С О Н О М А - диета 6 та част

• 16 096
  • 230
  •   1
Отговори
# 75
Извоювах си 1 ден утре почивка.. ох,че ми е кеф, слънце страхотно, едно хубаво и топло, цял ден ще митлосвам....Прекрасно време е тук тази седмица... Laughing  Ще се наспя едно хубавичко ....изобщо  много ми е щастливо....Казах ли ви,че бях на фризьор - добре ме направи.. боядисана, червена, спазвам си режима, сега хапвам едни броколи с кашкавал...Хапнах и 2 св. яйчица сутринта , 1 банан...за вечеря , не знам, май ще е рибка, че вчер не ч направих....
Танче, и аз не ям както преди...да не говорим, че за мен най голвмият успех е това, че не ям никакво сладко, освен мед../ на 2 пъти досега  съм си хапвала..,за 4 седмици/.  Не ям и хлебните неща, страхотен успех си е, като знам как не спирах...На 28 ми ще разкажа колко ,какво как , за 1 пълен месец... Laughing

# 76
  • на острова на мечтите
Ами не ми се пише, защото някак си ми е объркано...И понеже не са ми в ред мислите, не ми се лее писмената реч Mr. Green
Споко! Всичко е наред. Дори и с килограмите Peace Сега трябва да се заема с разни упражнения.
Днес ме разяриха на работа, един служител от голямата банда на бюрократите, та на обяд хапнах много  малко Crossing Arms Това, да ме изнервят много е  единственият начин да ми се скапе апетитът Grinning Не ми се случва често, обаче. Станала съм голям непукист Whistling Аз в такива ситуации, обиновено не ям, ама мъжо така се натъжи, че си изпапах пастата, да не се стресира...
Отивам да си чета зодията book Сивилка Hug
Пинки Hug, айде да си починеш както си му е редът1
Таня Hug

# 77
То в работата винаги има някой ,който да ти вдигне адреналина, ти не им се връзвай изобщо..
Аз днес забелязах как ми е грейнала кожата.... почти месец с малко въглени и никакви пасти,торти, хлебища и подобни....Вчера дори хапнах малко картофи на фурна..Имат си значение пустите въглехидрати....Трябва да си взема един черен шоколад, не,че ми се яде, а защото много отдавна не съм си хапвала точно черен..да има в шкафа, нещо ей така.... Joy  Днес почивам ,навън е супер време и  аз съм много щастлива...От сутринта си подреждам разни мои си неща в нас, ще приготвя на Пикла палачинки ...а за мен сьомга и салата...аз палачинките ги правя само за нея, и то от време на време...И 2 варени яйца ме чакат  .. Laughing

# 78
  • в колонките
      И аз на рибка тази вечер, но сардела във фурна с риган и лимон. Варено глухарче и грозде безсемково, Wink . Моето лице пък се оправя , когато ям повечко плодове и зеленчуци ,  Laughing. Мислех през уикенда да прибирам летните дрехи в мазето и да изкарвам зимните, но няма да стане, че прогнозите са за топло време и ще си карам с летните блузки още,  Mr. Green.
      Дани,  Hug, не се коси и ядосвай. Тегли им едно по български...ти си знаеш. Ако можеш да намериш ядки от горчив бадем,или кайсии давай на мъжът си по няколко дневно. Днес някъде четох,че съдържали вит. В 17 и уж помагали.
          Танче, Hug, пълнолунието свърши, ти къде си ?  Wink. Мръзнеш ли,  Laughing.
       Приятна вечер- ден на всички,   bouquet  bouquet  bouquet

