С О Н О М А - диета 6 та част

• 16 089
  • 230
  •   1
Отговори
# 30
Малко от плюса е изчистен, ама пусто то все с грамове...Днес мисля да се отдам на по сурова храна, малко да разтоваря ..то, не че съм се натоварила де....Взех си почивен ден, ще си помързелувам, пак заваля, пак мрачно и застудява... хайде да си полегна аз ...нали съм почивка... Laughing

# 31
Днес прекалих с бадемите, да , винаги ги ям сурови, ама едно 120 грама сигурно хапнах...не го правя често, дори хич, ама днес защо така стана..?  newsm78  Защото не бях яля достатъчно ,когато му беше времето....Тази сутрин имах много добро намаление, вървя в правилна посока...ама утре няма да имам... hahaha  Най интересното днес ми беше,че реших да си измеря мерките, талията ми е огромна...мислех си, че може би малко съм я намалила, колко ли е била,когато съм започнала да се храня както трябва, нисковъглехидратно.. newsm78  Както и да е, чувствам се добре, сега поне знам и мерки и теглилки....Днес ми беше.. Ден 11. До тук :   - 2.400 кг  - добре е,,аз не бързам за никъде... Laughing  Храня се много пълноценно, не гладувам, взимам си всички Б<М<В.....горе долу, около 1500 кал, на ден хапвам, не ги засичам всеки ден, днес заради бадемите ги сметнах...1340 .
За утре има зеленчукова супа...но има и картофче и фиде вътре...Сигурно ще си хапна, то пък колко ли картоф и фиде ще изям....? И едни кюфтаци сега ще донаглася  на скарата..

# 32
  • в колонките
      smile3501, миличка, отличен резултат постигаш. Ти нямаш много килограми да  гониш, много ти се радвам,  Hug. Орехите съдържат по-малко въглени от бадемите- към 9.91гр, а бадемите са с 21.2гр. според таблицата в ВВ Тeam. Аз също предпочитам бадемите,  Laughing. Вчера и аз имах минус,но не и тази сутрин,  Mr. Green. Имах излизания вчера и се позабавих снощи . Уж за по-бързо си изпържих два картофа и рендосах бая фета отгоре. По-късно пред тв-то изпрасках и един шоколад,  Laughing. Е, днес ще сме на ципура  печена с лимон.сок и броколи бланширани. Имам и два каламара от един клиент, които стоят бая дни във фризера та ще търся из нета за рецепта,че тук гърчолята ги ядят в повечето случаи с макаронени ( много обичам и аз макаронените,  Wink ) . В неделя като ходих до мазето , че там ми е фризерът видях и маслини един голям буркан от мин.година. Прибрах го ,че свекърът към края на месеца ще дойде да берат новата реколта маслини. Много са останали, хапвам си и аз по-някоя, но ще трябва и да подарявам. Имам и авокадо, поомекнали са вече, три бройки са, харесват ми обаче само с краставици,  Shocked. Ако намеря някоя рецепта може и с друго да ги правя.
     Хайде стиснете по едно пръстче,че ми е малко напрегнато днес,  Praynig. Другите принцеси защо не се обаждат,  Rolling Eyes.
     Топло е вече при нас, към 30-32гр. тази седмица, обичам много слънцето,  Laughing. Тукашните ми дЯца добре за сега, дремят около радиатора в детската,  Laughing.
            Прекрасен ден- нощ на всички,   bouquet  bouquet  bouquet

# 33
 fingerscrossed за сивилка
браво,Пинки

# 34
Сивилка, стискам палци, хайде по мед и масло да е деня ти !  Hug Praynig
Танчето,колко лаконична, само с по една думичка..Танче, разкажи какво  хапна, някоя нова рецепта да си меткала? Дани, къде е ?
Аз отивам на работа, после ще пиша. Нямам днес +, а имам малко -.....Вечрях рано, че да не ме е яд тази сутрин на кантара... Joy

# 35
  • на острова на мечтите
Привет! Аз днес най-сетне слязох с почти килце надолу. Ама щото тия дни ям както трябва. В смисъл, че не прекалявам с похапване пред ТВ_то или докато чета. Нямам време за това. Днес успях да се прибера за час само и после да се озверя, защото механикът, дето трябваше да му закарам колата в 3:00 часа следобед никакъв го нямаше и ме накара да препускам като бясна почти без спирачки, които са за смяна. Да им имам спокойствието на южняците #2gunfire Сега и аз ще му платя с кеф! Пинки, и аз само понякога съм бяла и добра Hug Laughing
Сивилка, стискам палци!!!!!!
Танче Hug
Тия дни му намерих цаката на правенето на тофу, веге сиренето от соя и съм на сирене и тахан. Вероятно и това си каза думата в слизането на кантарев. Аз не се меря в сантиментри. Имам си едни дрешки, които са ми еталон. Вляза ли в тях, без да му подчетаят Д_то, значи всичко е О.К.

