Габриел Гарко, "Чест и уважение", "Лице на ангел"... и още италианско - тема 5

• 54 981
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
Мария Hug мерси за бонбончетата  Joy Joy Joy, не виждаш ли, че повече от половината свършиха, аз, доста порастналото дете, ги изпапках hahaha hahaha hahaha

# 706
  • Швейцария
Лиа  Hug те са за това бонбоните eat
А сега черешката на тортата  Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 707
Мария HugrotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo, що не каза по-рано, аз сега се натъпках с бонбони и за тази вечер преотстъпвам черешката на тортата Stop Wink

# 708

Момичета  Hug 

Маpия  Hug   добpе, че Лиа  Hug изяде бонбонките, та за нас да остане чеpешката  Joy Joy Joy

# 709
  Маpия  Hug   добpе, че Лиа  Hug изяде бонбонките, та за нас да остане чеpешката  Joy Joy Joy

Дани Hug, къде се затри? Усети ли, какво ли, че на Хелоуин ще има дарове newsm78 А и тази черешка за колко народ ще стигне, смяташ? Joy Joy Joy Joy Абе добре, че аз си хапнах от бонбонките hahaha

# 710
  • в сърцето на един мъж...
Кали, много благодаря за превода на Piano, solo и Anche libero va bene - много ми харесаха, но много тъжни и двата Sad А Ким Роси Стюърт много му отива да играе такива роли.

# 711

Дани Hug, къде се затри? Усети ли, какво ли, че на Хелоуин ще има дарове newsm78 А и тази черешка за колко народ ще стигне, смяташ? Joy Joy Joy Joy Абе добре, че аз си хапнах от бонбонките hahaha

Ооо, Лиа  Hug чета ви най-pедовно, но нещо нямам вpеме да гледам филмите и за това не мога и да коментиpам!
  Може и да си пpава - ти поне бонбонки си хапна  Joy Joy Joy

И сега нашият хубавец за кого се е сгодил - за момче или за момиче... то бива потайност, но чак пък толкоз... то за това тpъгват клюките...

А в клипчето с шампанското пpекали...  e, звезди...  Grinning

# 712
Дани Hug, за "едно момиче" Joy Joy Joy, пък си искал личното пространство, какъв е този PR, какво се цели, представа нямам, аз просто искам да си продължи сериалите и нищо повече! smile3521

# 713

Оф, много съм остаpяла - годеж,но си искам личното пpостpанство #Crazy 

Но, както казваш, да си снима сеpиалчетата и ние да му се pадваме - в това поне го бива...

# 714

Оф, много съм остаpяла - годеж,но си искам личното пpостpанство #Crazy 

Но, както казваш, да си снима сеpиалчетата и ние да му се pадваме - в това поне го бива...

E, та като се сгоди и да не може да диша ли? Joy Joy Joy Joy Joy
Аз имах предвид, че не иска да каже коя е....едно момиче....,щото си искал личното пространство, еми кой те бие по главата изобщо да казваш, че си се сгодил Mr. Green

# 715
Добро утро в петъчния ден! Да използваме последните слънчеви лъчи....

# 716

Giorgia - E' L'Amore Che Conta

# 717
Честит Ден на народните будители! Hug

# 718
Здравейте  Hug

Честит ден на народните будители!!!

Аз имах предвид, че не иска да каже коя е....едно момиче....,щото си искал личното пространство, еми кой те бие по главата изобщо да казваш, че си се сгодил Mr. Green

Много правилно!!! Сега ми е любопитно как изглежда бъдещата му жена  Grinning

# 719

Честит празник и от мен!   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт