Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога може да се види сърцето на ембриона?
Какви са причините за студените усещания по време на бременност?
Как мога да управлявам гаденето по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога може да се види сърцето на ембриона?
-
Какви са причините за студените усещания по време на бременност?
-
Как мога да управлявам гаденето по време на бременност?
-
Какво представлява базалната температура и как се измерва?
-
Какви са симптомите на бременността, свързани с храненето?

имам чувството, че ако не ми се гади ще изям света
Много ме мъчи колит вечер, всяка вечер-през вечер
докога ще продължи...Има ли някой с такъв проблем?
всичко да е наред
Желая успех на мамите с преглед днес, и само хубави вести!!! Добре дошла на Ралица, не се притеснявай мила, може да си с късна овулация, а и 6г.с. Не могат да се правят категорични изводи за кухо яйце, само бъди спокойна!
От два дена и климатик пускаме в стаята на малката. а на работа цял ден с яке стоя.Не ни позволяват да пускаме още климатиците, не бил сезона . Днес пак съм с болки в кръста, мислех, че са отминали.Все повече се притеснявам вече. Следващият ми преглед ще е на 10.10.Предната бременност не се притеснявах чак толкова много. А хормоните ми яко бушуват, станала съм много докачлива, крива, само мрънкам за нещо, най ми е добре като съм сама
Даже ме пита защо не извикам някой друг да се грижи за домакинството, а аз само да си почивам
А иначе следобед би могло и телесната температура под мишницата да ти е малко над 37 градуса.