# 79
бе то и аз исках да питам сивилка Hugкато говореше за двете книги на Аткинс,казва ли той нещо за промяна лицева Wink
щот и аз нещо се вииждам променила се в лице Grinning и то положително
но ме хвана срам да не кажете хванал мее нарцисизъм
гледам се в огледалото и ми се вижда по-Убава съм Mr. Greenпу-пу да не ми е уроки
уф ooooh!тежко ми на стомах Tiredмай ми дойде много храна
половин домат,половин авокадо и месо свинско 200 г
на обяд телешка супа
закуската само мазно кафе
след обяд едно кафе с малко шоколад
не ми се струва много ядене Thinking
този път и при мен топло Laughing
дани Hugи аз съм за майната на вредителите-бюрократи
Пинки Hugти си ни гордостта,но как ще се живее без ден Първи newsm78

# 80
Танче, на 28 ми  този месец, Ще отчета Ден 31 ви..... Joy  Няма да е като Първи, ама горе-долу...пак си е Празник, нали ?  А за лицето си кажи , не се срамувай, че  виж как и аз се пУфалих.... Crossing Arms Горда мазньочка съм аз...... hahaha  Пекох се на слунце на балкона....20 минути по часовник....че ми стана много топло.... навън е прекрасно днес, аз почивам, чакам Пикла да си дойде и друм, къде ни видят очите...Тя иска да ме води някъде да се черпим, че си имала повод...много щестици имала.... hahaha, та сега ще видим къде  има нещо,като за мен , и тогава тръгвам...иначе НЬЕ !  Joy

# 81
майтап настрана,но наистина кожата ми е по стегната,еластична и свежа Shocked
и други ми казаха,била съм се "подмладила" Mr. Green
сутринта на мазно кафе
и си имам свинско ,черна ряпа настъргана,авокадо и маслини
ако огладнея по никое време,ще лапна една лъжица фъстъчено масло (100 процентово,без добавки Peace) за разнообразие на сусама
нещо и 85 процентовият шоколад ми е твърде сладък Tired
ще търся друг

# 82
  • на острова на мечтите
Благодаря ви за моралната подкрепа! Не чев не му теглих една сочна майна, ама съм му замислила един светъл празник... Mr. GreenДнес не стана, но утре....
Аз съм на авокадо, соева сметана и ябълков пектин, две сухарчета.... За обяд не знам все още какво ще има. Докато се връщам от работа измилсям менюто.
Сивилка, благодаря! Какъв ще да е тоз витамин В17 newsm78
Гушкииииииииииииииииииии

# 83
  • в колонките
       wavey wavey wavey
    Правя миш маш с коко и фета,сухарчета, мандаринки,  Laughing. Въглехидрати,  Mr. Green. Килограми 60.8, доволен. Топло, по къс ръкав, децата тукашни добре,мамка им преуморена.
      ДаниHug, да си види личните, пуснах и любовно писмо,  Heart Eyes
       Танчето и ПинкитоHug ги гушкам силно. Нямам време за повече писане, имам за довършване нещо, утре ще е по-лек денят ми - нали е петък,  Mr. Green
         Обичкам ви,   bouquet

# 84
Прибрах се.. ей, изморена съм, днес бяхме 1 колежка и аз, и ни се ....абе много работа имаше, голям фитнес си беше...сега лягам...Навън е такова лято... как да легна? То си е за навън, но съм много гроги...Аз днес още 200 грама надолу..доволна съм, май ще ударя 4 кила свалени за 1 месец.. и като знам колко много съм си яла и все хубави неща... то и без онези сладки и тестени се живеело ... hahaha  Това аз да го кажа?  Laughing  Днес пак ще си направя рибка, вчера стана толкова хубава... и се изяде.. Много добре ми се отразява и след вечеря риба със салата, винаги имам минусче.... Blush

# 85
къде сте Thinking
при мен е като по ноти Wink
процента мазнини намалява,панталони се разширяват Grinning
налага се обиск в гардеробите за намиране на някой по-малък номер
добре,че предварително се зареждам Joy
сега никак не е момента за шопинг-терапия Wink
з:кафе със сметана и 1 к л масло
о:пържола и алабаш на фурна
в:пушена сьомга и авокадо
сл.з:зелен чай
лек/лека

# 86
Днес и утре почивам.... имам намаление 200 грама, на тези кг, не съм била последната година и половина...  2 от любимите ми панталони ми падат и провисват на д*то, и ще ги изхвърля! Добре,е и аз като Танчето имам и по малки номера , купени с перспектива... Joy   Доволна съм... Закуска : Кафе с малко пр,мляко и 4 малки ягодки ....ами да ги доизям, няма да ги хвърлям я.... Joy
Обяд : сьомга и салата, Вечеря : 2 яйца,салата  , следобед може да клъвна и малко  сурови бадеми ....
Хайде , отивам да си поплета...днес цял ден съм съвсем самичка, релакс, плетка, книжка и лежачка.... Joy

# 87
аз Фърлих един панталон,но той беше най-широк и най-стар
за другите нещо ми е жал Tiredхубава материя,хубаво ми стояхА
днес с мазното кафе и една кокосова палачинка Wink
много хубава стана
на обяд съм на гости при приятелка италианка
надявам се масата да е богата на прошуто и сирена,ако не Thinkingстискайте палци бебето да отказва да спи и аз да се "жертвам" заради другите Joy

# 88
Оооо, сега Италианката,като наизвади оная ми ти паста с техните невероятни подправки и сосове..ще стискаш зъби яко Танче.. Joy  Майтапя се, знам ,че си джелезна!  Пък и да хапнеш малко, какво толкова? Аз сега правих чушки пълнени , не са за мен, знаете... но ги опитах, за да знам какво давам на дятиту си. Под опитам значи 2 малки л. Да ви кажа, мислех ,че съм се спънала със солницата, но се оказа, че били Ок, но явно аз дето не ям такива неща  ли , или в доматите,които ползвах да е имало повечко сол... newsm78  , на мен са ми бая соленички, на Пикла и били Ок... Другият път ще внимавам повече. Това е първият ориз,който хапнах за последният месец...с  кайма и ориз ги пълних.

# 89
Не мога да не се похваля... Преди 1 месец на 27 ми септември, /не беше понеделник... Joy/, започнах "новото летоброене"...Отчитам днес :
Свалени 4, 100 кг
от талията - 5 см,
от ханша - 4 см
Започнах на 66,600 кг
Днес съм - 62.500 кг
Направо летя...
не си мислете,че съм била пИрфектна....Хапвала съм си и малко картофчета - 1-2 пъти
Вчера малко ориз- 150 грама
Хляб- 1 път, да е било 1 филийка като количество, че беше от франзелка парченце
Плодове съм си яла, дори банани най често,  салати - всеки ден, пиле, риба, кюфтета,пържолки по малко.
Последните свалени изведнъж всякаш  1,5 кг, - защото последната седмица съм била на сьомга и салати, ама много сьомга....приготвям я във фурната..Пила съ и кафе 3 в 1 -    3 пъти.,
Никакъв алкохол, безалкохолни, сладки напитки , никакви - торти,пасти,спагети, вафли и подобни, никакъв сладолед...
Прекалявах с млечните : всеки ден пр,мляко в кафето,или сметана по много , сметана, кашкавал, ядки сурови - по много ....Нито 1 път не си занесох д*то до фитнеса, за което малко ме е срам, но обещавам следващият месец да се корегирам...
Следващ отчет на 28 Ноември.  
Ех, че хубава неделя ! Hug
Много ви благодаря за подкрепата и помощта,затова, че всеки ден ми давате стимул да продължа!
62 кг не съм виждала на кантара последните година и половина, дори 2 !
Хапвах доста яйца, и не съм падала под 1200-300-1600 кал. Качването на калориите ми идва най вече от мазничкото: зехтин, кокосово олио,масло, бадемите,тахан....Имах и 2 дни, в които качих на 2000 калории....

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 18:26 от Pinkito

Общи условия

Активация на акаунт