Отговори
# 705
  • София
То ако зависи от пощите... всеки ден ще има  Simple Smile

Разбрахме се да изпращаме цялата седмица, започваща от 9-ти  Peace Аз определено няма да съм готова по-рано.

# 706
Ахаа, аз останах с впечатлението, че бум на 9 всички изпращаме  Laughing

# 707
Аз пък няма да ви кажа какъв шоколад обичам  Embarassed  Twisted Evil

Всяка събота и неделя се каня - ха сега ще сглобя, ха сега.. и не идва това сега.. Тази седмица положението е същото Simple Smile)
Но около 9ти ще съм готова, другарче, не се притеснявай  Hug

# 708
  • София
Пфю, класирах се на копинтера /компютъра/ - както се изразява дъщеря ми...
Сколасах да ушия на другарчето подаръчето, купих и комплект, дано се харесат/ Praynig/
Шоколади ям всякакви, но предпочитам без ядки и плодови пълнежи...  Laughing
И ще се постарая да си ушия подаръчето от   другарчето преди Коледа, стига да се скатая за известно време от деца и/или куче  ooooh! /което последно ми сдъвка и глътна с голям апетит една стиска чилета конЕци (пак израз на госпожицата) от джоба/ ...нещо много почвам да цитирам дъщеря ми .. Thinking
 Обичам ви всичкитееееее  Hug Hug Hug

# 709
Аз предложих преди девети да се направи изключение само за Пепен, защото след десети няма да си бъде в къщи. За пратките от и за чужбина е ясно, че преди девети ще се изпращат. Особено през декември, писмата пътуват по-дълго, защото всички изпращат коледни поздрави Simple Smile

# 710
  • Пловдив
Ох, харесах нов модел за подарък, един комплектовах - отказах се, купих втори и бях решила, че ще е той, но днес едно моделче ми събра очите - като, че ли е правено за моята жертвичка........... Какво да правя newsm78 newsm78 newsm78 newsm78, да сменям ли. Лесно ще го сглобя, защото нямам време да го поръчам. Ще се побъркам от мисли и размисли - ами утре може да харесам следващо, то не става така..... Разчетворена съм #Crazy #Crazy #Crazy

# 711
Дид, комплектовай смело, все до 9-ти ще избереш кое да пратиш на другарчето, а ако докараш бройката до около 40 може да пратиш на всички...

# 712
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Дид, комплектовай смело, все до 9-ти ще избереш кое да пратиш на другарчето, а ако докараш бройката до около 40 може да пратиш на всички...

Е, сега се замислих, че няма 40 дни до тогава newsm78
Имам една идея и трябва да я осъществя тази седмица   animal037

# 713
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Joy Joy чета, чета и само се смея  Joy Joy

въображението ми е развинтено и хич не ми е трудно да си представя един прекършен от тежести Дядо Коледа, влачи чувал с метър-метър и половина шоколад, две-три "мешочета" с кило портокали, две кила бонбони и още толкова ядки, една комплектовка метър на два и една ушита и рамкирана "Тайна вечеря"  Crazy и със сетни сили обявява: "подаръчето от коледната томбола"  Laughing

... Мисля, че всяка от нас е вложила старание и въображение в изобилие и дано всички останем приятно изненадани.
...

Peace

# 714
  • sf
Ами, Добри, много ти е кльощав ДядоКоледата, как да го извлачи тоз чувал   Joy

# 715
Добри  Joy Joy , аз този "дядо" и без чувал с подаръци няма да го върна!  Laughing

Иначе по темата с шоколада - всякакъв обичам, без бял шоколад.

Аз за по-сигурно имам няколко мотивчета в обхват и ще избирам в последия момент. Пък до тогава колко още мога да харесам ... ooooh!

Ще се постарая също да си ушия подаръчето до Коледа и да му се радвам по празниците.

# 716
  • Троян
Ами, Добри, много ти е кльощав ДядоКоледата, как да го извлачи тоз чувал   Joy
Той подаръка си го носи навсякъде Blush

# 717
  • Балчик
 комплектовка метър на два
...

Въх, това няма ушиване. Живо си го представих. hahaha

Абе,Добри, това прозвуча много садистично. Горкият Дядо Коледа- роб, много строга господарка има. hahaha Да го натовари така горкия. Joy

# 718
  • пловдив
Коледата е вълшебство, магия, красота и най вече любов и човечност!

Здравейте, мили хора! Привет от гобленарската тема! Ето какво сме приготвили за базара в София: книгоразделители, коледна украса, картички - с бродерия и без, картички с джобче за шоколад. Очаквам още малко картички с писмо от чужбина. В изработката на всички тези неща се включиха ИнаТ, KoteVania, Бяло цвете, Teddybearm, Роси 123, Стани, Bub.ka, Eminav, Nadezhda96, Ferhi, Loshana. Ето и линк към албума: http://zhaygarova.snimka.bg/tapestries/bazar.788509.32042668 . Всичко съм предала, където трябва Simple Smile

Скъпи вълшебници на гоблена, не мога да не ви се поклоня, за огромните сърца
 newsm20
Благодаря ви мили момичета! Страхотни сте!

# 719
 комплектовка метър на два
...

Въх, това няма ушиване. Живо си го представих. hahaha

Ооо, мисля че няма да и' е до шиене на другарката-гобленарка с тоя "старец"-дядомраз-куриер... Поне до великденската игра... Wink Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт