Отговори
# 255
  • В света на мечтите... ❤
Весе  Hug Hug благородно ти завидях  Mr. Green а неможе ли да помъкнеш един допълнителен куфар примерно, и аз вътри  Joy Joy Joy Joy

Аз викам вместо да ви влача всичките (много тежък багажа ще стане и ще ме върнат на границата  Joy Joy Joy) да взема за всички ви по една целувка или там каквото му се откъсне от сърцето на Ча. Аз съм адаптивна и устойчива, нося на пърцуца и други работи  Joy и ще се справя със всичките му там работи дето ще ви прати  Mr. Green

Рени, ще взема и твоичкия да намеря и на теб армаган да донеса, та ще вземеш да ме запомниш  Joy
Веси,добре че си такава добра душа,та да се жертваш заради нас  Mr. Green  Hug  Hug  Hug

# 256

Рени, ще взема и твоичкия да намеря и на теб армаган да донеса, та ще вземеш да ме запомниш  Joy
newsm03 Тогаз може и да си помисля Mr. Green

# 257
Дани, хапвай споко, като дойдеш насам пак ще почерпя, ама реално  Heart Eyes

Жани, страхотна романтика си спретнала, поздравления  Heart Eyes Hug Hug

# 258

Да ми завидите сега малко - ще ходя в командировка в Стамбула и ако ми остане време ще се завъртя около сета, ако въобще го намеря къде е  newsm78 Ама надеждата умира последна. Може пък да видя Чачко, да се снимам, пък  току виж съм си изпросила и целувчица, нали работата красяла и аз така съм нахубавяла, че няма да ми устои  Sick Sick Sick

Веси, започнах да завиждам вече!  Heart Eyes При това, не благородно, а чисто човешки!  smile3534

# 259
 newsm44 newsm44 newsm44
Скрит текст:

# 260
На края на Хулигана дадаха Вуйчето Sad

# 261
Ани, 56 е отдааааавна в забвение вече, още след като се излъчи по турската.
тъй ли,пък аз си играя на тука има,тука нема  ooooh!

# 262
  • в подножието на планината
Веси, Hug пожелавам ти да намериш сета и да получиш не една, а няколко целувки от Ча... Laughing но задължително да има снимков материал и тогава ще има изпопадали в темата от завист... Joy

# 263
Жанка,поеми си дъх мила,че ще се обезводниш  Grinning  специалните неща още се чакат,така че не си изтървала нищо важно,някакви статиики за Чачи и ония лошите истории от началото на годината са излезли,ама не вярвам да има нещо вярно   Peace   Hug  Hug  Hug

нерде са писанията да ида да ги скивам  #Crazy #Crazy #Crazy
аман бе аман #Cussing outкЪк не сЪ за'приха вечи

Ирка измайсторили клипче за рожденния ден на Хазал  Blush Blush Blush

междудругото гледам че яко се туитва  #iyikidogdunhazalkaya

# 264
Здравейте, красотни  Hug

Ох, една позната много ме разочарова и за пореден път ми доказа колко е вярна поговорката "Вълкът козината си мени, но не и нрава"  ooooh!.

Как сте красотички? Нещо ново, интересно има ли? Не съм ви чела, та затова питам.

# 265
  • В света на мечтите... ❤

Жанка,поеми си дъх мила,че ще се обезводниш  Grinning  специалните неща още се чакат,така че не си изтървала нищо важно,някакви статиики за Чачи и ония лошите истории от началото на годината са излезли,ама не вярвам да има нещо вярно   Peace   Hug  Hug  Hug

Жанка
,ето статията,която Профи постна  Peace

.....
Айде пак го почнаха с наркотиците! ooooh!
http://www.kacamag.com/cagatay-ulusoy-15-yila-kadar-hapisle-yarg … anacak_22047.html

Не знаех, че на аблата първото име е Айше. Mr. Green Много й отива!  hahaha

Добре де, неговата проба нали е чиста . Е, за какво забъркват името му??? След като не е вземал наркотици според изследванията, за какво, мине не мине, и го подхващат пак  ooooh! Да съдят тези, на които пробите са положителни  Tired

# 266
  • София

Из турските медии пак излязоха статии за тези пусти 5-15 години  ooooh!

# 267

newsm03 Тогаз може и да си помисля Mr. Green

Знаех си, че няма да устоиш  Laughing

Веси,добре че си такава добра душа,та да се жертваш заради нас  Mr. Green  Hug  Hug  Hug

Нали сме от един диспансер как няма да си помагаме  hahaha hahaha hahaha

Веси, започнах да завиждам вече!  Heart Eyes При това, не благородно, а чисто човешки!  smile3534

Нали знаеш внимавай какво си пожелаваш. Аз изкопах земята, за да се докопам до този проект и тази командировка и успях  newsm44 newsm44 newsm44 Пък завиждането си е човещинка   smile3534

Веси, Hug пожелавам ти да намериш сета и да получиш не една, а няколко целувки от Ча... Laughing но задължително да има снимков материал и тогава ще има изпопадали в темата от завист... Joy

Илде, благодаря ти! Само дето моите колеги не гледат турски сериали  Cry, как ми се искаше някоя от вас да беше с мен, леле нямаше да остане сантиметър не претърсен в Стамбула. Дано някой от колегите ми да се смили над мен и да ми върви по акъла  Praynig

# 268
Я кажете, някой знае ли от вас, къде точно е сета на ПО и как да го открия?

# 269
Я кажете, някой знае ли от вас, къде точно е сета на ПО и как да го открия?
Тулуза или туза нещо подобно беше

Общи условия

Активация на акаунт