С О Н О М А - диета 6 та част

• 16 086
  • 230
  •   1
Отговори
# 45
благодарение на Папе си "припомних" и възстанових трикратното хранене Wink
то иначе по цял ден ядех и мислех за ядене
нали съветват постоянно:често и малко,3 хранения и 4 закуски,.....
и аз похапвах целият ден Embarassed

сивилке Hugбадемовия тахан (тук му викат бадемово пюре) е направо страхотен Heart Eyes
Пинки Hugдокладвай
дани Hug
  cold Wine Glass

# 46
Веднага докладвам Танче : Започнах трета седмица без  сладко, тестено, хлябища и производни ! Без сладоледи, дето ги ядях по цялата кутия... Задържам резултата си от 3 кг, след една седмица, се надявам пак да  почна да свалям по мъничко... Калориите на ден са ми около 1500-600- имам и по повечко, което е доста, ама бадеми, сметани, кИфтета... те така... Много съм доволна, Аз за тахан умирам, затова го купувам рядко, ама вчера си купих... Хапвам мазничко, яйца, месца, кашкавалчета, зеленчуци и рядко плодове... Студено ми е, смятам от другият месец да започвам с винцето... от време на време , по чашка....сега ще видя на кое да се спра... От новата седмица, утре демек, ще намаля малко калориите , например с 200-250... /броя ги на око , не смятам.../, но много добре знам кое ми мъти водата.... Joy  и така девойки, отивам малко на шопинг, после на работа ....Дрешките леко ми стоят по непрестягащи... ах каква дума измислих, ха ха ха....

# 47
  • Варна
Ще се запиша при вас , че пинки ми действа стимулиращо.  bouquet
Аз сега съм в Англия , работя.
Та ще ви досаждам с въпртоси.
Лека неделна вечер.  bouquet
ПП: къде да прочета и аз за тази диета на Папе.  bouquet

# 48
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=703042.0

браво,Пинки  bouquet
видя ли как тръгнаха нещата Wink

# 49
  • в колонките

....Дрешките леко ми стоят по непрестягащи... ах каква дума измислих, ха ха ха....

Joy                 Joy                         Joy
     ПинокиооооHug, точковата си е Аткинс,  не си брой калориите, само въглехидратите. Аз в четвъртък ще взема книгата на Аткинс от една приятелка, тя се храни по него.
      ивка27Hug, добре дошла, интернационалке, със сигурност при нас ще ти е удобно,   bouquet
       ТаньооHug, ми със зор я открих тая тема, после търсих предишната,че май никой не пише в новата. Ми то трябва много изчисления, Whistling, мазнини,въглени, аз се изкарах земеделец,  Joy . Студено ли е у Парижко,  Shocked, аз съм вкарала вентилатора от детската да ми духа, че малко от влагата да изгоня,  Mr. Green

# 50
Ивка , ЗДарвей и Добре дощла !  Hug Днес ми е Ден 16 ти , или утре ще е, ама там някъде съм...
Днес : 3 кИфтета, сметана -  бая..    .бадеми- не толкова много ,колкото предният път , 2 яйца с лелено семе на омлетачка, и 1 домат за цвят..това съм яла... hahaha Днес по нормално, че вчера какво ли не набутах в тази паст... ooooh!../но без въглени /... Сега ще си легна и докато заспя , ще планирам какво да храносмилям утре.. Купих си подправка за риби, и нови тигани....намирисва ми на риба в тиган.... Joy Имам логическа мисъл, нали ?  Wink  , но това ще е за вечеря, а за в работата , яйца с масло , салата..то какво да е друго ? НИто мога да вкарам стрък лук, ни- скилидка чесън....брей... Ако не забравя  , Танчееееее, утре ще си купя винце, че вечер ми е студено...е, защо ми е студено,като хапвам доста мазничко, добре си хапвам, не гладувам, не ям плодове , че да ме охлаждат....а и времето е 6С, през деня -13С.... не е да съм като на СЕверният полюс... Хайде , отивам в леглото.. Казах ви аз, че не ми работи добре терморегулатора.... Crossing Arms

# 51
  • на острова на мечтите
Ще се запиша при вас , че пинки ми действа стимулиращо.  bouquet
Аз сега съм в Англия , работя.
Та ще ви досаждам с въпртоси.
Лека неделна вечер.  bouquet
ПП: къде да прочета и аз за тази диета на Папе.  bouquet
Добре дошла Hug
Снощи салата, малко соева сметана, лъжица боб, грозде и райска ябълка-половинка. Обожавам ги райските ябълки. Днес възнаграждение-килце надолу.

# 52
  • в колонките
 Аз пък днес на детокс, плодово-зеленчуково хапване,  Laughing. Портокали, круши, ябълки, нещо ще си избера, че скоро се прибрах и днес два пъти вземам душ. Топло и задушно, скоро няма ли да задуха севернякът,  newsm78. Ще си сваря и броколи и това ще е. От много време не съм го правила това хранене, пък нали и според другаря Папе съм земеделец,  hahaha, трябват ми въглехидрати. Е, ще го послушам,  Wink. От малкото,което четох и зяпах в менюто ми направи впечатление,че много се яде там,  ooooh!. Слон шъ ставам, ако изяждам  толкова храна,  Laughing. Снощи забравих да спомена,че най-много на моят организъм допада режимът на Ори Хофмеклер, в същност и до сега се храня по него, съчетан със Сономата, разбира се, къде без тази Сонома,  Peace.
    След десетина, петнадесет дни започвам да купувам от новата реколта мандарини и портокали, радичото ми харесва, особено планинското, треви всякакви обичам аз,  Mr. Green. Райски ябълки по маркетите още не съм видяла, евентуално в събота може  да ида до съседният квартал, където има плодово-зеленчуков пазар.
        Изчезвам за зяпам Вип  Брадър на български канал, то пък едни випове са наблъскали там,  Whistling. Но сякаш леееко по-нормални от предишният формат,  Wink
         Хубава вечер-ден, скъпички,   bouquet  bouquet  bouquet

