С О Н О М А - диета 6 та част

• 16 081
  • 230
  •   1
Отговори
# 15
Хубаво ме подсети за кюфтаците, веднага отивам да метна едни .. + салата разбира се... Еййй, ама то можело да се живее и без въглени .... Joy  Ще видим утре кантарев какво ще сподели.. Laughing

# 16
  • на острова на мечтите
Браво на теб,Пинк! Кюфтенца и аз много обичам,само че си правих преди два дни,та засега ще оставя малко време да мине.
Аз вчера правих пататник. А мъжо си избра шкембе варено Sick Вкусове!
Сивилка, и тук са 26 градуса,ама отопление вероятно ще има чак към ноември. И то не е сигурно. Ние започваме отоплителният сезон,имам предвид този сериозният, през декември! Мился обаче да прибера папитата, че вечер е хладно, а и ги гледам малко изплашени. Открих едно мишле, което вероятно се беше самопоканило на вечеря newsm12

# 17
  • в колонките
          Дани, Hug и аз онзи ден си мислех за пататник,но ме домързя,  Mr. Green. Тукашните картофи не са като нашите и първо трябваше леко да ги бланширам и после чак да ги приготвям. Процедурата ми се видя дълга и оставих мераците за друг път,  Laughing.
          ПинксHug, аз снощи с част от каймата си заджурках едно НЛО манджЕ, за първи и последен път го правя и ям. Имах още плюс от него сутринта. Омесих и за кюфтаци снощи и тази вечер ще ги пекна във фурната за по-лесно, пък и да не смърди из хола. Салата авокадо и краставица и...евентуално някое шоколадче ,  newsm78 .
       Времето захладя и тук, нощес е валяло, тази вечер най-вероятно ще си включа климатик. При 20 градуса вън не мога, студено ми е, боли ме от студът,  Mr. Green. Радиаторът в детската е включен от снощи,но само Били си лежи там, Тони ми прави компания в хола,  Laughing.
        Утре имам едно извънградско пътуване,дано не е хлъзгав пътят,че да ме забави,  Praynig.
     Много минуси и хубаво време на всички,   bouquet  bouquet  bouquet

# 18
Днес хапнах малко, че така се получи, но поне за вечеря изядох една голяма салата с най различни зеленчуци, и за първи път , сложих и малко настърган джинджифил, ама малко ! Хареса ми , утре ще сложа повечко!  Laughing
  Утре съм на работа и ме чака парти там... което значи...само въглени. Направо си е предизвикателство и аз ще трябва да издържа ! /демек да се покрия.../, че като се почне с въпросите, няма какво да се обяснявам ! - не обичам да се обяснявам  и да ме разпитват..
Трябва да ставям в 3.30... ooooh! Хайде до утре милички !  Hug

# 19
аз да взема отпуска за бял човек и вие сте се възползвали да изпишете една тема Laughing
отслабнали,разхубавили,пу-пу
аз се грижех за моето д.... Grinning
различни басейни с подводни масажи и бълбукания,с някаква полезна вода за някакви полезности
стомахът не остана по-назад и опита разни чуждестранни специалитети Wink
сега ще съм на режима на Пинки (жабката е супер,но аз си по-падам по......костенурки Joy) ,защото и на напитки (традиционни) не прощавах
Пинки Hugна партито не може да няма сирена и шункови нещица и с някоя маслинка ще мине номера,а ако не _измисли си някаква алергия,престоящ медецински преглед и други подобни
и хапни стабилно кашкавал с масло преди това нещо
храната ще ти е безразлична след това
опит Wink

# 20
 newsm44
преди малко кантара отсече:никакви ваканционни килограмИ и грамове
дори едно нинусче Shocked в грамове и процент мазнини
направо не повярвах и се мерих няколко пъти и на различни места

