Габриел Гарко, "Чест и уважение", "Лице на ангел"... и още италианско - тема 5

• 54 982
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
  • Швейцария
Цитат на: Kali
Един линк към статия. Гарко сгодил ли се е?????
http://velvetgossip.it/2013/10/31/gabriel-garko-gossip-e-fidanza … na-ragazza-chi-e/

Сгодил се е  smile3521 нашичкия, но му било още рано за сватба  smile3532
И коя е късметлийката не се знае, но със сигурност било разбрано момиче:
- “Искам жена, която не нарушава и уважава личното ми пространство...“ Изказване на Гарко в едно интервю, в което е подвърдил новината. Повече детайли не е дал, защото искал личния му живот да не се обсъжда.
Някои изказвания на негови фенки в Twitter:
“Оставете ме сама с моята болка“
“Много съм разочарована“ и т.н.
Преразказах ви на бързо новината

Кали Hug, видеото не ми се отваря, но виждам, че е от предаването "La vita in diretta", а всъщност в статията се преразказва какво е казал Гарко в предаването и на “TuttoSposi“...

Последна редакция: чт, 31 окт 2013, 18:29 от Mari@K

# 691
Мария,  Hug Hug Hug Hug Hug
Благодаря за превода.

Божеее, сега фенките му какво ще правят?
Крайно време беше да се сгоди, че да миряса женската аудитория.
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Който си го харесва като актьор, пак ще си го харесва.
И това всъщност е по-важното. Другото - не го разбирам.

(онова което беше планирал за 2014 година, явно наистина ще го направи -
ще обърне повече внимание на личния си живот).

# 692
  • София
Здравейте  Hug
Mari@K   bouquet благодаря за превода.
На нас ни е смешно  Joy  Joy Joy  ама виждате момичетата как реват на онова видео. Простено им е, те доколкото мога да преценя са на подходяща възраст за подобни изпълнения Laughing Laughing Laughing И сигурно пак разни тийнове пишат в туйтър. Ми се ожени човека, няма само простосмъртните да се мъчиме я  hahaha hahaha hahaha

# 693
Здравейте  Hug
На нас ни е смешно  Joy  Joy Joy  ама виждате момичетата как реват на онова видео. Простено им е, те доколкото мога да преценя са на подходяща възраст за подобни изпълнения Laughing Laughing Laughing И сигурно пак разни тийнове пишат в туйтър. Ми се ожени човека, няма само простосмъртните да се мъчиме я  hahaha hahaha hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Според мен крайно време беше за годеж, че да може да си седнат на задниците
побърканито от любов по него  фенки.

# 694
Здравейте!
Аз си мислех, че ходи с Мануела Аркури, но явно нещо не съм в час.  smile3535

# 695
  • Швейцария
Здравейте  Hug

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Според мен крайно време беше за годеж, че да може да си седнат на задниците
побърканито от любов по него  фенки.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Единственото успокоение на лудналите фенки е да луднат по Тони Фортебрачи smile3532 Той поне е свободен с една сладка дъщеричка  Heart Eyes

Здравейте!
Аз си мислех, че ходи с Мануела Аркури, но явно нещо не съм в час.  smile3535

Стара работа е това с МануелЧето  Peace

# 696
Здравейте!
Аз си мислех, че ходи с Мануела Аркури, но явно нещо не съм в час.  smile3535

Hug, добре дошла  bouquet, според ника ти би трябвало винаги да си в час  Joy Joy Joy, но Мануела Аркури май доста отдавна не е с Гарко newsm78

От линка на Кали Hug свалих снимките на Габриел,...не се сърдете, но чисто визуално въобще не ми харесва и на двете...и какво?...бил се сгодил с едно момиче hahaha hahaha hahaha, аз пък си помислих, че е с момче, еми като ще си пази личното пространство хич да не обявява, че е сгоден Mr. Green
Мария Hug, мерси, че преведе, та да се ядосам....сгодил се бил за момиче Wink

Кали Hug и на теб благодаря още от сега   bouquet за бъдещия сериал, който ще гледаме  newsm44 newsm68 newsm44
Шаци Hug

А сега обещаните две фотки Heart Eyes

# 697
Мария Hug, празнувате ли Хелоуин?

# 698
Честно казано се радвам че не е с  Мануела Аркури, защото не я харесвам особено. Най-добре ще бъде с Козима Копола, но кой ме пита мен  Grinning Таа за статията и аз си помислех, че се е сгодил за мъж  Shocked и ми стана зле  Shocked, но добре, че се оказа момиче  Praynig  Grinning

# 699
  • Швейцария
Здравейте  Hug

Shatzi  Hug къде се загуби
Това е цитат от статията:....“anche con le mechès bionde (stile Johnny Depp)“ за теб
Нали другия любимец ти е Джони Деп  Heart Eyes

Мария Hug, празнувате ли Хелоуин?

Скрит текст:

Празнуват Лиа, и още как щом и утре е почивен ден  Joy Дечица малки и сладки дегизирани минават по къщите за бонбонки  Blush Има я обстановката, на където и да се обърнеш я вещица ще видиш, я фантомчета се разхождат... Joy Joy Joy
Аз празнувам с вас пред компа  newsm51 newsm51 newsm51 и като звъннат скачам  Grinning

# 700
  • Швейцария
Честно казано се радвам че не е с  Мануела Аркури, защото не я харесвам особено. Най-добре ще бъде с Козима Копола, но кой ме пита мен  Grinning Таа за статията и аз си помислех, че се е сгодил за мъж  Shocked и ми стана зле  Shocked, но добре, че се оказа момиче  Praynig  Grinning

Лелеее, стреснахте ме бе  Joy, че отворих отново статията, да не би да не съм видяла добре, но си пише ...una ragazza comprensiva
Не за друго, ами да не ви подведа, иначе слабо ме засяга. Искам си обещаните филми с него  smile3521 Това ме интересува за него

# 701

Лелеее, стреснахте ме бе  Joy, че отворих отново статията, да не би да не съм видяла добре, но си пише ...una ragazza comprensiva
Не за друго, ами да не ви подведа, иначе слабо ме засяга. Искам си обещаните филми с него  smile3521 Това ме интересува за него

И мен, искам си филмчетата newsm10 smile3514

А ти приготви ли бонбонки за децата?
Скрит текст:
по повод Хелоуин?

# 702
Честно казано се радвам че не е с  Мануела Аркури, защото не я харесвам особено. Най-добре ще бъде с Козима Копола, но кой ме пита мен  Grinning Таа за статията и аз си помислех, че се е сгодил за мъж  Shocked и ми стана зле  Shocked, но добре, че се оказа момиче  Praynig  Grinning

Ех, мечти и аз така мечтаех  Peace, но Козима доста отдавна мисля че е прозряла, че нещата няма да се получат, нищо, че играят толкова перфектно като двойка Heart Eyes

# 703
Честно казано се радвам че не е с  Мануела Аркури, защото не я харесвам особено. Най-добре ще бъде с Козима Копола, но кой ме пита мен  Grinning Таа за статията и аз си помислех, че се е сгодил за мъж  Shocked и ми стана зле  Shocked, но добре, че се оказа момиче  Praynig  Grinning

Ех, мечти и аз така мечтаех  Peace, но Козима доста отдавна мисля че е прозряла, че нещата няма да се получат, нищо, че играят толкова перфектно като двойка Heart Eyes

Мда.. жалко. Просто химията между тях, как се гледат  Heart Eyes ме карат да си мисля че може да се получи между тях, но нали съм си наивна романтичка  Heart Eyes Grinning Grinning Grinning

# 704
  • Швейцария

Има,има  Peace
Скрит текст:

И за вас съм приготвила  Heart Eyes
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт