МАШИНА ЗА ХЛЯБ - 52-ра тема

• 49 495
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Мерси  Simple Smile

# 436
Мибобо, казанчетата за Мулинекс са около 40 лв  ooooh!

Казанчетата никога не попадат в гаранцията, защото се водят като аксесоари към самата машина  Wink

Затова предпочитам направо нова машина да си взема за около 100 лв.

# 437
При нас смениха само казанчето, но не и бъркалката.

Интересно! Аз си поръчах целият комплект - казанче с бъркалка.

Аз нали съм експериментатор, та сложих второто казанче с бъркалка - това за кексове и подобни и при него скърцане няма...та се надявам днес, или в понеделник като ми пристигне новото казанче нещата да са ОК. Praynig

Бонго, изобщо не ми стигна акъла да пробвам без казанче... ама нали съм инженер и трябва да ми е трудно, та месих кекс във второто казанче и работи пущината... Mr. Green
Не знам какво ще ми изпратят - ще видя днес, или в понеделник като пристигне, но ще видим. Peace

# 438
Тони, бъркалката се плаща отделно от казанчето. Не върви комплект с казанче. Това съм го забелязала при всички марки.

Твоята каква марка е?

# 439
  • София
Тони, бъркалката се плаща отделно от казанчето. Не върви комплект с казанче. Това съм го забелязала при всички марки.

При СилвърКрест казанчето си върви с бъркалките. Отделно имаш опция да поръчаш само бъркалки - ама 4 (защо не 2 - не можах да разбера)  Peace

# 440

Твоята каква марка е?

Абсолютно си върви с бъркалките и е комплект. Исках преди време да си взема само бъркалка и писах 5 мейла и не може....вървят комплект и това е.

Ето я моята машина: http://www.mcc-shop.com/epages/metropolis.sf/secd302e2be26/?Obje … &Currency=EUR

# 441
Днес гледах точно тази хлебопекарна. Да попитам Тони за отзиви и кръглото казанче за какво го ползва? Видях, че пише за кекс. На мен ми се иска май с две перки. Тази ще ми е третата, която купувам. На първата след 3 год и се проби казанчето, от Мулинекса съм много доволна.

# 442
vion, ако трябва да съм честна, кръглото казанче не го ползвам изобщо... 2 пъти съм бъркала кекс в него, от които веднъж мъж ми пече в него и нищо не стана кекса - отдавам го на постоянната и по-висока Т на изпичане, защото кекса отвътре не се изпече добре.
Кексчета, блатове за торти и разни други подобни печива бъркам с миксер и пека на фурна, където мога да регулирам Т на изпичане.

Машина я купихме предимно да хляб, теста, козунаци, щолени и то защото е с био покритие - аз не веднъж съм го писала, че за нас това беше водещото изискване. Принципно предимно меся в машината, но пека във фурната. Рядко съм пекла хляб в машината. Много си ми харесва на мен тази машина за целите, за които сме си я купили, перфектна е. Wink

Ако те интересува да ти кажа, че комплекта казанче с бъркалка струва 42 € без доставката. Имам машината от около година и 3-4 месеца и за първи път поръчвам тези консумативи. Peace

# 443

Казанчетата никога не попадат в гаранцията, защото се водят като аксесоари към самата машина  Wink

Точно в периода на гаранцията ни дадоха безплатно казанче.

# 444
  • София

Точно в периода на гаранцията ни дадоха безплатно казанче.

Това че са ви дали безплатно казанче е вероятно по някаква специална ситуация или изключение, но общото правило действително е, че казанчето и бъркалките се водят за аксесоари и не влизат в обхвата на гаранционното обслужване.

# 445
Мерси, Тony.  Simple Smile  Аз винаги съм си пекла хляба в хлебопекарната, получавал се е, освен в случаите  с пълнозърнесто брашно - там не винаги успявах. Веднъж пекох козунак във фурната, но нищо не направих. Иначе всеки ден правих по един хляб, но не рискувах да пека във фурната, страхувах се че няма да мога, а Мулинекса се справяше чудесно. Тесто за мекици и пица пак задължително там. Сега съм на друго място, ами криво ми е че нямам, та се замислям.

# 446
не виждам къде живееш.  но ако е в БГ това ми звучи като мисия невъзможна.  Joy
в чужбина казанчетата може и да попадат в гаранция , но тук ....
всяка година този въпрос е дискутиран и ми е чудно как ти си минала метър с казанчето. чел съм условията за гаранция и почти навсякъде пише ,че на такава подлежат  ......  без разглобяемите (подвижни) части.  а те са само казанче и бъркалки.

# 447
Невероятно, но факт  Peace И живея в България.

# 448
действително си късметлия.   bouquet
най-вероятно тази марка машини (която е и твоята) поемат гаранцията и на отделяемите части. късметлия си  Laughing

# 449
Бойлера как има гаранция на ел. части и на водосъдържателя. Аз също се замислих, ако казанчето ми се пробие, защо да не ми го сменят. Не знам, може и да е съм права.  Rolling Eyes  На първата машина и се проби казанчето, но си купих нова, смятах,че тя вече си е изпяла песента, а и беше на две-три години, гаранцията отдавна беше минала, пък и бях си харесала нова. Първия път като купувах взех без много да му мисля, не вярвах че ще я ползвам толкова много.

Общи условия

Активация на акаунт