С О Н О М А - диета 6 та част

• 16 095
  • 230
  •   1
Отговори
# 60
Танче, да ти кажа, много ми се омазни косата, то де е тънка и рядка, ама и сега и мазна....и самото лице също.. за лицето съм доволна, че там пук ми беше много суха кожата последната година ..../пусто ЕГН /, или немазно хранене... Laughing..  схте трябва може би малко да намаля мазнините... newsm78   Хайде ,че тръгвам на работа, после ще намина пак.... Hug

# 61
  • в колонките
      Ще се омазниш цялата, и ще пъпчашеш даже от толкова мазноч,  Laughing. Аз като не ги харесвам тези храни и съм все със суха кожа и кремове,  Wink. И зиморничава - не обичам студа ...и мазночите също,  Peace. Това беше шега, храни се както ти харесва, аз не харесвам,когато някой настоява,че неговият режим е най, най, понеже му допада,  Peace. Много е грозно като чета постовете на някои съфорумки, че техният режим е най-по,  ooooh!. Простотия голяма, но няма да коментирам повече, всеки  да си носи товара сам,  Peace.
     Днес тръгнах уж за офисът и на половината път дъждозаваля и аз влязох в първото кафе, изчаквайки да спре,  Laughing. И си стоях до обяд там и после се прибрах у дома,  Mr. Green. Така и не стигнах до работата. Сополите си текат безспирно,носът ми е почервенял и  подут, рани от вътрешната страна има чак. Ако не изпия по 2 депона на четири часа започва и силният главобол,  Cry. Още си имаме южен полъх, лошо, есента е най-лошият сезон тук от страна на вируси, заради голямата влага и високите температури. Две кутии с носни кърпи ( по 150 бройки всяка,  Mr. Green) изчезнаха ,утре трябва да купувам,че в момента ползвам кухненска хартия,  Laughing. Изпила съм два литра чай днес, портокали няколко унищожих. Имам тиквички от снощи, нямам апетит, но се надявам да се върне с пълна сила като ми мине,  Mr. Green.  Дяцата са добре,  Били е върху кракът ми и ме гали, Тони срещу мен гледа  с голяма ревност,  Laughing. Ревността при котките е огромна,така беше и преди,когато беше жива Персийската.
       Моят швабов сутринта ме поуплаши малко, показва ми 56 и нещо кила, после се чатнах,че Тони често си играе около него и видях,че го е изместил,  Mr. Green. Та съм ок, 60.1, карам към изчезване, дано мама не ме чете,  Mr. Green.
        Има пълнолудие в събота, да внимават родените около дата 19 на всички зодии и рибите, отнася се и за мен,  Laughing. Стрелците са най ок,  Peace
           Прекрасна вечер- ден на всички,   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet 

# 62
Днес беше един много активен ден, скапана сам, а денят още не е свършил за мен....С хапването съм Ок, ще видим как ще е нататък. Мисля, че свикнах и не ме дразнят сладките неща вече...Отивам да си измисля вечеря....

# 63
хехе,харесва ми твоята работа,сивилке Hug
как си Thinkingдано оздравееш бързо
пинки Hugи аз съм сега с панталон за изхвърляне,нещо се е разширил Wink
дебелата  ми лекарка най-после забелза,че съм отслабнала Shocked
пинки,"узряла " си за нисковъглехидратно хранене Laughingбраво
аз съм само на мазно кафе от сутринта и ми се яде омлет за обяд,с нещо зеленчуково,естествено
лек и приятен ден  bouquet

# 64
къде сте Thinkingи как са болните?
аз хапнах тиква с кокосови стърготини към мазното кафе тази сутрин
и тиквата ми се видя твърде сладка Shocked
после:телешка зеленчукова супа (мноооого гъста на.....месо Wink)
снощи хапнах няколко зърна грозде със сирене
то май си беше ЗАРАДИ сиренето и определено не е нещо,което ми харесва
твърде сладко и със семки
 лек  и приятен ден на всички:love: Heart Eyes Heart Eyes

# 65
  • в колонките
    Прибрах се, нали е петък,  Laughing. Не,че много се озорих тези дни. Тази сутрин видимо по-добре, нещата отиват към оправяне. Хрупам млечен шоколад, от черния се запичам, Mr. Green. Сега шЪ наваксам изгубеното, че мама ми се кара,  Laughing. Снощи пекох риба Синагрида с лимон във фурната и глухарче варено с лим.сок и зехтин. Има и за тази вечер,че рибата беше голяма, само броколи ще бланширам - любимият ми зеленчук. Взех вчера от приятелката ми две книги на Аткинс, ще си ги чета цяла година,  Laughing. Пише,че отначало се яли по 20 гр. въглехидрати, сирена до 110 гр. дневно, ядки в началото - НЕ. Другата книга пък е как да останем  (вечно) млади с диетата на Аткинс,  hahaha.Има и някакви рецепти,но не я разглеждах дълго,че си имах други ангажименти.
   От днес вятърът се обърна на северен, отново е топло , слънчево и приятно за следващите десет дни поне,  Wink. Дяцата добре, Тони прави бели и го гоня с мухотрепачката,  Laughing.
       Приятен ден - следобед  на бандата,   bouquet

# 66
Върнах се от работа, сега 2 дни почивка... ех, че кефче.. Laughing 
Сивилка, моля те прочети за първата фаза на Аткинс и ми кажи , какви бяха най важните неща.. ето ,че съм забравила за ядките например....спомням си,че първата фаза беше 14 дни? Помня,че се ядеше кашкавал с масло...но ето тези подробности с грамажите, не ги помня..да не ходя специално до библиотеката да я взимам кнаигата.. аз съм добре, задържам,което е нормално... Чаках цикъл, ама нъцки .. или са сигнали от космоса, или ....възможно ли е, че съм  намалила въглените и като никога до сега не ям торти,сладки и хлебни неща, да ме е забравил този месец? Не ми се вярва....Истината е обаче, че аз от повече от 2 години никога не съм била толкова сериозна,както сега по отношение на храненето....скоро ще стане почти месец, трета седмица зафатах....

# 67
  • в колонките
    ПинкичHug, нищо особено няма в Аткинс. Първите 14 дни ядеш мръвкоч,може и тлъст до наяждане,но НЕ преяждане. Яде се три пъти нормално,или 4-5-6 пъти по малко, в зависимост от организма. Кашкавал с масло не намерих никъде да препоръчва,  Laughing. Не се ядат никакви млечни,  даже и сиренА, после се добавят те, също и с ядки и семките- от 15-ият ден се включват. Никакви плодове в началото, набиваш само зелени салати,  Mr. Green. Това е, набиваш мръвки и маруля, спанак, айсберг, овкусени по твой вкус,  Laughing. НЕ трябва да се преяжда,  Laughing. Ти защо настояваш за първите ударни дни от диетата, след като са минали толкова дни вече. Задържане в теглото е нормално да има, Аткинс го казва,не аз,  Mr. Green. Намаляш въглените и продължаваш, ти си знаеш какви въглени си консумирала,  Wink.Пълнолуние днес и в неделя - няколко пъти го пиша най-вече заради теб- не  очаквай в тези дни значително отслабване,  Peace, продължавай си както до сега и от понеделник ще се увериш сама,   love001 
         Аз днес бях  на  плод-зеленчуков пазар сутринта с две съседки от блока, ходихме пеша до съседният квартал,че там беше пазарът. И едно слънце кат е грейнало,  Whistling.Хем по къс ръкав бях и пак пот и смрад,  Mr. Green. Купих си много и различни плодове, тиквички и патладжан, доволна и изморена. После на кафепиене в квартала излизах .Сега правя крем карамел с тиква и половин пернато ще изпека, салатка зелена готова в плик - конфекция. Сутринта 60.6 каза Швабов,  Wink.
       Дани защо не се обажда ,  Rolling Eyes, Танюш, ти къде си ,  newsm78. Ивка27, ти пък уж се записа при нас и изчезна,  Rolling Eyes
             ХУБАВА СЪБОТНА ВЕЧЕР- ДЕН на всички ,   bouquet  bouquet  bouquet

# 68
О, не, нямам нещо конкретно предвид за Аткинс, но ми се искаше да си поприпомня, спомням си,че първата фаза беше по строга и не помнех какво изключваше. Аз съм добре с кг, имам си да свалям, но нали все пак свалих малко и се чувствам по добре..не бързам за никъде..
Данилу, къде си ? Как е ТМ?  Hug

