Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 16

• 76 316
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе
Благодаря за мненията за Вернел-а.  Hug
Ще поръчам да ми го купят.

# 106
Аз не съм много доволна от този сапун - ползвам жълтия вариант. Обикновено намазвам петната със сапун и така пускам в пералнята, явно зависи от петната. Нашите са от всевъзможни трудно миещи се неща  Mr. Green

Да добавя само, че във фантастико има намаление на Heitmann прах и гел за пране, не го пише в брошурата. Имаше и за бяло и за цветно - прах 900гр за 12 пранета на 5.39 и течен гел за 20 пранета на 10 и нещо. Взех един прах за цветно да го пробвам.
И аз не си падам по сапуните,ама взех,че дъщеря ми вчера се върна от градина с омазана блузка  Mr. Green

Щях да питам да ми препоръчате прах за цветно,чудя се за Ариел,намален е в ДМ на 8 и нещо,ама може и друг,гледам и сано максима има някакъв за 35 прането 7 и нещо,някой позлвал ли го е ? newsm78

# 107
Аз не съм много доволна от този сапун - ползвам жълтия вариант. Обикновено намазвам петната със сапун и така пускам в пералнята, явно зависи от петната. Нашите са от всевъзможни трудно миещи се неща  Mr. Green

Да добавя само, че във фантастико има намаление на Heitmann прах и гел за пране, не го пише в брошурата. Имаше и за бяло и за цветно - прах 900гр за 12 пранета на 5.39 и течен гел за 20 пранета на 10 и нещо. Взех един прах за цветно да го пробвам.
И аз не си падам по сапуните,ама взех,че дъщеря ми вчера се върна от градина с омазана блузка  Mr. Green

Щях да питам да ми препоръчате прах за цветно,чудя се за Ариел,намален е в ДМ на 8 и нещо,ама може и друг,гледам и сано максима има някакъв за 35 прането 7 и нещо,някой позлвал ли го е ? newsm78

и аз не харесвам сапуните. Спрей за петна си е по-удобно и ефикасно. Сано не го харесвам, евентуално за бебешко да , но цветно има много по-добри варианти

# 108
  • София
Най-вероятно е Софлан, а не Софтлан? А? Wink

Да, да, Soflan е, моля за извинение.
Като на картинката е, само че светлозелен и с аромат на момина сълза.

# 109

Bенито ,дай някакви идеи Simple Smile

# 110
Венито ще ти каже италиански Dixan или Dash. Laughing Ама наистина са прекрасни. Нашият Persil от официалния внос сьщо не е никак лош. А след като е намален, вземи си Ariel ако питаш мен. Мисля, че няма да те разочарова.

Аз не съм много доволна от този сапун - ползвам жълтия вариант. Обикновено намазвам петната със сапун и така пускам в пералнята, явно зависи от петната. Нашите са от всевъзможни трудно миещи се неща  Mr. Green

Доколкото знам, белият е за по-упорити петна, та може и затова да е. Вкьщи има един, но си стои запечатан. Така и не сьм опрял до него.
Кажете за праховете на Heitmann. Знам, че беше коментирано преди, но не си спомням. Гледам ги в Billa. Има за бяло и за цветно, прахове. Хубави ли са или не си струват?

# 111
  • София - Рим и обратно
Включвам се в новата тема малко късничко  bouquet
Нямам нови впечатления, но имам един въпрос - някой знае ли защо изчезна мистериозно черният омекотител Ленор Simple Smile?

# 112
  • София
Кажете за праховете на Heitmann. Знам, че беше коментирано преди, но не си спомням. Гледам ги в Billa. Има за бяло и за цветно, прахове. Хубави ли са или не си струват?

Пера с течния за цветно. Доволна съм, нямам забележки, но и нямаме петна, с които да се борим. Ухае добре, концентриран е. За мен е добър.

# 113
А колкото до геловете и праховете, да ви питам вьзможно ли е от гел дрехите по-трудно да сьхнат. При мен не миришат на спарено, но сьхнат доста дьлго зимата, хем климатика в спалнята бие пряко в тях. Вьзможно ли е гела да оказва такова влияние? Ще взема и аз да пробвам. В момента за бяло сьм с Persil, а за цветното - с Bingo, все прахове, но още не сушим вьтре, защото на терасата цял ден грее едно сльнце и гледаме да използваме намалението дето се казва.
Е не! Направо ме разби! Laughing Не съм сигурна, но според мен категорично не! Звучи абсурдно. Peace

# 114
  • София
Това прехвалено Омо не се справи на 40градуса с петната по белите дрехи, нито пък изпра добре чаршаф. Защо ли?  newsm78

# 115
Купих си Ариел и Персил за цветно и 3 л Первол за черно

# 116
Венито ще ти каже италиански Dixan или Dash. Laughing Ама наистина са прекрасни. Нашият Persil от официалния внос сьщо не е никак лош. А след като е намален, вземи си Ariel ако питаш мен. Мисля, че няма да те разочарова.

и не позна Laughing Доколкото знам , италиански прах Dixan за цветно няма, а Dash Salvacolre прах не съм виждала да се внася. Бих препоръчaла Ariel Cоmpact, а от супермaркетските Persil
малката лисичка, правилен избор според мен. Само Первола  бих сменила с Бурти. Ако имаш наблизо паралелен внос, пробвай и Coral за черно Peace

# 117
Венито,благодаря ще го имам в предвид при следващото прахо-шопингуване  Mr. Green

# 118
Днес вземах тези капсули  http://www.persil.bg/bg/products/persil-expert-duo-caps/Persil%2 … ilan%20Color.html за 15 капсули 9.40 лв
и този омекотител стори ми се евтин 3.80 за 2 кг http://www.abcdeterjan.com.tr/tr/abc/abc-yumusatici.html
За персила не ми трябва омекотител.
Омекотителя ще го ползвам с прах за пране.

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 13:14 от kikair

# 119

и не позна Laughing Доколкото знам , италиански прах Dixan за цветно няма, а Dash Salvacolre прах не съм виждала да се внася. Бих препоръчaла Ariel Cоmpact, а от супермaркетските Persil
малката лисичка, правилен избор според мен. Само Первола  бих сменила с Бурти. Ако имаш наблизо паралелен внос, пробвай и Coral за черно Peace

Е, да, Dixan и Dash Salvacolore няма вьв вариант на прах, но геловете са супер и даже и да няма разфасовки под формата на прах, пак ще е повече от доволна. Само да допьлня, освен Coral и Burti, аз много харесвам и гела на Woolite за черно. Има ли и други, които са го ползвали и им харесва?

Общи условия

Активация на акаунт