колко литра глюкоза във вените,натъпкали го с АБ и му давали само сухари да яде
ей това съм длъжна да слушам всеки божи ден Mr. Green
и въобще
бяха празници без никакво прекаляване bowuuпо-скоро с много по-малко от обикновенно количество храна и вино,въглехидрати -незначително
та така и това мина
сега минавам на яйца и месо,за разнообразие Joy

# 213
Толкова се радвах на почивният си ден, а целият мина в нерви ,ходене насам, натам... утре пак.. изобщо...За Коледа ни подариха сетификати за спа маникюр. Днес ходихме и  толкова не съм доволна. тая  дивачка ми резна двата нокътя и след това ме попита,  Нали е Ок да ти  отрежа ноктите ? Лелеееее, е побеснях... тъкмо си ги бях пуснала малко по дълги, ами то и аз  мога да си ги изрежа в нас, и като ми ги направи едни къси, криви, полудях....казах на Пикла,че няма да и дам бакшиш, и тя като ме изгледа ужасено.... едва ли не как така ? Сега съм все едно ,че си ям ноктите, така изглеждам.... ама и аз нямах  време да реагирам, направо онемях.... кръц, кръц за секунди... Целият ден ми отрови тая.....а да не казвам... и сме отишли на място ,което не е евтино, уж  престижно...  Утре пак трябва да ставам в 5,00......ох, много ми е криво... Cry / не само заради ноктите, това не е толкова голям проблем, ама ми дойде в повече.../ Нали все пак съм отишла за да ми е хубаво и да  съм доволна....

# 214
оооох,Пинки ooooh!
позната история в 9 от 10  #Cussing out
и лака се обели същият ден
май не само храната,но и услугите не са като преди ...есет години Wink
като бях млада ,много ме дразнеше като кажеше някой "ние,едно време....."
сега постоянно изпитвам желание да започна с "ние,едно време..." или "по наше време..." Joy
мда,бързо минава времето и за това искам някаква много голяма и много положителна промяна тази година Praynig
трябва да съм заслужила,след толкова страдания последно време
поне в храненето съм като си му е реда Laughing,но то е по-скоро по навик
и за пръв път след празници ,не съм в отчаяние от отрицателното им влияние върху килограмите Peace

# 215
  • в колонките
 Привет неделен,  Hug
      Изгоних си българската рода вчера, че много се заседяха,  Laughing. Пък и нали трябва да се работи,  Wink. Хубаво нещо са празниците, добре е, че свършват, щот иначе хапването край няма,  Mr. Green. С нов лаптоп съм, кирилицата ми е трудна на тоя, кога ли ще я науча?
 62.7 тази сутрин - много лошо, а вече съм на банан и няколко канадски ореха,  Cry. Дали да спра да ям няколко дни, че да поозаптя малко тоя вълчи апетит?
   Крампи и мускулни болежки тези дни, много боли,  Sad
   Времето тук се ядва 15-17гр. плюс,де,  Laughing. Всички деца добре за сега.
     Приятна неделя на всички,   bouquet  bouquet  bouquet
  ПП. Отвратителен е новият облик на сайта, някой е гушнал незаслужено парици. Отказах се от някои теми,които следях преди,  Peace

# 216
  • в колонките
Ехооооооо, къде стеееее,  wavey wavey wavey
    Чух по тв-то, че в Америката много лошо времето, Пинкито,  Hug да не те е затрупал снегът скъпа,  Rolling Eyes. Опиши как е при вас, че ми е притеснено,  Peace
   ТанюшHug, ти с мазната Сонома няма да  усетиш студовете,  Wink
   Аз тази сутрин 62.4, опитвам се да намаля храната, но пак изядох 2 банана, от миналата година са,  Mr. Green.  Има още,  Wink. Свинско печено ( и то от миналата година) и сал. домат ще вечерям.
  Тук си е топло, южен вятър ни вее, лек дъждец ни поросва  по малко.  Laughing
   ДанилуHug , как си скъпа, обади се, в Сицилията не вярвам да ви е нападнало лошото време.
  Лек вирус ме е огепил, тече ми вода от лявата ноздра и ми сълзи лявото око, много е неприятно, главоцеп лек за сега,  Cry
    Пускам ви линкче да си прочетете какво ви очаква през 2014г. Топла и приятна вечер на всички,   bouquet  bouquet  bouquet

Приятно четене,   love001  love001  love001

# 217
Ех, свършиха празниците около мен и сега се започна пак въртележката....Много съм заета, защото Пикла е много заета, та и аз  покрай нея.... Още не мога да си подхвана нещата, които съм планирала, но утре почивам и съм си обещала да  започвам сериозно..../ за арт работите ми става въпрос../ . Дай Боже всички да сме здрави, и ние и вие, вашите семейства, другото  ще го наредим - стари кучета сме ние.... Joy    Аз с килцата съм малко нагоре, но не много, по любопитното е,че ми казват,че съм отслабнала, а аз не съм....дрешките ми стават идеално, та може и някое мускулче да съм заформила, ама само от работата ми... newsm78, малко вероятно.... Е, ако на сън нещо съм тренирала по сериозно... hahaha  Танчето е права , и аз за първа година не съм се тръшнала грам дори, че имам проблем с килата..... защото нямам.....ей затова, нали така? Ха хахаха Hug Hug

# 218
  • в колонките
    От няколко дни съм на антибиотик  - лек здравословен (уж) проблем. Няма да пиша подробност, не желая разни мърши да знаят какво ми е точно, Peace. Храня се предимно със зеленини, ям си кисело мляко 2 %. 61.3 кг. тази заран, значи и от някои въглехидрати пак се отслабвало,  Laughing. Ориз НЕ ям, плодове много, малко пармеджано ще си сложа в спагетите тази вечер.
  Топло и прекрасно време, за разходки само, Mr. Green.
  Останалите къде са ?  Shocked
  Прекрасна събота,   bouquet

# 219
А при мен вали...сиво, мрачно, нищо ново. Отивам на гости днес ....След малко започвам да се приготвям..Уж съм се наспала, но ми е едно сънливо, явно от времето навън. Много обичам почивните си дни...дори и нищо да не свърша, пак ми е добре...
Сивилка, не знам къде са другите, рядко се появяват напоследък.... Naughty

# 220
  • в колонките
  Бях на вън почти цял ден, топло и приятно е. При нас студени са  февруари и март, но няма минусови температури  обикновено. Имам свинска кайма с 15 % мазнини и трябва да я направя на кюфтаци, ала ме мързиииии,  Mr. Green. Не трябва още да ям мръФкоч, но едничко може да излапам,  Laughing. Прекрасни сладки мандарини имам, ям ги без ограничение, портокалите ми са по-кисели, та ще ги хапвам на по-късен етап, Laughing. Салата айсберг и микс зеленини готови ще направя за вечеря. Кисело мляко с антибиотика не пропускам.
   Още малко и ще свърша антибиотика. На лекарски контрол ще мина и в зависимост какво ще каже той ще започна да се храня и с друга храна, Peace
  Приятна неделя на всички,  Hug Hug Hug

# 221
Сивилка, как са дЕцата?  Laughing   От утре ,пак е понеделник..готвя мусака, ама не е за мен.. и аз сега ще си направя една голяма салата...Утре ще готвя и супа зеленчукова...Да ти кажа, нещо взе да ме домързява и мен, да готвя и да приготвям.... ако така проглресивно мързела ми разте и не ми се готви, може да умра някой ден от глад..... Joy , само ,дето ,като не готвя и приготвям ,каквото трябва, започвам да качвам...ха хаха...ей, няма угодия бе...Сега ще си сложа за утре приготвената храна в хладилника, че сутрин ми е трудно ставането, как преди изкарах  няколко месеца а ставам, да режа, да вяря яйца всякя сутрин, и аз не знам...сега нещо не ми се получава....Хайде да действам... Hug

# 222
  • в колонките
Здрасти, Пинокио,  Hug
   Утре свършвам антибиотика и ще ходя да ме види доФтора,  Laughing.
   Тук нищо интересно, топло и слънчево 17-18гр Уж да дъждовали, но пак се отложи, отминаха ни облаците пак. А как се бях настроила за някаква промяна на времето, Mr. Green.
 Още се храня зеленчуково- плодово и маааалко въглехидратно ( няколко филийки черен хляб),  Heart Eyes. И киселото мляко не го пропускам с антибиотика,  Sick. Килограмите са 61-62, не се оплаквам. Всички дЯца добре за сега. Щерката купила от някакви рибари 10 килограмов сом и го закарала на моите родители, Laughing. Баща ми два дни се мъчи да го оправя, че майка ми му  отказва-  намира си поводи, че по цял ден тича по работа и не ще,  Laughing. Аз пък нали си падам по рибата и само се облизвам по скайпа, сом не съм яла от миналият век,  Wink
     Другите защо не се обаждат? То и аз с добре с килограмите, от няколко години ги нормализирах, но няма сигурност в нищо, достатъчен е един емоционален срив и килцата моменталически  хвърчат нагоре ,  Laughing.
     Хайде, скъпички, обадете се,   bouquet  bouquet  bouquet

# 223
Да, така е... килцата си хвърчат нагоре по много поводи...Тази вечер правих таратор...с много чесън, супер стана, много отдавна не бях правила...все супи, супи....та за утре пак ще трябва да приготвям нещо .... но сега си лягам, обещала съм си да си  легна малко по рано,че все укъснявам и сутрин ми се рИве... хубаво ми е да свършвам рано работа, но не ми е хубаво да ставам по нощите.. Crossing Arms, има си хора ,дето тама си стават  по принцип и им е гот, а на мен не ми е... Sick
Сивилка и аз рибка обичам, ама не да я приготвям...а еле, да чистя риба у дома...  моето рибоядене се свежда до сьомга купена изчистена, и хайде във фурната с подправки, лук, лимонче след това....
Сега, като каза риба и ми се дояде... то пък на мен какво ли не ми се дояжда....да взема да се стягам, че.... Crazy

# 224
по-добре от всякога съм Grinning много работа
ММ също е добре,но предстоят изследвания и други ходения по мъките т.е. по доФтори
това за киселото мляко заради АБ не се сетих Tired
май ще трябва да търся пробиотици,но тук такова животно не се среща ooooh!
сивилке Hugдано бързо се излекуваш Praynig
Пинки Hugаз съм от ставащите рано и ме е срам,като си лягам преди децата,особено през лятото
дани Hug
килограми при мен добре,храна също:
таханова закуска и свинско със зеленчук по обедно и вечерно време

Общи условия

Активация на акаунт