Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 15

• 44 080
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
И аз съм на същото мнение като Кали.Никаква организация,кръгла нула са всички.Как може в такава голяма клиника на такова ниво от страна на професионализъм на лекарите да им пада нивото от гледна точка на администрацията която е първа инстанция в смисъл пациент- лекар.И е много важно да са в час защото изгуби ли се връзката по някакъв начин или недай се боже стане грешка при най-обикновеното нещо да запишеш час и какво става -пациента се тормози,объркват му се плановете и след тях купища други неща и хабене на нерви.

# 421
  • Варна
Мммда, тези хора не се ли сещат да проучват общественото мнение по форумите? Ако влязат и прочетат тука, може пък да им просветне лампичката?

П.С. Макар, че тези от ФАР като четат редовно става точно обратното - сърдят се и стават още по-гадни...  newsm78

# 422
  • София
Може би трябва по-често да казваме и на докторите, че администрацията е под всякаква критика.
На мен една от тези, които записват часове тръгна да ми се кара за едно мое решение,но аз и се озъбих и тя сви перки. А иначе веднъж бях при Шефкетова и и споменах, че съм прочела нещо си в бг мамата и тя ме попита дали много ги плюят, аз и казах,  общо взето не, но администрацията ви е в плачевно състояние и това много се коментира.

# 423
Здравейте и от мен на всички. Първо искам да ви поздравя за смелостта и позитивното мислене. Пожелавам от сърце на всички успех. Предстой ми за първи път инвитро по дълъг протокол - моля Ви за малко информация какво ме чака. След няколко дни ще ходя да ми сложат стопиращата инжекция, а след това те първа ще разбера какво следва. Благодаря....

# 424
Здравейте момичета,
За първи път пиша тук, но за сметка на това редовно ви следя. Аз съм сравнително нова в Надежда. Миналата седмица ми мина първата пункция на ЕЦ за съжаление ембриончето спря да се развива, но следващия месец продължавам с нови сили.
 Това което ме учудва от коментарите ви днес е по отношение на болничните. Аз си взех моя след няколко дни чакане и звънене, но не са ми давали картони с него. Какво представлява въпросното картонче и дали нещо съм изпуснала?
Благодаря предварително и се надявам да ме приемете в редичките си!

# 425
Търпение и Сила ,добре дошли момичета Hug
Събрани заедно..каква хубава комбинация Grinning
Пожелавам ви успех и бързо,бързо да се преместите при бременелките Hug

Търпение....след около две седмици след блокиращата инжекция ще започне стимулацията,ще те викат през някой и друг ден на преглед и ще пускаш хормони.Слушай лекаря си и всичко ще е наред Peace

Сила....става въпрос за личния картон,който всеки един от нас има Wink

# 426
El_Vel, благодаря за бързия отговор. Да ти кажа не знаех, че ми дават картона. Предполагам, че е копиран, нали? Т.к. преди това бях в Щерев и там нищо не ми дадоха, само ми снимаха листата с процедурите, когато се кандидатстваше по ФАР.

# 427
  • Варна
El_Vel, благодаря за бързия отговор. Да ти кажа не знаех, че ми дават картона. Предполагам, че е копиран, нали? Т.к. преди това бях в Щерев и там нищо не ми дадоха, само ми снимаха листата с процедурите, когато се кандидатстваше по ФАР.

Не, мила, не разбираш!
Личния ти картон си е във теб или в личния ти лекар. Ти си го имаш от бебе и той няма нищо общо с процедурите, които си правила в клиниките. Ти им го даваш, за да отразят болничния вътре (вече не било задължително, но аз не знаех). Затова те после трябва да ти го върнат заедно с болничния.
Ако не си им давала картона си, тогава няма и какво да ти връщат много ясно!   bouquet

# 428
Амбулаторна карта  му казват на картона. Но не е карта, а нещо като тетрадка с бяла корици със сини очертания.
Там се вписват всички болнични.

# 429
Болничен след пукция ли? Че те отделно ли дават болнични за пункцията, после за трансфера ??? Не дават ли един общ болничен за ин витро ?

# 430
 Здравейте мили, момичета! Адмирации за силата и куража да осъществите най-съкровената си мечта!Пожелавам на всички от вас ,този ВИ опит да бъде и последния ,и да сбъднем заветната си мечта!Чета ви от 3години,точно откакто започна и моята битка.Накратко:Опити за бебе от 2009,май 2010-извън маточна бременност, с отстранена лява тръба.Първи опит инвитро  в друга клиника-неуспешен ,последвал ЗЕТ ,отново неуспешен.0т септември съм пациент на д-р Персенска,избрана по интуиция.На третия преглед /04.10.2013/вече бях на операционната маса:лапароскопия с хистероскопия.За съжаление резултат беше: дермоидна киста ,изконсумиран десен яйчник и отстранена дясна тръба ,заедно с яйчника.Не губя надежда,вярвам че съм на правилното място, и всички ние в най-скоро време ще имаме щастието да гушнем нашите бебета.А и мотото на клиниката е изключително вдъхновяващо,нали :
            "КОГАТО ВЯРАТА СРЕЩНЕ НАДЕЖДАТА,ТОГАВА И ЖИВОТЪТ НАМИРА НАЧИН!

# 431
Голям професионализъм на лекарите и 0 %  административна организираност
Проблеми,с които лично съм се сблъсквала:
Отлагане на часове и часове чакаве пред кабинетите.
Неиздаване на епикризи и болничен в деня на изписване. Изпращане на епикриза  месец и половина след изписване и то след многобройни обаждания.
Приемане в отделение стая 3 след чакане около 3 часа
Обаждам се по телефона и ми казват,че следобяд ще бъдат готови документите. Пътувам бременна около 300 км.,а там ми казват,че ще бъдат готови на следващия ден.
Трябва да повишиш тон,за да се размърдат мадамите на регистратурата

Много са милички,но това не компесира изгубеното време,нерви и пари,които отделяме,за да платим грешките и  мудността им.

# 432
  • Варна
Болничен след пукция ли? Че те отделно ли дават болнични за пункцията, после за трансфера ??? Не дават ли един общ болничен за ин витро ?

Не, болничния е един, просто имаш право да си избереш 30 дена след пункцията или след трансфера да го пуснат!
Синя Фея, много, много си права! Може би трябва да започнем по-често да се оплакваме. Просто ми е неудобно да занимавам Шефи с такива неща, като отвън чакат от часове момичетата... А то иначе на кого да се оплачеш. Надявам се наистина да четат тези анкети, които са пуснали. И не се заблуждавайте от това, което виждате написано на сгънатите листчета. Високите оценки са на предната страница. Оценките за администрацията са отзад..  Mr. Green

# 433
В новата болница ен съм ходила още, но ще ми се наложи скоро и се надявах да има подобрение откъм организация, а явно няма, все едно и също. Просто не мога да си обясня защо така се получава!

# 434
Момичета днес ще ходя до клиниката към 18.00ч ,да ми махат конците.Ако някоя от вас има нужда от някаква информация да получи,мога да  попитам.Ако пък някоя от вас е там по същото време, бих се радвала да се запознаем ,и да си поприказваме.

Общи условия

Активация на акаунт