Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 16

• 76 851
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Добре, а къде горе-долу на дрехата се намират петната? Мисълта ми е да не би да се е изцапала с нещо, което да не си личи, а пък като се пусне в пералнята да става някаква реакция и да се появяват тези петна. Примерно нещо в детската градина/училище в часовете по рисуване или ако ѝ даваш от тези модерните дезинфектанти за ръце без измиване - Бочко, Живасепт имат такива - и тя се пипа с неизсъхнали ръце, течност за балончета, мокри кърпички, някое цвете, неща от този сорт.
Просто трябва по метода на изключването да видиш от какво става така. На първо време пробвай да ѝ изпереш дрехите с друг прах и ако не изчезнат сините петна, търсиш причината в нещо което тя прави, пипа и е в контакт с него.

# 541
Петната са отпред,като накапано,а ивиците са на гърба от едната страна Peace
Тези дезинфенктанти аз не ги ползвам,в градината също мисля .

Ще пробвам друг прах-да,пък да видим после Crazy

# 542
Мда. Добавям към предположенията паста за зъби, течен или обикновен сапун и затвърждавам за нещо от детската - дезинфектант за ръце, нещо, което са яли или пили, пастели, моливи, пластилин, боички. То голяма случайност ще е гранулките да не се разтворят само отпред и да напомнят накапано. А пък ивици изобщо не ми е ясно как ще направят. Омекотителят, казваш, е бял, значи отпада като причина.

# 543
wdv, че Ариел и Персил също струват 11 - 12 лева в зависимост от магазина, в Пикадили са и по-скъпи. В Кауфланд Персил е около 12 лева, Ариел е 11 лева редовна цена. Така че My Forest не е много по-скъп от тях.
Ми не знам... В нашата квартална Била Ариел за 20 пранета е 10,69 на редовна цена (днес го видях). Персил за 20 пранета пък е 11,49 лева. А Била по принцип държат по-високи цени (поне според мен). Та за това MyForest ми се струва скъп. То не че Ариел и Персил са цвете де, ама все пак нали уж са висок клас. Peace

# 544
Той и My Forest е висок клас. Wink Не знам, според мен като го пуснат на промоция, тогава си вземете, но прахът е добър и то много.

# 545
Той и My Forest е висок клас. Wink
Така ли? Не знаех. Никаква информация не намерих за него...  Peace Но по принцип нямам доверие на такива био, еко и тем подобни измишльотини  Laughing

# 546
Ако си ме чела достатъчно, знаеш, че и аз съм твърде скептична към био и еко лейбълите, но както виждаш аз и не коментирам тези му „качества” поради липса на достатъчно данни. Много искам да му видя състава на този прах, но няма къде. Laughing Така че разчитам на опита, който засега не е лош. Освен това е български. А, и вече съм дарила 30 стотинки за българската гора. В скоро време като си купя и варианта за цветно, ще станат 45 стотинки. Инфо на www.myforest.info

# 547
ох, взех в акция от карфур един савекс в розово 2 в 1и вече второ пране цветното ми става на петна, все едно избеляват цветовете на места;
имали ли сте този проблем?

# 548
ох, взех в акция от карфур един савекс в розово 2 в 1и вече второ пране цветното ми става на петна, все едно избеляват цветовете на места;

Ужасен прах,нямам думи.Дрехите ми след прането станаха на дупчици.Изхвърлих го директно в боклука.Не вземайте такъв боклук и не изпира .

# 549
Ако си ме чела достатъчно, знаеш, че и аз съм твърде скептична към био и еко лейбълите, но както виждаш аз и не коментирам тези му „качества” поради липса на достатъчно данни. Много искам да му видя състава на този прах, но няма къде. Laughing Така че разчитам на опита, който засега не е лош. Освен това е български. А, и вече съм дарила 30 стотинки за българската гора. В скоро време като си купя и варианта за цветно, ще станат 45 стотинки. Инфо на www.myforest.info

ще се пробва, за мен са важни екологичните продукти. Само това с аромата малко ме притеснява, би трябвало да е слаб. А той и изчезвал след прането, което значи, че съставките за аромат не са най-качествените. Гес, а дали има някакъв сертификат, че е еко?

# 550
Да, ароматът изчезва като изсъхнат дрехите. Не ми е важно.

Относно сертификата - на опаковката няма нищо упоменато за сертификат. Пуснала съм снимки от всички страни, можеш да погледнеш и ти. Плюс това прахът се води eco-friendly. Май има тънка разлика. Laughing

# 551
Да, ароматът изчезва като изсъхнат дрехите. Не ми е важно.

Относно сертификата - на опаковката няма нищо упоменато за сертификат. Пуснала съм снимки от всички страни, можеш да погледнеш и ти. Плюс това прахът се води eco-friendly. Май има тънка разлика. Laughing

да, има разлика. MyPlanet е сертифициран и е еко, но не ми харесва. Ще пробвам все пак Hug

# 552
  • Варна
Аз взех такъв, 6 кг за 10 лева - In love мисля, че беше, преди 2 месеца някъде... Не знам дали става дума за същия, но аз пък съм страшно доволна Rolling Eyes
Искам да питам нещо, може би е коментирано, но нямам време да връщам назад, искам веднага да свърша тази работа, ако някой знае... Как се пускаше почистващ цикъл на пералнята - на макс. температура, с прах и без центрофуга ли беше? Искам да пусна, защото мирише ужасно като се отвори вратата, а за да не бърника малкият вътре я държим почти постоянно затворена Confused

# 553
Аз пускам с препарат за почистване на перални, на 60 гр . ,без предпране. То си го пише всичко това на шишенцето с препарата.
Само с прах , празен цикъл, не съм пускала .

# 554
Месечинка виторога, в първия постинг е описана процедурата.
И с прах за бяло става, но по-добре си вземи препарат за почистване на пералня.

Общи условия

Активация на акаунт