Петокласници - 2

• 49 921
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • най-шареното място
Vimares, да е живо, здраво и щастливо детето! Много хубави емоции на цялото семейство!

# 721
Честит празник,мили дами!
Нашето контролно по математика върху делимост мина в четвъртък,още не е върнато.Повече от две контролни на ден не са правили-не знам учителите дали ги съгласуват или е на късмет.

# 722
# 723
Честит празник мили мами......  bouquet  bouquet  bouquet
Много благодаря за пощата...... Hug
vimares , да ти е живо и здраво порасналото момче!!

Михаела прави 3 контролни плюс класно в един ден, благодарение на това, че беше болна една седмица края на януари и като са я видяла всеки й връчил пропуснатото.  Rolling Eyes  ( т.е. две си били насрочени за понеделник и две от предната седмица) Финално имаше 6-ци на всичко, но... никой не се беше поинтересувал да я попита кое подред й е това, пък тя не си е казала също  Laughing . Иначе понякога са имали по 2 на ден, повече  - не.
А ето тази практика не мога да я проумея Crossing Arms.......отсъстваш ли.....като се върнеш всеки ден по две, че даже и три контролни....И при моя син е същото.....след всяко отсъствие за състезание,го побъркват от контролни/той ги приема като наказание/ ooooh!Как да обясня,на преподавателите, че да ме разберат незнам......че това дете не е отсъствало за да си стои в къщи и да учи......а да се състезава,съответно няма време да се подготви веднага още в понеделник за контролни.....ноооооо такава е нашата система за съжаление..... Crossing Arms

# 724
  • най-шареното място
Няма логика, Berina. Права си! И боледувало да е детето, и на почивка да е било, няма как да се подготви по всичко най-малкото може да няма информация до къде са стигнали в клас. А и да няма физическа възможност - отпадналост и или обикаляне, няма значение все не става да учиш. За състезанията още повече - то си е огромно натоварване самото.

# 725
Именно....няма значение каква е причината за отсъствието.....нооооооо не можахме да се разберем с класната Twisted Evil......Затова сега когато се върне от състезание го оставям в къщи още един ден....в който да може да погледне някои неща и да влезе в крак....и така.... Crossing Arms

# 726
Повече от 2 контролни на ден не са имали децата. При нас е практика учителите да се съгласуват. Често в един ден всички пети класове правят контролни по математика, като всяка паралелка е разделена на  три групи, за да не си подскажат отговорите в междучасията. Също така математичката им ги връща в един ден.
Макс не е отсъствал тази година и не знам как постъпват с контролните.
Имаше родителска среща в четвъртък, за която бяхме уведомени предния ден. Класната ни отсъствала и никой от другите учители не е казал на децата да предупредят родителите си.
Смешно ми беше как някои учители молят родителя на еди-кой си ученик да излезе в коридора да си поговорят на четири очи. Накрая изгубихме търпение, а и времето напредна и като влезеше някоя госпожа, само я питахме кой да излезе, да не се бавим излишно.
Като цяло хвалят класа, нямаме проблеми с дисциплината.

# 727
  • у дома
Черпя ви виртуално,защото днес помъдрявам с още една година...
- снимката е дело на Ели,кексчетата и донътите са си мое производство...

# 728
ЧРД  svetlaem Hug  bouquetМного здраве,щастие и късмет!

# 729
  • Стара Загора
Честит Рожден Ден, Светле! bouquet
Желая ти много здраве, радост и щастливи мигове с любимите хора!

При нас родителските срещи се правят под формата на консултации. Родителите ходят в кабинета на учителя с който искат да разговарят. Среща на класа се прави 1-2 пъти в годината и засяга само общокласни проблеми.
На нас ни предстои родителска среща във вторник. За нея поне 2 седмици предварително се отразява в бележника на учениците и се иска подпис от родителя.

# 730
  • най-шареното място
Да си жива и здрава Светле! Много хубави неща цяла година напред да те засипят Simple Smile

Вторият срок не сме имали родителска среща. Имаше само една след началото на годината - началото на декември. Казаха по две думи и датите на класната и генералните контролни и толкоз, то няма какво друго. И при нас в бележника я пишат.

ПП Desi, при нас за такива неща звънят и викат. Много нетактично е пред всички родители да се нарочи /чрез излизане на родител/ дете. Пък и за самият родител не е добре.

# 731
  • Бургас
Здравейте!
Честит рожден ден Светле! Да си жива и здрава, все така всеотдайна и позитивно настроена!   newsm59  Gift  ura

Ася, неприятна работа , ама разсеял се е нещо Боби. А госпожата пък как така не им проверява домашните поне малко от малко. Самите деца да имат интерес и стимул  Thinking

Губя им аз бройките на контролните на моя ученик. Кога какво правили, по какво.....голяма каша ми е. Той ми разказва де, но аз не запомням  Laughing после като им ги върнат обсъждаме.

Ако искате контролно по Информационни технологии мога да кача в пощата. По всичко друго сте качили гледам, за което и аз съм ви благодарна.  Hug

Чакам и аз дата за родителска среща, но за сега нищо не са казали/написали.
По повод, че се говори на четири очи с родителите - чувала съм от майки на по-големи деца, че учителите нямат право да назовават учениците по имена пред всички родители, може би затова така привикват. Макар, че лично на мен не ми допада.

Направи ми впечатление, че Betty беше написала по-назад, че детето е правило контролно по Бълг. език на синоними, пароними и всички друнги .....ними. Това ние го учихме отдавна, май беше още в началото на първия срок. Защо ли се получават такива различия  newsm78

# 732
  • Бургас
някои са имали 3 часа български първия срок и са по-напред, ние имахме само 2 и също миналата седмица бяхме на пароними и т.н., пък и май малко разбъркано ги взимаме уроците
и ние правихме контролно по ИТ, Борис уж всичко знаеше за програмата за рисуване, а има 4.45, явно теорията е по-трудна от практиката

# 733
Светле, Честит рожден ден! Бъди жива и здрава, много щастлива и винаги усмихната!   bouquet  Hug

# 734
  • ride my bike...
ЧРД , Светле  bouquet
Желая ти здраве и усмивки Laughing
И весел празник   cook   Gift

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 15:47 от Laluni

Общи условия

Активация на акаунт