МАШИНА ЗА ХЛЯБ - 52-ра тема

• 49 574
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • SHOOT ME 10 $
alys, Браво,много добре изглеждат!

[/URL]

# 226
И аз имам познати с Финлукс след като им се повреди Мулинекса и дори твърдят, че по-хубав им става хляба с Финлукс  Peace

Търсете причината в рецептата, според мен

# 227
  • Пловдив
Може ли да ми препоръчате пълнозърнесто брашно и изпробвана рецепта, че ми се иска да пробвам диетичен хляб? Мерси предварително!

# 228
  • Pazardzik, Pazardzhik, Bulgaria
Може ли някой да ми даде информация откъде може да се закупи дива пшеница - Лимец /на зърно /и на каква цена? Предварително благодаря.

# 229
  • София
Може ли някой да ми даде информация откъде може да се закупи дива пшеница - Лимец /на зърно /и на каква цена? Предварително благодаря.

В диетичните магазини и по-големите хипермаркети-

# 230
  • Sofia
Може ли да ми препоръчате пълнозърнесто брашно и изпробвана рецепта, че ми се иска да пробвам диетичен хляб? Мерси предварително!
Аз си го правя, като замествам в основната си рецепта, бялото брашно с пълнозърнесто или само част от него. Става добре. Пълнозърнестото ми брашно е Грахам на Fine Food.

# 231
Брашно от лимец купих обаче нямам рецепта ,ако някой има изпробвана рецепта да пише Grinning

# 232
  • SHOOT ME 10 $
Машинката ми след ремонта:

вечерта изваден
сутринта нарязан

Аз се скъсах да сменям марки  брашна,мая и и т.н... а то какво било- електрониката изпушила Thinking

# 233
Здравейте! От скоро съм собственичка на Moulinex OW 6101 Baguette,хд не мога да разбера колко птаи месе и втасва тестото.Чета че има модели , които по няколко пъти го правят.Ако някой има такава или пък 5023 да сподели с мен на лс,ще съм ви благодарна.Както и 1-тоо ми хлебче, което направих по основната рецепта и на  основната програма със стенен на препичане -средна, хляба ми стана с по дебели кори

# 234
не мога да разбера колко пъти меси и втасва тестото. Чета че има модели , които по няколко пъти го правят.

И твоята е такава Simple Smile. Нямаш ли таблица с времената на процесите в отделните програми към инструкцията? Вземи рецепта от първа страница на темата - там са само изпитани.

П.П. Като пишеш, че е с дебели кори хлябът, разбирам жилави. Можеш да слагаш мазнина в тестото, примерно 40 г олио или масло за най-големия хляб.

Последна редакция: ср, 13 ное 2013, 10:45 от Анонимен

# 235
  • София
Здравейте! От скоро съм собственичка на Moulinex OW 6101 Baguette,хд не мога да разбера колко птаи месе и втасва тестото.Чета че има модели , които по няколко пъти го правят.Ако някой има такава или пък 5023 да сподели с мен на лс,ще съм ви благодарна.Както и 1-тоо ми хлебче, което направих по основната рецепта и на  основната програма със стенен на препичане -средна, хляба ми стана с по дебели кори

Ами намалете си тогава препичането на ниска и кората няма да е дебела. А за броя месения и втасвания мулинекса прилага страхотна таблица в упътването си.

# 236
Моята машина нещо спря да пече  Crazy
Изваждам хляба - той леко топъл само и напълно суров  Laughing
Пуснах за допичане и стана. Ама защо не пече  newsm78

2-3 пъти ми се случва и то не винаги.

# 237

Може да е спирал токът. Пусни я, когато си вкъщи и наблюдавай дали ще пече.

# 238
  • София

Има възможност програматора да прави някакви пропуски.

# 239
Не е спирал тока със сигурност и аз съм си вкъщи Simple Smile
Уж пече, ама не пече  newsm78
И то не винаги..

Ще сменя програмата да видим - таз ми е основната. Има още 2-3 като вариант подобни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт