Отчасти те разбирам, понеже виждах как децата търсят дядо си, докато той е в болница и си представях какво бих има казала, ако............ За щастие, при него все пак се развиха добре нещата, но той бе хоспитализиран 3 дни след началото на разболяването.
За теб остава щастието, че си имала този късмет, а за тях-щастието и любовта, с които са били дарени. Може би няма по-голяма награда за човек да остави в любимите си хора любовта и добротата си....нищо повече! Знаеш ли, искало ми с е понякога с една машина на времето да отида за малко в бъдещето, за да се уверя, че съм отгледала стойностни хора и че съм останала добър човек! Много тъжно е това, което ви се случва! Не знам защо така! Силно те прегръщам!
Всички сме с теб! 
Моите най-най искрени събоелзнования и за теб и за Ники
Знам какво е да си без родители, на никого не го пожелавам да го изпита по начина по който съм го изпитала аз и толкова рано колкото на мен ми се случи
Сигурна съм, че Софи и Лизи имат чудесни родители
Винаги можеш да споделиш каквото искаш, или тук, или ако искаш на лични ми пиши, имш нужда да споделяш сега, повярвай ми това помага

Каквото и да кажа ще е малко... За съжалени в живота се случват и тези неща,но трябва да се крепим заради останалата част от семейството
Животът понякога наистина е гаден

Дано наистина да й хареса 

Дано останете доволни от градината
И аз тези дни се сещам, че близначетата на Съни имат рожден ден, как лети времето самоооо, дано намери време да се включи да каже как са и да покаже снимки от партито 

) Кали многом у се радва, пипа го по крачетата и ръчичките. Днес като тръгнахме за консултация с колата и тя остана с бабаб си у дома, се разтревожи къде го водим, много мило ми стана и съжалих, че не бяха излезли тя и баба и. Според мен неговите колики са по-слаби от тези, които Клаи имаше, но да не чува Дяволът
За сега се справяме само с Био Гайа, аз и на Клаи само това давам. Той е на смесено хранене. Кърмата ми е малко, около 200-250 милиитра на ден, но и това е нещо, защото с Кали и една капка не видях и не знаех какво представлява изобщо ( моля не ми се смейте). Моля, мамите с опит да ми кажат някои начини за увеличаване на кърмата, сега пия чай за кърмачки някакъв, но от скоро и не мгоа да разбера има ли няма ли ефект. Цедя се с помпа и му давам от шише кърмата, абе не съм перфектна ,ама каквото такова. Сама го гледам през деня, ММ е на работа по цял ден, с него спим в другата стая, за да не пречим на Кали да спи и нощните ставания пак са само мои, татко му се включва мног опо-малко в грижите за него, отколкото, когато Кали беше на неговата възраст и това води до напрежение често, но аз се концентритам сам овърху децата, бабата също ми образува нерви редовно, но аз отдавна не и мълча и така я караме. За мен най-важно сега е, че Кали и Иви са прекрасни

Ама и аз съм един бременен мозък. Влязох, напазарувах и на излизане Даниел се впусна към книжарницата, че искам "моифи"(моливи) и аз айде след него...
И като се прибрах, сложих яденето във фурната и изведнъж ме осени тази идея, но докато се върна те затворили..
Сън не спах, а ММ какво да каже вика "нищо де, не се ядосвай, станалото станало, ще му вземем следващата".. Не се ядосвай, ама не е 2лв..

За мен това е най-големият специалист и истински Човек! С него винаги съм се чувствала спокойна и сигурна и винаги съм му вярвала безрезервно! Доверието, което съм имала в този лекар, сега го имам и в хомеопатичката ни. Само тези двама стойностни хора успяха да го спечелят! Д-р Сигридов е от лекарите, които умеят да установяват много здрава връзка между лекар-пациент, която всъщност е в основата на отношенията, доверието и самото лечение. Добре че има и такива лекари, които все още са останали в България. 

Голяма мания, ще е наследствено от баща й най-вероятно 

Дано децата успеят да се порадват на празника в Кюстендил, никога не съм ходила в този град, а винаги навява някакви топли емоции като се спомене, не знам защо
Все с хубави неща го свързвам 
http://www.upworthy.com/a-pregnant-woman-learns-her-baby-has-down-syndrome-people-who-have-it-answer-her-one-big-question-2?g=3&c=ufb1
. и зъболекърят мен чака, а как мразя самоооо, не е истина, ама три зъба май са ми за коронки, не искам да мисля колко ще се изръся, ама какво да се прави
Тряба и някоя дрешка да си купя, защото през бременността почти нищо не си купувах, карах с дрехите за бременни, които имам от бременността с Кали, а сега се нуждая от нови дрехи. Аз хубаво ви обяснявам какво тррябва да направя и какво искма ,ама как ще стане не ми е ясно, не парите са проблем а времето.