Петокласници - 2

• 49 921
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
 magare, ЧРД на порасналото ти момче!   bouquet
Да бъде здрав, щастлив и късметлия.

# 691
  • София
Днес четох такива неща от новата българска история, че ми се изправи косата...колко са ни лъгали в училище...https://www.facebook.com/notes/georgi-georgiev/%D1%85%D0%BE%D1%8 … -/698390783523750

# 692
Честит рожден ден на teen-а на magare!Да е здрав и деен младеж и дано тази възраст не е трудна за вас!
При нас не е имало размяна на отговори от тестове,госпожите винаги ги делят на групи,а си е доста за учене това.По-добре си научи материала! Simple Smile

# 693
  • най-шареното място
Честит празник! Много силно и щастливо да расте детето!

Историята е пленителна, стига някой да я представя както ѝ се полага - приказно и с дълбоки причини.
Имах чудесни преподаватели. Не помня да са ни заблуждавали, даже напротив. И учителката на детето е спечилала интерес.

# 694
  • Бургас
ЧРД на Митко, да е жив и здрав и много успехи да жъне на всички фронтове   bouquet
аз днес се изтъпанчих в училище да гледам дневника, нямаше много нанесени оценки, единствената, която не знаех е 2 по рисуване, питам го моичкия откъде накъде има 2-ка, а той невинно отговаря, че няма представа, не знам някаква магария ли е направил или какво, ядосвам се, че сигурно знае, но не си признава, ама хич не ми се ходи пак в училище да водя разследване, и то баш пък за рисуването, където господинът ни е доста отвеян.... както и де е записваме първата официална 2-ка в биографията
утре ни е тестът по история и сега учим, нашата госпожа е раздала някакви тестове за упражнение, ако някой иска, мога да сканирам и кача в пощата, доста неща преговорихме с тях

# 695
  • у дома
ЧРД на Митака и от нас!!!  bouquet Hug  bouquet Hug   bouquet

# 696
  • у дома

утре ни е тестът по история и сега учим, нашата госпожа е раздала някакви тестове за упражнение, ако някой иска, мога да сканирам и кача в пощата, доста неща преговорихме с тях

Аз искам,въпреки ,че и неговото контролно е утре и тази вечер като го препитвах все установявам,че нещо не знае,ама какво да се прави-колкото толкова...

# 697
ЧРД на Митко   bouquet.Моята направи на първи март twelve  smile3534 Бяхме на пицария и възрастните и децата  Grinning Беше много весело.

# 698
  • София
mi6a81, ЧРД и на твоето момиченце, да е жива и здрава!   bouquet

asya02, нашият тест по история също е днес, стискам палци на децата!  Hug  А за двойката по рисуване - предположението ми е, че може би не е рисувал и затова... Попитай го дали редовно си предава рисунките и има ли нещо, което не е предал (ако има - да си го нарисува у дома и да го занесе, за да си поправи оценката...)

# 699
Влизам да се похваля ,че моето момче има 6 на салата Снежанка. Rolling EyesВ момента усилено готвят по ДТИ и след първи опит е мноооооого доволен Party......аз също Wink, защото вече щял да ми помага в готвенето Shocked......само това остава ooooh!.....Сега на ред е картофена яхния другата седмица......има време -ще се учим...... Tired

# 700
Моята готви преди нова година  Grinning Имаха изложба за здравословно хранене.Пълни картофи с нещо си...Взе рецептата от нета.Каза ,че госпожата ги е харесала  Laughing Даже два пъти ги прави. По рисуване ходи на някакъв кръжок при същия учител.Правят грънци  Grinning Все още си чакам обещаната чаша за кафе  Joy

# 701
Нашите още не са готвили.
За контролните разбирам едва след като ги върнат.  Embarassed 
Сутринта се подписвах на контролно по БЕЛ.

# 702
Честито на рождениците! Да са живи и здрави!  bouquet
Вчера доживях да видя първата от доста време пълна шестица на контролно по БЕЛ - на синоними, пароними и всякакви други "ними". Нито една грешка! Много го похвалих. bowuu Сега очаквам да видя оценката на контролното по английски. Много съм се напънала този срок 6-ца да има по английски, но понеже първият срок се изложи с 4-ка, вероятно няма да го огрее за годината 6.
И ние се готвим за 11-тия рожден ден на 29-ти. Ако отиде на лагер по таекуон-до, няма да бъде с нас за пръв път. Но ще го направим седмица по-късно. Тази година иска 1-2 деца да покани, като настоява най-добрият му приятел да остане да преспи вкъщи.
По ДБТ не са готвили. Още шият, бродират. Справя се страшно добре, вече не личи докъде аз съм шила и от къде той. И му харесва, държи сам да си го завърши. Flutter

# 703
И шиене ли има?  newsm78

# 704
  • Бургас
язък за ученето по История снощи, тестът ще е по-следващата седмица, другата седмица част от децата са на зелено училище, по-голямата част от класа, вкл. и Борис, остават тук, нямам идея как и колко ще се учи

Общи условия

Активация на акаунт