Знаете ли кого видях? - тема 24

• 107 314
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • софия
В сряда, прибирайки се от работа видях Георги Първанов на пазар "Росица" в Красна поляна. Измежду останалите по телевизията не изглежда кой-знае колко елегантен, но на пазара просто "светеше" в сравнение с околните.
Sick Живее в квартала и ми е рядко анти. Както и да се облече си остава все същия селски ерген, на който от 100 км. му личи, че е израстнал на село с тоалетна в двора Sick Sick Sick

# 661
  • София
Миналата събота Христо Гърбов и жена му  в подлеза на СУ - направиха ми лошо впечатление,  преди няколко дни Мая Манолова на същото място - нея няма да я обсъждам.

# 662
  • Балчик
В сряда, прибирайки се от работа видях Георги Първанов на пазар "Росица" в Красна поляна. Измежду останалите по телевизията не изглежда кой-знае колко елегантен, но на пазара просто "светеше" в сравнение с околните.
Sick Живее в квартала и ми е рядко анти. Както и да се облече си остава все същия селски ерген, на който от 100 км. му личи, че е израстнал на село с тоалетна в двора Sick Sick Sick
Рядко гнусен коментар zvanche   Sick, аз пък вас гражданятА не мога да ви разбера , като си носите сополите в джоба и ходите по голяма нужда в съседната стая  Mr. Green!!
айде със здраве Whistling

# 663
  • софия
Хайде пак някой се опитва да морализаторства. За алегория да си чувала?
Коментар не съм правила. Изразявам лично впечатление от поведението и външността на въпросния.
Скрит текст:
Въпросът ми е риторичен. Не се напъвай.

Особено грозно е да плюеш по някой, като не можеш дори грамотно да изпишеш обидите. И смешно и грозно. Неграмотен не е обида , а квалификация, която е доказуема.
Така, че неграмотна лельо, преди да започнеш да обиждаш се научи да го правиш правилно. Защото освен, че си жалка с грозните думи, ставаш двойно по-жалка правейки го неграмотно.

'Айде със здраве Mr. Green А какво и защо правят "гражданятА" няма как да разбереш по простата причина, че провинциализмът не е въпрос на място на месторождение, а на манталитет. От години си ми в игнор листа Whistling

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 09:35 от zvanche

# 664
  • София
Рядко гнусен коментар zvanche   Sick, аз пък вас гражданятА не мога да ви разбера , като си носите сополите в джоба и ходите по голяма нужда в съседната стая  Mr. Green!!
айде със здраве Whistling

Joy

# 665
Диляна Попова- предпочитам да не казвам къде, но ми направи впечатление, че е много по-слаба и дребничка отколкото по ТВ.По принцип не я харесвам ,но на живо ми беше симпатична.И ММ отбеляза, че не живо изглежда по-добре.Беше с един млад мъж слаб и висок, с който някак си си приличаха.

# 666
Диляна Попова- предпочитам да не казвам къде, но ми направи впечатление, че е много по-слаба и дребничка отколкото по ТВ.По принцип не я харесвам ,но на живо ми беше симпатична.И ММ отбеляза, че не живо изглежда по-добре.Беше с един млад мъж слаб и висок, с който някак си си приличаха.
Диляна е много красива и натурална,още от дете.И да, не е висока Simple Smile
Няма брат,може да и е приятел.

# 667
И аз съм я виждала, "по-слаба" може да е само в сравнение с Искра Фидосова. Иначе е като балон и в лицето много се е отразила дебелината, ужасно нещо и фрапантно за възрастта си, по-скоро не е само от ядене според мен Sad. Но каквато и да е причината, трудно ще нарека трийсет и няколко годишна жена с тая визия много поддържана мадама, колкото и да се гримира и каквито и дрехи да носи. Дето си вика, ми ако не беше министър, че да може да си ги позволи, к'во пра'име? И от БСП има една такава - Деница Караджова, чак да те хване яд какво прахосване на такива пари за скъпите дрехи  и аксесоари върху такива лице и фигура. Релевантен е и въпросът, че заплатите им чисто математически не им стигат хем да си позволят всичко това, хем да им останат пари за останалите битови разходи - лични, и по дома и семейството.

Не я знаех тази Деница Караджова и потърсих снимка в нета
http://www.24chasa.bg/Images/Cache/Image_3172736_126.jpg дамата в бяло  Mr. Green

# 668
  • София
Ааааа тази Деница   Joy tooth

# 669
Певицата Бони днес на Алеко. Снимаха я от БТВ, снимаха и щерка и.

# 670
Не я знаех тази Деница Караджова и потърсих снимка в нета
http://www.24chasa.bg/Images/Cache/Image_3172736_126.jpg дамата в бяло  Mr. Green
Зловеща е тази лелка. Crazy

# 671
  • София
Преди няколко дни Александър Джеров.Стори ми се остарял,дори се загледах за да се сетя откъде го познавам.
Наскоро и Анастасия Ингилизова.

# 672
Рут Колева - онзи ден. Е, няма такава мърлява история просто.  Sick Харесвам песните и, обаче е страшно нечистоплътна.  Rolling Eyes

Преди няколко дни Ани Пападополу и детенце. Страхотна!  Heart Eyes

# 673
Надежда Михайлова онзи ден в самолета от Брюксел. Едва я познах без грима, с който я украсяват по телевизията. Много остаряла.

# 674
  • Варна
Преди няколко дни Ани Пападополу и детенце. Страхотна!  Heart Eyes

Много я харесвам! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт