Знаете ли кого видях? - тема 24

• 107 309
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
тя роди ли второто си дете

# 676
И аз съм я виждала, "по-слаба" може да е само в сравнение с Искра Фидосова. Иначе е като балон и в лицето много се е отразила дебелината, ужасно нещо и фрапантно за възрастта си, по-скоро не е само от ядене според мен Sad. Но каквато и да е причината, трудно ще нарека трийсет и няколко годишна жена с тая визия много поддържана мадама, колкото и да се гримира и каквито и дрехи да носи. Дето си вика, ми ако не беше министър, че да може да си ги позволи, к'во пра'име? И от БСП има една такава - Деница Караджова, чак да те хване яд какво прахосване на такива пари за скъпите дрехи  и аксесоари върху такива лице и фигура. Релевантен е и въпросът, че заплатите им чисто математически не им стигат хем да си позволят всичко това, хем да им останат пари за останалите битови разходи - лични, и по дома и семейството.

Доста некомпетентно мнение, разликата между Лиляна Павлова и Фидосова е около 100 килограма. Освен това откакто не е министър жената отслабна фрапантно. Фигурата й е такава - слаби крака и едра горна част. Но има хубава коса, обаятелна усмивка, приятно лице - лесно може да бъде причислена към красивите жени, без да има тяло на манекенка. Деница Караджова не ми е правило впечатление на кой знае колко скъпо облечена, но обезатено трябва да й се каже да започне да се обича по- евтино, верно с какво право ще хаби скъпи дрехи, кощунство!!!

# 677
И аз съм я виждала, "по-слаба" може да е само в сравнение с Искра Фидосова. Иначе е като балон и в лицето много се е отразила дебелината, ужасно нещо и фрапантно за възрастта си, по-скоро не е само от ядене според мен Sad. Но каквато и да е причината, трудно ще нарека трийсет и няколко годишна жена с тая визия много поддържана мадама, колкото и да се гримира и каквито и дрехи да носи. Дето си вика, ми ако не беше министър, че да може да си ги позволи, к'во пра'име? И от БСП има една такава - Деница Караджова, чак да те хване яд какво прахосване на такива пари за скъпите дрехи  и аксесоари върху такива лице и фигура. Релевантен е и въпросът, че заплатите им чисто математически не им стигат хем да си позволят всичко това, хем да им останат пари за останалите битови разходи - лични, и по дома и семейството.

Доста некомпетентно мнение, разликата между Лиляна Павлова и Фидосова е около 100 килограма. Освен това откакто не е министър жената отслабна фрапантно. Фигурата й е такава - слаби крака и едра горна част. Но има хубава коса, обаятелна усмивка, приятно лице - лесно може да бъде причислена към красивите жени, без да има тяло на манекенка. Деница Караджова не ми е правило впечатление на кой знае колко скъпо облечена, но обезатено трябва да й се каже да започне да се обича по- евтино, верно с какво право ще хаби скъпи дрехи, кощунство!!!

Ами аз това и съм написала, че е слаба в сравнение с Фидосова. От Караджова имам достатъчно преки впечатления и знам за какво говоря, както и за етиката в политиката и съобразяването със законите. Редно е харчовете на всеки човек да са адекватни на данъчната му декларация. Но докато неизвестните хора сме отговорни САМО  пред данъчните и никой друг не може да ми търси сметка какво си купувам и за колко, то политиците дължат отговори и на гласоподавателите. И когато на тлъстото прасе Л.П. или Д.К. или хикс и игрек на държавна хранилка -които заемат ОБЩЕСТВЕНИ длъжности- заплатата им е към 3100лв като министър или към 2200 като депутат, а стандартът, който демонстрират е за много повече, тогава имаме  проблем и във всеки един момент те дължат обяснение на обществото, което ги е избрало. Така е по идея в белите държави. Да, натискът е голям, но на който не му изнася, но никой не ги държи насила да са депутати и министри. Като не са на обществени длъжности, да ходят да си купуват каквото си искат. Въпреки че... според приятеля ми, а и според повечето мъже предполагам, хубави дрехи и грим върху грозна и дебела жена са си кощунство и ресурси на вятъра Whistling

# 678
  • До морето

Ами аз това и съм написала, че е слаба в сравнение с Фидосова. От Караджова имам достатъчно преки впечатления и знам за какво говоря, както и за етиката в политиката и съобразяването със законите. Редно е харчовете на всеки човек да са адекватни на данъчната му декларация. Но докато неизвестните хора сме отговорни САМО  пред данъчните и никой друг не може да ми търси сметка какво си купувам и за колко, то политиците дължат отговори и на гласоподавателите. И когато на тлъстото прасе Л.П. или Д.К. или хикс и игрек на държавна хранилка -които заемат ОБЩЕСТВЕНИ длъжности- заплатата им е към 3100лв като министър или към 2200 като депутат, а стандартът, който демонстрират е за много повече, тогава имаме  проблем и във всеки един момент те дължат обяснение на обществото, което ги е избрало. Така е по идея в белите държави. Да, натискът е голям, но на който не му изнася, но никой не ги държи насила да са депутати и министри. Като не са на обществени длъжности, да ходят да си купуват каквото си искат. Въпреки че... според приятеля ми, а и според повечето мъже предполагам, хубави дрехи и грим върху грозна и дебела жена са си кощунство и ресурси на вятъра Whistling

Наистина прекаляваш!!!

