ДОМАШНИТЕ МЕЗЕТА

• 177 976
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Там, с различния цвят, ти е останало недобре притиснато-въздух месото се окислява . Не е отровно, но може да мирише като на по-старо-

# 616
  • Бургас
Благодаря, Пепи bouquet

# 617
От мен салам "закуска" от последната партида
http://www.prikachi.com/images/126/9022126C.jpg

# 618
А рецепта може ли?

# 619

добре, че ме разбра (  като видях сега как съм го написала през телефона )  Blush

# 620
Сложих за втори път да суша рибица .Първият път беше покрай коледа и имаше силен вятър няколко дни ,изсъхна и се изяде бързо .Второто зарездане е от 20 дни и все още е мека.Има ли проблем да седи вън или да я прибирам в хладилника ?

# 621
студено е вън, да стои там

# 622
Идвам да дам отчет за моята луканка с конско месо.Много суха стана.Изсъхна за 25 дни.На вкус е идеална.Ако някой реши да прави с конско до има в предвид повече трябва да е свинското.Нашата я направихме с 7кг конско и 3.5 кг. шарено свинско

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 15:11 от qvili

# 623
определено е малко. Ние довършваме Simple Smile партида с 10кг конско, 5 кг шарено глиганско и 3 кг сланина, но е носело още на мазно. Прибирай във фризер, щом е суха, да не ти изсъхне още.

# 624
О,да прибрана е.Увита в стреч-фолио.А колко червено вино пие  Laughing

# 625
  • София
Майстори, помагайте! Преди 3, седмици направихме свинско филе на пъстърма. Всичко добре, ама още не е сухо, а времето се стопли, какво да го правя? Сега е в мазето, проветриво е, но е топло. Освен това забелязах, по някои парчета се е образувал мухъл, мога ли да ги спася?

# 626
  • Тополовград
Майстори, помагайте! Преди 3, седмици направихме свинско филе на пъстърма. Всичко добре, ама още не е сухо, а времето се стопли, какво да го правя? Сега е в мазето, проветриво е, но е топло. Освен това забелязах, по някои парчета се е образувал мухъл, мога ли да ги спася?
В хладилника върху решетката да може въздуха да я суши.

# 627
  • София, Младост
От мен салам "закуска" от последната партида
http://www.prikachi.com/images/126/9022126C.jpg

Може ли рецептата за салам Закуска?

# 628
Здравейте,
Някой да има рецептата за Цалапишки бабек?

# 629
Здравейте,
Някой да има рецептата за Цалапишки бабек?
В нета има много рецепти за него. Мисля, че на други места е известен още като пълнена пуска /Разложко, Чирпанско, Хасковско/,така че може и под това име да намерите рецепти.

Общи условия

Активация на акаунт