# 21
Ех, Танче, как ме зарадва, че си тук вече !  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много се радвам, че си си изкарала ,наистина,както трябва, а за това, че си дори с едно минусче ,още по голямо БРАВО!  Laughing   Аз днес на партито направих един номер.... Blush, заврях се при една щефка, дето все има нужда от мен, и тя ми даде една задачка, дето прескочи часа за партито, и аз после отидох да си се наям, с каквото аз съм си донесла... То имаше и ще има  храна и за следващите поне 2 дни, за всички, но аз съм почивка 2 дни... Танче, имаше само яко въглехидратни храни! От месата - кремвирши, хот дог....дето познай как няма да го близана дори ! То сладости 1000000000, но аз си извадих моятя кутийка, и съм толкова горда !  bowuu  Свалила съм до тук 2 кг и мъъъничко отгоре...Не ми личи...но се чувствам по добре...е, не съм подута и надута,както при въглехидратната употреба ... Laughing  Станала съм в 3,30 , и сега отивам да си опъна каквото си имам.. Joy
Танче, моля те, от тук натък, никакви ваканции! Много ни липсваше!  Hug Безкрайно ти се радвам, да знаеш! Laughing

# 22
бюфет без сирена ,пушена сьомга и меса Shockedмаслинки,доматчета
бе вие не знаете да ядете ooooh!
относно моята ваканция няма да се разбереме Laughingаз вече броя дните до следващата,която ще е малка Wink

# 23
Ооо, ти си ми ясна, само си забила някой момък по немско !  Wink  Добре, пускаме те, щом е за купона - Винаги Готов !  Joy
Закуска : Кисело мляко , тлъстичко , с 2 сл ленено семе и 1 ябълка + малко канела....много вкусно
Ябълки не съм яла от 1 година може би, не ги обичам много..и лененото семе от пролетта не съм го пипвала, време му е , малко преди зимата да го поям.... Laughing
На обяд ще е сьомга със богата салата от какво ли не....а за вечеря, броколи с кашкавал, супена съжица сметана поръсена с 4есън4е и 4ерен пипер....
Вчера правих по никое време на скарата тиквички  ,после със сметанка и чесънче отгоре....ех, хубавиня си е ! Аааа, сложих и джинджифил....
Я кажете вие джиджифил ядете ли ? Правите ли някакви лечебни хапвания  от него, като например :
Джинджифил, мед, орехи, тахан, чесън,куркума ? не всичкото на веднъж, но смески от този род?
Аз за първи път купувам и съм решила да го хапвам под някаква форма. Преди време си бях взела джинсжифил, и го забърках само с орехи и мед, но много калории стана... а аз само  отварях хладилника и ЛАП...Но сега съм решила пак да бъркам магическата смеска за здраве, само се чудя как да я направя не толкова калорична.

# 24
  • в колонките
      Неделен привет на всички,  Hug Hug Hug

Два дни не можех да вляза във форума- не зная какви са причините. Вие имахте ли проблем?
   Добре се завърнала  Танюшка,  Hug, със сигурност не си почерняла от слънцето,  Laughing , важното е,че си се заредила с нови сили,  Peace. И да си загубила нещо през тези дни не се ядосвай, важното е да гледаме напред,   love001. Брависимо и за непроменената ти фигура,  smile3501.
   Пинкич,  Hug, за теб най-много се радвам, отдавна беше зациклила емоционално май, сега при теб нещата вървят отлично, Peace. Продължавай, ти си ни героят ,    bouquet
  Аз сутринта бях 62.4,  Shocked. Вчера правих и бюрек, и тиквеник от едно пакетче кори ( 450гр. беше ) и останалото от тиквеника ще го сложа във фризера, ще дам на съседите по парченце, че плънката ми беше огромна и въпреки малкото кори стана един огромен тиквеник,  Laughing. Ще точкувам днес, гъби в масло ще изпържа и половин пернато шЪ пекна във фурната,  Mr. Green. Трябва днес да се помъча с водата, помага ми , но все я забравям,  Mr. Green.
     Леко съм понастинала, тук паднаха температурите до 20-22гр. и веднага ме гепи простудата,  Wink . Очакват се до 27-8гр. другата седмица,  Praynig. Дяцата са добре, топлят се в детската на радиатора, той нон-стоп работи когато съм у дома.  Laughing.
       Дани,   love001
                 Хубава и топла неделя на всички,  newsm51

# 25
ееее,имам много приятен тен на лицето Grinning
но три дни бях като индианка,заспах във външния басейн само за 15 минути и....
беше едно хубаво,водата ме носи,люлееее
после ме беше страх да се гледам в огледалото Mr. Green
та мерака ми е по-скоро по СПА екстри,а не по юнаци Joy
и аз имах проблем с влизане във форума
сивилке Hugядох страхотно агнешко с бамя в гръцки ресторант Wink
а бюрек толкова отдавна не съм правила и яла,а и нещо нямам желание....
днес бяхме в руски магазин и гледаме банички разни и ММ ме пита "какво е това" Shocked
дали искаше да ме подсети да правя Thinkingно той никога не си е падал по такива неща
няма да правя Crossing Arms
аз днес съм на конфи де канар и стъргана черна ряпа на салата,която обожавам
в био магазина ми предлагаха ампули със сок от такава ряпа,било полезно за черния дроб
а цената ooooh!
гледаха ме ужасено,като им казах колко много ряпа ям
дани Hugкъде си

# 26
Сивилка, Да имах проблем и много ме беше яд, защото съкмо се наточих да седя до късно на компа,че бях почивен ден, и ха....н1ма Бг мамма... ей...легнах си,защото чаках, чаках...с други сайтове никакви не съм имала проблеми...
Аз днес задържам вода ядно, че съм след вчерашният гуляй + 800 грама... не съм яла кой знае какво, ама хапнах  на ресторант...в салатата ми имаше неща, дето докато разбера какво е, и ги бях изяла...а и като количество малко попрекалих, ама нали бях на веселба ... почивен ден, прекрасно време беше.... та сега днес - много сериозна ще го давам!
Хайде да се стягам, че съм на работа за няколко часа, а от утре пак  наново ставане по ниено време....
Така и не мога да свикна да ставам толкова рано...Мина полових година и повече с тези смени , харесвам ги, но сутрин ми е ... Sick #Crazy Rolling Eyes

# 27
  • в колонките
     Пинокиооо,  Hug, и аз тази сутрин имах огромен плюс, не е само от тиквеника, щот изядох само две парченца. Задържаш течности, аз много харесвам сиренАта, които са доста солени. Същият проблем е и при мен.Днес буквално се наливах с вода - около 3 литра изсмуках и кенефът си беше мой цял ден, добре,че не излизах никъде,  Laughing. Утре ще видиш,че изчезнал плюсът,  Peace. Лек ден,   bouquet

# 28
Ами да, виж колко вечери съм на броколи с кашкавал... кашкавала ми   мъти водата на мен... Joy  До  преди това не го бях близвала, и всичко си беше Ок. Ето така човек вижда от кои храни , какво става .... Laughing  Значи кашкавала го махам... за сега .  Много си се радвам, че накрая се спретнах да свърша,каквото трябва... Сега пак в работата : торти, бисквитки.... е, нищо не си взех.. 5-6 зрънца грозде боднах.... ,като се  прибрах - рибката ме 4акаше.... Laughing   Не съм решила за утре какво, но ще го измисля по после..

# 29
  • на острова на мечтите
Тук съм,вече. Аз много се закучих на последните два килограма,които са ми и крайната цел,ама не се отчайвам.
Вчера сутринта тук имаше голяма буря и бяхме без ток доста време #Cussing out Следобяд като грейна едно слънце Sunglasses. Все едно, че сменихме страната. Ама тук на острова е така. То и името ми женско Grinning.Нормално е!
Танче Hug

Общи условия

Активация на акаунт