# 679
  • Бургас
Ясмин,нека да не превръщаме хубават клюкарска темичка в политическа дискусия.
На мен също ми е интересно как тъпата кифла с прякор "Гонзовица" кара порше кайен,но тук се коментира само кой къде и как е видял.
Аз също съм попадала на Л.Павлова и ми хареса като визия.Как една усмивка,чиста и красива коса и хубава кожа могат да направят една жена хубава. Grinning

# 680
Ммм, мисля че всеки може да познае кофти визията като я види. А когато някои предпочитат да се самозалъгват че второстепенни детайли могат нещо да компенсират, тяхно право.
Извинявам се за политическото отклонение, но ми се видя глупаво да се говори с положителна конотация за това колко пари държавната служителка Х хвърля по себе си, и как този факт се отразявал уж магически на нейната (обективно казано безнадеждна) визия.

Последно видях Малък Тошко в един ресторант, по анцуг естествено. Laughing

# 681
  • София
Аз също съм попадала на Л.Павлова и ми хареса като визия.Как една усмивка,чиста и красива коса и хубава кожа могат да направят една жена хубава. Grinning
Peace
На мен Л.Павлова ми стана симпатична още първия път, когато я видях.

# 682
  • София
Peace
На мен Л.Павлова ми стана симпатична още първия път, когато я видях.
И на мен.  Peace Плюс това е много непринудена и има страхотно чувство за хумор.  Peace

# 683
Една от най-популярните форми за доплащане в българската политика е даване на пари на ръка от партийната субсидия според "заслугите". Парите са безотчетни по закон, така че и някой да си купи чанта Шанел, почивка на Варадеро, джип на щерката - си е негова работа, нещата опират до морал.  От друга страна не съм видяла Меркел в евтини костюми, да не говорим за роклите на Мишел Обама, да си спомним стила на Маргарет Тачър. Никой не ги е упрекнал в разхищение защото не ходят със секънд хенд. Ако не се лъжа, но това не съм го проверявала, но депутатите също както министрите получават представителни средства за облекло. Иначе нито Деница, нито Павлова някога са ми избождали очите с нещо кой знае колко скъпо, а ги виждам ежедневно.  За Лиляна Павлова ми е направило впечатление, че из парламента не й липсва мъжко внимание, дори напротив.

# 684
  • в ябълковата градина
Лилито Павлова е чаровна колкото Бате Бойко  Mr. Green

# 685
Въпрос на вкус, бих казала. Темата зави в грешна посока  Whistling.

# 686
  • София
Лилито Павлова е чаровна колкото Бате Бойко  Mr. Green
По бате Бойко се припадаше масово, така че паралелът, който правиш не е много уместен.
За всеки влак си има пътници. На мен Лилито си ми харесва.  Grinning

# 687
Много съм съгласна, че темата зави в грешна посока, но като някой блещи абсолютно неверни неща и ми приказва, че аз съм некомпетентна, ми се ще да поясня за да не заблуждава хората. Ще си напиша, пък модераторите ако решат, нека ме трият. Simple Smile

Скрит текст:
За Меркел и Тачър пряка информация нямам за вещите им, за разлика от за гореспоменатите българки, и за това не мога да ги коментирам. Мишел Обама си получава огромна част от дрехите, аксесоарите и бижутата безплатно, някои от тях - за по една изява само и после връща. И разбира се, е сериозно критикувана за това, че тоалетите ѝ подхождат повече на шоузвезда, отколкото трябва. Хвалят я предимно клакьорите от модните списания. За Германия просто не ми говори какво ще се случи с кариерата на политик, чиито харчове надвишават доходите му. Що не прочетеш какво се случи с предишния им президент Кристиян Вулф, да се замислиш малко и тогава да дойдеш да ни осеняваш пак с компетентността си? Но в Германия и гражданското общество е будно и градивно, а не като у нас да се захласва по това коя дебелана колко е откраднала и изяла. Мъжко внимание, my ass, наистина ли не е ясно, че общуват с нея заради поста ѝ,а не заради визията ѝ?
И последно, но най-важно, парите се декларират. Ако не декларираш значи си в нарушение. Ако са ти дадени на ръка и си го скрил, си в голямо нарушение. Не е само морален въпросът. Могат да те разследват, могат да те викат колкото решат пъти на разпит в икономическа полиция за едно и също нещо и да си даваш всяка седмица показания. Сега, разбира се, за една чанта трудно могат да докажат нещо, но ако се докаже, че с пари от субсидия си си купил кола или къща на твое име - лошо. Не че на Л. парите са ѝ от субсидията, а директно от корупция, което е още по-зле.

# 688
  • До морето
Оф, айде разбрахме, че ти си най- Убава! Пък си и компетентна по всички въпроси, да ти се ненарадва човек!

Де го чукаш, де се пука  ooooh!

# 689
На такава грубиянщина не отговарям, под нивото ми е.

Общи условия

Активация на акаунт