Петокласници - 2

• 49 933
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Ха-ха, не е истина просто!  Grinning И при нас е отменила теста госпожата за понеделник. Деян не подскача от радост, понеже ще го карам пак да преговаря...  Mr. Green

По ДТИ децата чертаят при нас. Различни изгледи на предмети. Явно ще има и шиене, и готвене по-натам...  Wink

# 706
  • най-шареното място
Първо чертаха, после правиха по чертеж изделие от метален лист.
Бродираха, сега шият /първият срок един час та има какво да правят сега с 2-та/.

# 707
  • Бургас
Ха-ха, не е истина просто!  Grinning И при нас е отменила теста госпожата за понеделник. Деян не подскача от радост, понеже ще го карам пак да преговаря...  Mr. Green
при нас още по-зле, защото тестът ще е след 2 седмици и ще трябва хем да учим новите уроци, хем още два уикенда да преговаряме стария раздел, за да не го забравим скоропостижно, ама какво да правим.... пуснах в пощата тестовете на нашата госпожа и виждам, че са същите като от книжката на svetlaem
хубавото е, че утре не учим поради празник на училището

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 08:53 от asya02

# 708
  • у дома
Ха-ха, не е истина просто!  Grinning И при нас е отменила теста госпожата за понеделник. Деян не подскача от радост, понеже ще го карам пак да преговаря...  Mr. Green

А при нас са го правили-детето каза,че не е било лесно,едва му е стигнало времето,но колкото толкова-ако ги върне за подпис ще го кача в пощата  Peace

# 709
И при нас теста е минал и времето не ни е стигнало. newsm78

# 710
  • Бургас
Качих тестовете по история от едната книжка в пощата-от урока,който каза моето дете до края плюс  отговорите и съдържанието-ако на някой му трябва по преден тест да казва  Hug
Малко по-късно ще кача и от другата книжка...
първата книжка е Тестови задачи на Просвета, откъдето явно копира и нашата госпожа, а втората коя е

# 711
  • у дома
Качих тестовете по история от едната книжка в пощата-от урока,който каза моето дете до края плюс  отговорите и съдържанието-ако на някой му трябва по преден тест да казва  Hug
Малко по-късно ще кача и от другата книжка...
първата книжка е Тестови задачи на Просвета, откъдето явно копира и нашата госпожа, а втората коя е

Това са и двете

# 712
  • София
Момичета, страхотни сте!  Hug Hug Hug БЛАГОДАРЯ ви наистина много за тестовете по история! Много ще ни помогнат за подготовката.   bouquet

# 713
  • България, София
Да помоля за достъп до пощата.

Днес синът ми навършва 12 и е море от емоции, събуди се посред нощ - голямо вълнение.
За разкош - ще имаме тест по литература и контролно по математика.

# 714
  • Бургас
ние минахме тестовете по БЕЛ, Мат, Гео и ЧП, чакаме резултати, гледам да нямам много големи очаквания, снощи моят ученик пак страшно ме ядоса, след цял месец, откакто почна вторият срок, стана ясно, че сборникът, от който се решава домашно по МАТ, е бил грешен, госпожата давала вече задачи от Част 2, а Борис търсил задачите в Част 1 и понеже там не съвпадали, какво е решавал и той не знае, явно смяната е станала, докато отсъства от училище, когато ходихме в Дубай в края на януари, и моичкият 4 седмици не може да се усети, че има нещо гнило, все си мислел, че нещо не е записал вярно задачите и решавал каквито си нагласи горе-долу по страниците, викам му, добре де, първият път грешка, вторият път грешка, ама после не се ли усети, че нещо не е наред и да питаш някой съученик или да ми кажеш на мен, а той- ми не, понеже госпожата при нас не проверява домашни и на него не му е пукало особено, че не е направил домашното както трябва, направо се потресох, такъв скандал вдигнах, че дълго ще го помни

# 715
Вчера нашите правили три контролни... т.е. по всеки предмет са имали контролно(има 3 блока по два часа).  Laughing

# 716
 vimares Да ти е жив и здрав рожденника......  bouquet
Момичета мога ли да помоля някой да ми прати на лични данните за влизане в пощата Praynig.......и моето момче имат контролно по математика в понеделник.....та събота и неделя да се поупражни малко/когато остане време де/. Whistling PraynigБлагодаря..... Hug

# 717
  • най-шареното място
Практика ли са при вас повечко контролни в един ден?
Сякаш не помня три контролни в един ден. Тази седмица 3 дни с по едно контролно.

# 718
  • София
vimares , да ти е живо и здраво порасналото момче!!

Михаела прави 3 контролни плюс класно в един ден, благодарение на това, че беше болна една седмица края на януари и като са я видяла всеки й връчил пропуснатото.  Rolling Eyes  ( т.е. две си били насрочени за понеделник и две от предната седмица) Финално имаше 6-ци на всичко, но... никой не се беше поинтересувал да я попита кое подред й е това, пък тя не си е казала също  Laughing . Иначе понякога са имали по 2 на ден, повече  - не.

# 719
Практика ли са при вас повечко контролни в един ден?
Сякаш не помня три контролни в един ден. Тази седмица 3 дни с по едно контролно.

Мисля, че не се е случвало досега.

Общи условия

Активация на акаунт