Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 16

• 76 872
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Благодаря ви. Извинявам се, че питах нещо, което е написано в първия пост, не се сетих изобщо да погледна там. Ще остане за утре явно, понеже нямам прах за бяло. Има ли значение какъв препарат за почистване ще взема, ДМ имат, нали? Че ми е най-удобно да проверя там.

# 556
Аз взимам най-евтиния, на 90 С пускам, изкл. центрофуга и без предпране.
Правя го вечерно време на нощната тарифа Mr. Green .

# 557
Не изключвай центрофугата.

# 558
Не изключвай центрофугата.

Защо?

# 559
За да могат разни отделили се твърди частици да се „издухат“ към помпата.

# 560
За да могат разни отделили се твърди частици да се „издухат“ към помпата.

Ок, мерси. А на 1200 ли да я оставя? По-малката ми е 800.

# 561
Няма значение. Сложи я на по-ниската.

# 562
Благодаря ти, Гес, че др. месец ми предстои почистване. Да не правя глупости Laughing Laughing

# 563
Гес мерси за съвета който си ми дала по назад  bouquet относно за ОМО и дозировката!
Тъй като откъствах дълго време връщам се назад да ви чета!

# 564
Преди малко  гледах клипчето за гладене на ризи,че ме хвана смях.
Аз по принцип съм гладач в шивашки цех и проблем няма за гладенето.
По този начин също гладя ризи , а най-вече панталони със ръб без ръб.Който има нужда от гладене да свирка!Идвам! Joy
Открихкато чета  постовете си,че без да искам съм писала за капсули АВС ,а става дума да АЧЕ!
Извинявам се много ,ако съм подвела някого!
Става въпрос за АСЕ капсули за бяло,че изпират  страхотно и имат страхотен аромат!

Последна редакция: вт, 12 ное 2013, 11:48 от Джижи

# 565
Видях, че сте обсъждали по-горе мерителните чашки. Няма ли в българският DM безплатни? В Австрия стоят на рафтовете при перилните препарати и са безплатни.  Peace
Имам едно питане - заслужава ли си ОМО - то, което е в момента на промоция в Лидл?

# 566
  • Русе
Да не ме нарекат пак невъзпитана, но въпроса за лидълското ОМО го има на всяка страница през последната седмица. Защо никой не си прави труда първо да прочете?

# 567
Четете назад момичета!Гес също е обяснила ,че не си заслужава праха,др. че не изпира!Просто четете и тогава питайте!

# 568
Момичета,да споделя с Вас аз какво правя с моята пералня вече няколко години.Kогато си купихме пералнята Hoover,дойде представител на фирмата и ни направи презентация на пералнята.В Гърция така процедират,безплатно е.Отворих си записките да Ви напиша точно:
1.филтър- да се чисти на всеки 2 месеца.
2.на всеки 6 месеца -150 грама сода бикарбонат на 60 градуса темп.Содата се слага в отделението за прах.
Не купувайте никакви такива препарати.Вредят на пералните Ви.Фирмите на такива препарати си прибират паричките,а пералните ни после се чудим защо се повреждат.

# 569
За съжаление в нашия DM няма мерителни чашки. Питала съм специално.

Хайде де! 38 страници да се изчетат, за да не би случайно някъде да е споменат лидълския ОМО. Confused Вие правите ли го примерно в други теми?
Сега, ОМО от Лидл не е чак толкова лош (за праха говоря, течния не съм ползвала), но не е това, което се очаква от ОМО. Някакъв много странен е. Не изпира петна, не избелва добре, но общо замърсяване маха сносно - последното всички прахове го правят. За да ми избелва добре, трябва да му слагам добавка. Нашият по супермаркетите е в пъти по-добър, макар че лидълският е правен за Германия, а пък нашият - за нашите ширини. Обаче ако нямате някакви петна и перете повече светли цветни дрехи, които са нормално замърсени, за цената си е добър. 24 ст. на пране си е супер.

Общи условия

Активация на акаунт