17то Тортено предизвикателство - Октомври 2013

• 11 046
  • 151
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Татит, благодаря за напомнянето!:)

Имам идея още като гласувахме, остава да се стегна и да я направя:)

# 16
Здравейте и от мен   bouquet
Новобранци приемате ли? На фона на вашите торти моите изглеждат супер аматьорски, но този път темата много ми харесва, имам идея и ще се постарая да се включа  Simple Smile

# 17
Здравейте и от мен   bouquet
Новобранци приемате ли? На фона на вашите торти моите изглеждат супер аматьорски, но този път темата много ми харесва, имам идея и ще се постарая да се включа  Simple Smile

Всеки е бил новобранец  Hug

# 18
  • Vaudreuil Canada
Beni2 приемаме при това с удоволствие  Flutter

# 19
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Мацки аз седя сега и си мисля, че криво си мисля - ми тя темата не е "Нестандартни цветя" (както аз някак криво си мислех), а нестандартни растения.

Т.е. всякаква растителност би могла да бъде  newsm78

Бени, много ще се радвам да се включиш!

# 20
  • варненка от София
Това бяха и моите размисли по темата, изобщо какво се влага в това нестандартни, щото стандартно да речем е роза, орхидея, ала бала китки, които се срещат по тортите под път и над път дет се вика, но дали примерно нестандартно е някакво друго цвете, която не е често срещано по тортите?!?! Може ли някой да ме светне, че и аз съм в чуденка и изобщо то време не остана, аз се чудя още.

# 21
Аз ,мисля, че нестандартно цвете е да речем екзотичен вид орхидея, хибискус,  коледна звезда, ранункулус, различни месоядни цветя,дори люляк да речем....все такива цветя, които не се срещат по всяка торта. Аз лично бих направила и растения като част от аранжировката.

# 22
  • Vaudreuil Canada
Мацки карайте с широк прочит на темата - всичко което във вашите уши звучи нестандартно като растение или като такова върху торта (или самата торта) няма да се лимитираме сега .... ще творим ..  Joy  chef

# 23
A може ли растение наша измислица,т.е. да не е нещо,което наистина съществува.Аз не знам дали ще имам време да се включа но имам една идея,която от дете си рисувам по тетрадките и много ми се иска да я превърна в торта.

Последна редакция: вт, 08 окт 2013, 11:10 от babybu

# 24
Аз съм за бодливи Mr. Green Имам идея. И "фондю" имам (така го нарича другарчето).
Но, не е ясно дали ще се справя, ше видим, има още три седмици все пак!
Според мен растение е всичко, което излиза от почвата. Или от дърветата. Или между плочките на паважа    Joy

# 25
Привет и от мен,  Hug
аз направих тортата още преди месец и съм готова. Ама, то да си призная цветя от такъв биологичен вид, каквито съм направила не съществуват Wink. Така, че ако трябва да приличат на истински, нека се уточни още сега за да имам време да направя нова.
Бени, ще ми е приятно да видя каква торта ще направиш. То идеята на предизвикателството е всеки да се предизвика според своите възможности. Така, че запрятай ръкави, вади миксера и се залавяй за работа.
Спорен и ползотворен месец на всички!  Hug

# 26
  • София
Аз лично смятам, че всякакво нестандартно растение може да се включи, пък дори расло във въображението ни  Mr. Green

# 27
Момичета, аз също вече съм готова. Искам само да попитам...знам, че е обсъждано, но не помня до какво решение се стигна.
Историята е следната: имах един пакет готови блатове "сладък път" и понеже срока им изтичаше средата на октомври направих тортата с тях. Всичко останало е собственоръчно приготвено.
Да пращам ли снимките newsm78   или не отговарям на условията?

# 28
Момичета, аз също вече съм готова. Искам само да попитам...знам, че е обсъждано, но не помня до какво решение се стигна.
Историята е следната: имах един пакет готови блатове "сладък път" и понеже срока им изтичаше средата на октомври направих тортата с тях. Всичко останало е собственоръчно приготвено.
Отговаряш Simple Smile

# 29
Отговаряш Simple Smile
newsm44

Общи условия

Активация на акаунт