# 53
добре де ,на кво викате райска ябълка Thinking ooooh!
аз ли изкуфявам или е нещо,което го знам под друго име newsm78
да не говорите за нар
отивам да я търся тая ябълка,от любознателност Mr. Greenне за ядене
закусих с мазно кафе Heart Eyes
обяд:домат,авокадо,няколко маслини,две варени яйца и зехтин ,естествено Laughing
вечеря:свинско месо с праз,половин домат с кромид и половин авокадо
в съответната чинийка
сивилке Hugаз на режимите гледам главната идея и мисля върху нея
след това,ако ми е по вкуса и ми се струва логична пробвам
всяка диета може да се представи на 1-2 страници (на Дюкан е много стара,сигурно много преди да се роди той самият hahahaи е 2 страници,но без трици),но това не носи пари
основната идея на Папе е интервала между храненията,другото е подробности за нагласяване на вкус и обем стомах Wink не е еднакво 60 килограмова жена и 90 килограмова
а НВ ВМД е добра за теб,като си набавяш мазнини от авокадо,ядки,зехтин,маслини,риба,както го и правиш Peace
хайде до утре
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 54
разбрах Laughingрайска ябълка викате на каки Sick

# 55
А аз не съм опитвала това:
http://thaifood.about.com/od/introtothaicooking/ss/dragonfruit.htm
и ще ходийа да си купийа един Дракон фруут...
И аз добре си хапвам, днес съм 63,00 а започнах от 66,600.... bowuu

# 56
  • Варна
pinkito, браво на теб.  bouquet
А на мен ми е много трудно да спазвам диета, но съм решила всеки ден да се отчитам при вас.  bouquet

sivila , и а харесвам този режим на Ори, но тук ми е невъзможно да го спазвам
Лек ден и другите две дами
bouquet  bouquet  bouquet
Аз отивам да работя.

# 57
  • в колонките
         Аз болен,  Cry, гепила съм вирусче май. Не търпим главоцеп, схванати рамене , сополи текат ,  Whistling,  дращи ми нещо в гърлото,  Rolling Eyes, кашлям.   Пия зелен китайски чай с мед и депон на няколко часа. Ако и утре съм така зле шЪ си седя у дома. Много е гадно и неприятно, особено течащият нос,  Mr. Green. От неделя започна това неразположение, но не с такава сила. Пък и топлото време и южнякът, който не ще да си ходи предразполага към вирусни истории,  Sick. Варих бейби тиквички с лимонов сок и зехтин, ако ми се дояде ще ги хапна. Един огромен портокал обаче го изпрасках без страх,че е въглехидрат и има много точки , може и още един да изям до като си легна, Laughing. И някакъв Комтрекс колд взех,че ми каза моят доФтор, Панадол-ът не го взех, че не ми действа добре,  Wink. Та тези дни до като ми мине на тва ще карам. Дали ще напълнея от толкова въглехидрати,  Mr. Green.
      Ваш ред е,  Hug Hug Hug Hug   
  ПП. С утринта бях 61.1кг,  Mr. Green

# 58
Не ги мисли въглените сега, а гледай да оздравееш... Довечера си сипи една чаша червено вино, но сгряно, доста горещо и поръсено с черен пипер, изпий го ! Завий се с дебело одеало и чакай да се изпотиш хубаво, сменяй пижамата и заспивай, утре ще си пушка ! Но наистина бързо го пиеш , няма да го духаш да изстине, като чай ! Пожелавам ти от сърце да се оправиш много бързо!  Hug
Аз бях на работа, имам много енергия, чувствам се страхотно, хапвам, като щангистка.. Joy / всъщност аз изобщо не знам как хапват щангистките, но предполагам много добре.../ Laughing Падат ми  гащите, цял ден си ги поддръпвам в работата и ме нерви  това движение, а колани не обичам..но май ще ги заобичам...взех да се оглеждам по огледалата плахо..нямалила съм онези гадни изскочили паласки , и голямото шкембе..личи си, че малко съм дъпнала, не,че почти 4 кг,са много, ама аз нали съм 1.60...Пих си кафето с кокосово мляко, мазничко ми дойде..но поне опитах де...
Какво да го правя сега останалото кокосово мляко ? 500 грама е !  Една позната го слага в супите...други идеи ?

# 59
сивилке Hugбързо оздравяване,много е гадно и още по-,когато е топло Tired
Пинки,браво
как ти е мазно кафето с кокосово МЛЯКО Thinkingаз кокосово МАСЛО слагам и цял ден мога само това да пия Mr. Green
остатъка Thinkingв супи,има много идеи в азиатската кухня,аз правих пилешко с къри и кокосово мляко,панна-котта
аз днес съм на тиква с кокосово масло и кокосови стърготини,сутринта :мазно кафе с лъжица сусамов тахан
дани Hugивка Hug

Общи условия

Активация на акаунт