Отговори
# 30
Формички, от моделчетата които Роси е пуснала съм виждала по 2-3лв. в гобленарски магазин. Не знам в левчето дали има такива, все ми се иска да ида да разгледам по-обстойно, ама.. не ми се отдава. Чудя се за гръбче какво му се слага?

# 31
Формички, от моделчетата които Роси е пуснала съм виждала по 2-3лв. в гобленарски магазин. Не знам в левчето дали има такива, все ми се иска да ида да разгледам по-обстойно, ама.. не ми се отдава. Чудя се за гръбче какво му се слага?
И аз съм чувала че се продават такива рамчици, но лично не съм попадала на тях. Иначе за нашия случай са удобни, защото се получава наистина пълно комплектче - рамчица, панама, схема, конци и игла. А за гръбче може картонче да се изреже, ако няма в комплекта.

# 32
Аз получих такава рамчица в една от игрите, има си картонче. Мисля, че съм виждала в "Аксиома" подобни.
За играта се чудя дали да се запиша. Имам някакви идеи, но не знам дали ще имам време. Сама съм с децата, а дори не съм си приключила проектите по другата игра  Blush

# 33
  • Дълбоката провинция
За пръв път ще участвам и дано успея да се подготвя,че с тези деца не ми остава хич време за хобито.Simple Smile

# 34
  • Юпитер- Сатурн
От мен да мине и аз ще се запиша  Laughing

# 35
  • Балчик
Към рамката има картонче, на което се "опъва" бродерията, а за гръбче си изрязваш от цветен картон кръгче и се залепя. Аз много ги харесвам и с такива си украсявам елхата от няколко години:
Скрит текст:

# 36
  • в една мансарда точно под звездите ..........
До кога е срока за записването?

# 37
До кога е срока за записването?
25.10.

# 38
Запис   bouquet

# 39
записваш се за играта или се записваш, за да следиш темата?

# 40
Хм, игра казвате, а?  newsm78 Ми, добре! Официално пишете и мен! Много трудно се навих обаче.   Mr. Green
Сега сериозно. Ако беше с комплектовка надали щях да се навия. И много имам, които съм започнала, и много имам, които ме чакат, и други работи. Но така нещата звучат съвсем приемливо и има и достатъчно време.
Да не забравя да ви покажа и нещо, което може да е от полза за някои от вас, защото разбрах, че сте обсъждали и картичките-кутийки за шоколад. Всъщност те не са никак трудни за изработка и ще ви споделя един шаблон, който е направен от една изключително талантлива картичкофурийка и който на мен ми свърши страхотна работа. Вътре се побира идеално шоколад "Милка", стандартен. Може да се направи както вертикално да бъде поставен шоколада, така и хоризонтално. Украсата по ваш избор и въображение.

# 41
     Записвам се да ви следя,но няма да участвам.

# 42
И мен ме бройте- ще участвам.  bowuu

# 43
smile3508 Записвам се за играта!  newsm44

# 44
Моля, запишете още една участничка - lille kanin!
Има някакъв проблем при нея и в момента не може да публикува мнение.

Общи условия

Активация на акаунт