# 36
подгони ме работа сутринта Mr. Green
след два дни на солено свинско днес източвам....
а храненето ми е стандартно Grinning
сутрин кафе с кокосово масло и малко сметана
обяд: свинско със салата или зеленчук
вечер като на обяд
сега една тиква ще трябва да вмъкна някъде
като и ако огладнея :лъжица сусамов тахан
нищо интересно,но като отимам малко време ще спретна една режимна панна-котта
УАСП е пуснала интересна рецепта,а и на едно брауни от Шоки съм хвърлила око,но ще бъде като стане наистина студено,сиво... за повишаване на настроението
сега едни ребърца във фурната има Heart Eyes
ааа,сетих се:хапнах авокадо без нищо Wink,но много ми харесва с домат
ако един ден реша да правя плодова диета ,ще бъде на авокадо и домати Mr. Green

# 37
  • на острова на мечтите
Снощи, след голямото тичане-кола на майстор, работа и други подобни, се занесохме с приятели на ресторант с традиционална кухня Embarassed Отначало мислех да си се върна в къщи, ама после си представих котлони, чинии шетане и си рекох, абе душата, хем си изморена, хем си търсиш още работа. Гласувах за ресторант. Мммммммммммммм.............. Вкусотии! Е, резултата днес не е блестящ и вместо надолу, канти реши да ми се изплези отмъстително. Но пък аз ще си му го върна утре. Плезенето, де! Mr. Green
Сивилка, какво стана? Надявам се всичко да е О.К. Peace
Пинки Hug
Танче Hug

# 38
Не се ядосвай за ресторанта , друг път ,пак иди ! То не може само ,като отшелници да си седим в къщи за да не би някой въглехидрат или калория да ти скочи в устата ! Нали затова са празниците, излизанията..за нашата духовна храна, то иначе до къде ще го докараме, ако нямаме и развлечения...
Ега, 2 дни сериозна, и всичко си продължава, да не говорим, че понякога това си , като рестартиране, хубаво е да се вкарват понякога и малко повече калорийки ... Hug
Аз си се храня ,както трябва, още се   чудя, как така стана, лесно и изведнъж при мен, дето толкова време не можах да зацикля...а ето, че утре стват 14 дни , точно 2 седмици... Утре ще се похваля колко точно съм свалила...Мисля, че са близо 3 кг . С толкова много хубава храна, и достатъчно калории!  Laughing

# 39
  • в колонките
        Привет съботен на всички,  Hug
   Благодаря ви за палецът,  newsm51, в Шанхай е щерката, на Шериметиево е било спокойно. След двадесетина дни  пак ще ми се свива сърцето при завръщането и,  Praynig.
  И аз бях на вън снощи, хапнах две свински шишчета с гръцка салата. После ходих на друго място, където унищожих голяма плодова салата ( без сметана отгоре) и чаша портокало-фреш,  Mr. Green.
   Имам две малки телешки пържоли - дайте идея как да ги приготвя,че да не останат жилави. Аз не съм им фен на тях, но една приятелка взела от касапина,уж били от младо теле,  Shocked. Беше ми неудобно да ги връщам, та и ги платих и сега им се чудя как да ги приготвя,  Wink. Ако беше телешки бут щях  да го приготвя в тенджерата под налягане по гръцка рецепта, но пържолите ?   newsm78.
   Пинкич, казах ти,че луната е растяща и е нормално или да не се отслабва, или да има задържане на кг. Другата седмица май има пълнолуние, ако не се лъжа. Аз вчера сутринта бях със 100гр. повече, тази сутрин още не съм се теглила. Онзи ден правих по твоя идея коко в кайма- гнезда, получи се фантастична вечеря, благодаря ти сърдечно за идеята,  Hug.
   Много   love001  love001  love001 на цялата групичка интернационална , хубав ден, ще пиша може би по-късно отново. Отивам да ударя един душ,че ще се ходи на кафепиене по-късно,  Hug

# 40
  • на острова на мечтите
Пинки, не е за чудене. Помниш ли формулата. "Количественото натрупване води до качествено изменение!" Laughing
Сивилка Hug
При мен всико е наред с килцата.  Приятна събота и неделя!

# 41
  • в колонките
          wavey wavey wavey, никой нищо не казва за телешките ми пържоли, които чакат своята рецепта,  Laughing. Ем няма да ги ям тази вечер, че дъвках и аз като Пинкич микс сурови ядки в доволно количество,  Mr. Green.
    Хайде дайте идейка поне за утре да ги приготвя тези пържолки.
         http://www.grreporter.info/Trus_64_po_Rihter_raztrsi_Krit/14459       
   Аз не съм го усетила, не си бях у дома,  Shocked, някои и в Атина го усетили. Прави си бяха май сеизмолозите от ЕС, че на Балканите е горещо, дали и у българско няма някое силно да издумка  сънародниците,  Laughing.
      Чакам рецепта,   идейка,   love001

# 42
кво да ти кажа Thinkingаз от телешки пържоли бягам като дявол от тамян,но в италиански ресторанти само такива искам Laughing
майка ми беше правила веднъж задушени с лук и гъби,но ни каза че  е правила боб и никой не прояви интерес,не погледнахе в тенжерата и си ядохме свинско Mr. Greenи след него ни беше трудно да оцениме телешките задушени пържоли
за на тиган знам,че трябва да са добре изпечени,но не много ooooh!
бе май нищо не знам Laughing
аз,телешкото го търся с кокали за да си направя бульон,който с кеф си пия вместо вечеря
виж,за свареното месо от кокалите и аз приемам идеи
аз сериозен bowuuкато Пинки  Hug
на сусамов тахан и кафе с кокосово масло и сметана сутрин и на месо и салати след това
така,де
Сономо-Папе-Ултраметаболизъм-НВД ВМ-мой режим Wink
важното е намаление навсякъде,с добро хапване и енергия Peace

# 43
Бях на работа... после си направих един голям омлет със зеленчуци..мляс!  Малко да си почина и отивам пак на пазар, за тиквички ...и както знаете, за едни тиквички отивам и без 100$ поне излизам.... Joy, уж все полезни неща и ха това, ха онова, и ха - Да има...
За телешките пържолки, аз бих ги накиснала за една нощ под капак, във вино, или уиски, каквото имаш...на другият ден  ще ги пиковам...с малки пар4енца  кисела краставичка, морковче и чесън..натърквам ги а малко сол и черен пипер и ги слагам в тигана под прихлупен, но не затворен напълно капак, да се задущат хуабво....ако трябва доливай винце..Накрая, като поомекнат ,колкото ти се иска, махаш капака и увеличваш температурата за да хванат 'загар".... Joy  То ва при положение, че са 2 бр. Ако бяха повече щях да ти кажа ,  пак така да ги приготвиш, но да ги сложиш в йена, или каквото съдче ползваш за във фурната, + лук на колелца, и отгоре ги запечатваш с алуминиево фолио....Пъхаш ги във фурната на 350Ф, колко Целзий е ? - и ги държиш на топло 2-3 часа...После отваряш фолиото и поръсваш малко кашкавал....Гарнираш със сметанов сос  Joy или сос бешамел и  предварително  задушени гъбки в масълце.... Laughing   Как не знам аз да си угаждам на гъзицата, въх !  Joy

# 44
  • в колонките
         Здравейте следобедно- утринно,  Hug
   Изгубих си около два часа сутринта в търсене на сочна телешка пържола,  Mr. Green. Накисната е само едната в лимонов сок и ще я пекна за вечеря на грил-тигана по 3-4 мин. от всяка страна, за да не стане жилава, трябвало да се пече на силен огън,  Wink. Ако е  сполучлива тази ще изпека и втората ,но утре. Двете са 524гр, ок за две вечери. Варих бейби тиквички ( у българско не съм виждала такива малки), но при вас със сигурно ги има. Полях ги с лимонов сок и зехтин. Това ще е вечерята, но хапвах пред тв-то пак микс сурови ядки , а от тях сутринта имах  плюс,  Sick.Печена тиква с канела и мед ми се е дояла, но другата седмица съм доста ангажирана чак до събота. Ако ми се отдаде възможност да прескоча до някой маркет ще си взема една малка. Тук са около килограм малките цигулки. Много топло и влажно тук, по потник съм у дома и къси гащи,  Laughing 25гр. у дома на отворена балконска  голяма врата, тип френски е, нощес спах на отворен прозорец и сутринта в спалнята 24 гр. беше,  Whistling. Влагата не я харесвам, кокалите болят,  Cry. Дяцата тукашни добре, спят и по някога се карам на Тони,  че става леко агресивен към Били и го гоня с една мухотрепачка,  Laughing. Голям мързел днес, няколко перални пуснах само, но от влагата няма изгледи скоро да изсъхне прането,  Sad.
    ШЪ ода да зяпам ква е тая диета на Папе,дет Танюшка споменава. Аз си харесвам нашата и безвъглехидратната, но ниско мазнината ,  Peace. Мазно може да ми е сиренето, мръвкочите - не, драйфа ми се,  Mr. Green. Ядки,авокадо, маслини- да. Тахин - не, гърчолята го боготворят, даже имат и с мед,но ми смърди и ми е отврат, Sick
     Пинкич, благодарско за идейката за пържолката с гъби, може би другата да я направя така,но нямам пресни гъби, една консерва се мотае някъде из мазето, кой я знае на кой рафт е.
          На всички  хубава вечер- ден,   bouquet  bouquet  bouquet 

Общи условия

Активация на акаунт