# 69
Спирам меренето за 1 седмица , по  "технически " причини..  Wink   Изкарах 2 страхотни дни  уикенда....и едно  хубаво време беше...едно циганско лято... щом ходих по къс ръкав на фризьор, смятайте... аз зиморничевата ! Ох, колко е хубаво да си почивка в хубаво време....Дай Боже и новата седмица да е такава, макар и на работа ... Свърших си и много хубава работа , / не слугинска де../, и съм много доволна. Днес млящих кюфтаци, 1 банан сутринта , бадемчета , но не се улях.... сега една салата ще си забъркам..За утре ще си приготвя хапване за в работата, абе всичко е под контрол... Най се радвам, че не ламтя за сладко, дори и не се напъвам да се ограничавам от него,което за мен ... не е за вярване... Нали ви казах май, че през седмицата , реших да си взема едно кафе, от едни в кутийка, на старбакса... вътре имат захар, защото сас със сметана или мляко, не знам... Преди пиех по 2 на ден , и то от големите  понякога....Сега, само като го преглътнах и така ми пригадня от сладост....гледам го, 26 грама захар намърдали вътре... ooooh!  Само като си помисля за него и не ми се иска изоообщо да си купя, купувам си пак старите горчиви кафенца, които обичам слагам малко сметанка и канела,колкото за дъх... Прекрасна  напитка за ранните есени утрини !

# 70
браво,Пинки Hug
действаш ми и на мен мотивиращо Grinning
колкото за сладкото и ние си купихме за неделя 2 парчета торта ( не цяла Shockedкакто преди) и...не можахме да ги изядеме Shockedмного ни се видя,а не бяха отровно сладки
и не се притеснихме да ги изпратиме в буклука Peace
не се меря,но още един панталон ми е станал широк Grinningсигурно от прането Wink
и си харесвам кожата на лицето
днес кафе (с коксово маасло и сметана) и 1л за кафе сусамов тахан с канела
за после незнам Thinking
лек/лека

# 71
  • на острова на мечтите
Чета ви редовно, но не ми се пише. Добре сме.
Успех на всички Hug

# 72
Танче, аз много се уливам с този тахан.... направо....докато не свърши не мога да го гледам....СЕга довършвам едно бурканче ,изядено за 1 седмица.... Embarassed... Голяма тръпка ми е пустият тахански. И с една кафена лъжичка не мога да мина....Днес ще го доям и да мирясам... Joy  Тортите и сладкото отказах, сега на тахана се метнах.... ooooh!  Наитина, за да не  ми скочи нещо в устата, просто не трябва да купувам. Влезе ли ми в къщата, е много добре дошъл.... smile3521

# 73
ми аз сигурно съм се повредила Wink
и малко ми стига
така е и за останалата храна
няма го постоянният глад и разтреперване за храна
добре ми е Grinning
като си спомня колко много храна поглъщах Embarassed
не бъзай,ще дойде и твоето време Peace

# 74
  • в колонките
     Таньоооо, ми аз ко да кажа. Четвърта вечер ще ям половин пиле с 300 гр. зелен боб,дето бях мушнала в тавата, карам към изчезване,  Mr. Green. В неделя след обяд го пекох, имам си още, за килата не ме питайте, ще си докарам 49-те от детските години,  Cry. Хапвам и мандаринки,от новата реколта, отлично се чувствам. Кашлица и хрема не щат да си ходят,  Sick.Пека във фурната огромна дюля с карамфил и канела - ухае на всякъде.
     Пинки, аз тоя тахан не го харесвам,въпреки,че гърците много го употребяват, пък си им и личи,де.  Едни едри задни части отпрали,  естествено и от други храни, но таханът много го харчат. Забравих да ти кажа,че чичко Аткинс абсолютно забранява тази диета на бъбречно болни,  Peace. Хапвай си и салатки и свиркай.
       Дани,що нямаш желание да споделяш, ок ли си ? Тук топло, с къс ръкав още се движим, кой знае,може до Коледа да сме си летни,  Laughing
         Много работа имам, даже и домашно вземам, ставам рано, не си доспивам, Sick.С нетърпение очаквам щерката да се прибере, че да си поеме работата.
              Целувки на всички отслабнали сономки,   love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт