Отговори
# 60
  • Балчик
Аз даже си харесах нещо, но нали някой беше писал да 40х40 знака. Ще го спазим или може да е мъничко по-голямо? Това, което ми хареса е 60х80 знака.

Защо да не може? Според мен е допустимо да е малка коледна картинка, да не е голям гоблен.
Примерно има много симпатични от списание, които са на панама 10/10 квадратчета примерно, но за ушиване там няма кой знае колко много, т.е пак си се води миниатюра. Примерно това:

Такива симпатични картинки има много, готова комплектовка за тях няма да намериш (или трудно), но ще са отлична украса за дома, когато си ги ушие другарчето. Hug
Права ли съм?

На мен лично тази картинка ми е служила години наред, докато беше малък по-малкият ми син, слагахме писмо до Дядо Коледа в пощата му. Wink Сега го закачам просто за украса със стърчаща картичка в нея

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 05 окт 2013, 12:16 от Джемма

# 61
Сега се сещам че има малки шоколади,  но има и по 400 гр. Дайте да се разберем и относно това шоколада да е ориентировъчно 100гр +-20 гр. Мисля че всеки сам може да избере марката му. Аз не робувам на марки стига да ми хареса на вкус. Джемма, обожавам шоколад с лешници... имаше едно време един български -"Чар " май беше - много го харесвах.

# 62
  • Балчик
Ами да, стандартен шоколад 100 гр, както се пращаше досега в игрите. Hug

# 63
Аз даже си харесах нещо, но нали някой беше писал да 40х40 знака. Ще го спазим или може да е мъничко по-голямо? Това, което ми хареса е 60х80 знака.

Защо да не може? Според мен е допустимо да е малка коледна картинка, да не е голям гоблен.
...
Такива симпатични картинки има много, готова комплектовка за тях няма да намериш (или трудно), но ще са отлична украса за дома, когато си ги ушие другарчето. Hug
Права ли съм?
...

Джемма, права си според мен!  Grinning
И за шоколадите съм съгласна с вас.
Дано се включат още хора, защото играта е лека и не би трябвало да ни нарушава финансовото и времево спокойствие, (ако сме изпълнителни, де  Laughing), а очаквам да разпръскаме много топлинка и усмивки още преди празниците! Party Party

# 64
  • Троян
За домашна комплектовка,мен лично не ми пречи на коя фирма ще са материалите,но аз лично бих предпочела да си закупя нещо готово (никак не обичам да правя такива комплекти) ,а и от както видях кокошките от Росито и едно мече от Вики колко добре бяха наредени и нагласени,не мисля че бих се справила толкова добре  Blush

# 65
  • София
На мен не ми пречи марка конци, различни от ДМЦ, с които съм свикнала  Simple Smile

Аз също вече имам идейка за подаръка, само трябва да се избистри още малко.

И отсега казвам моето другарче да не очаква изработена кутийка за шоколада, абсурд е да направя такова нещо  Mr. Green

# 66
  • София / Баня
-=Деси=-  albenapd    и аз така.
Няма шанс да успея да направя картичка със джобче за шоколад. А и едва ли мога да направя прилично изглеждаща домашна комплектовка.
Обаче пък вече имам една идейка. Само да си видя другарчето.

# 67
  • Балчик
За джоба и аз още не знам, лично аз както писах по-рано съм г..ръка и не мога да я направя, но на сестра ми това и е ходи, прави кутийки, картички и всякаква красоти с картон, ако намери време да ми помогнееее, може и да има джоб, ако- без джоб. Embarassed

# 68
Последно в регламента не влиза гоблен, а миниатюрна украса за Коледа, нали така /плюс коледна бродерия и шоколад/? Изискване за минимална сума има ли или не? Някой пак беше писал за 20 лв, а то в играта с рождените дни е толкова. Тук уж щеше да е нещо малко...

# 69
  • sf
Това за 20лв беше преди. Сега последно не става въпрос за сумата.
Само нещо малко ушито от нас, шоколад и мини нещо, да си го направи получателя  Thinking

# 70
  • Балчик
Точно така, няма сума.  Hug

# 71
Записвам се Simple Smile И много се надявам всеки да получи точно трите неща по регламента Wink

# 72
Записвам се Simple Smile И много се надявам всеки да получи точно трите неща по регламента Wink
И аз се надявам да са по три неща. И от сега казвам, а после и ще повторя, че ако моето другарче ми прати повече от три неща, ще задържа трите, които считам че са по регламент, а останалите ще върна обратно.

# 73
  • София
А и едва ли мога да направя прилично изглеждаща домашна комплектовка.

Същото важи и за мен. Но ще преценявам като си видя другарчето все пак.

# 74
  • sf
И аз отсега казвам- ще пращам картичка, шоколад и нещо друго да си го сглоби другарчето  Joy

Общи условия

Активация на акаунт