МАШИНА ЗА ХЛЯБ - 52-ра тема

• 49 517
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Е, това не го възприемам. И да реже с нож вътре.....

# 421
Може да се провери по телефона дали Лидл ще зареждат Силвър Крест. Те продават по-големия вариант от моя и цената е 100 лв.
Ето отговора от Лидл:
Цитат
Благодарим за Вашето съобщение от 18.11.2013. Бихме искали да Ви информираме, че желаният от Вас артикул Домашна хлебопекарна е промоционален до изчерпване на доставените количества и не е включен в нашия постоянен асортимент. За съжаление трябва да Ви съобщим, че този артикул вече не е наличен нито в нашите филиали, нито в складовото дружество. 

Благодарим Ви за разбирането и се надяваме, че и в бъдеще ще се доверявате на нашите продукти и ще можем да Ви радваме с разумни цени и добро качество.

С уважение,
ХХХ
отдел Обслужване на клиенти

Хайде сега пък и Финлукса свършил. ooooh!

В Продавалника има две обяви за Силвъркрест, но и двете са без гаранция и са малки. Ще пробвам още една врътка и ще видя какво ще стане. Crazy

# 422
В рецептите за кекс за хлебопеканата на Панасоник пристсъва регулярно това нещо"
"golden syrup" - като пуснах търсачката ми излязоха ето тези буркани:

http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://static.guim.co.uk/sys- … p;ved=0CD0Q9QEwAg
някой да е срещал из големите вериги тakова нещо?

# 423
Gold,аз не съм срещала такова нещо,но можеш да си го поръчаш от амазон Simple Smile

# 424
  • София
  И аз вчера го чух от Лорейн, но не разбрах какво е.Ползват кленов, царевичен, меласа, гликоза, но златния не разбрах от какво е. Това намерих. С преводача е.

По-добре прочети цялата статия.

http://www.theguardian.com/lifeandstyle/wordofmouth/2010/jul/06/consider-syrup

Истинския сироп, разбира се, е захар, разтворен във вода; идеалната концентрация за кухнята е около 1650 грама захар на литър вода. Golden сироп, като петмез (от които тя е вариант) е страничен продукт от производството на захар. В завода, те разделят молекула глюкоза захар в фруктоза и декстроза, процес, известен като "обръщане", след това се добавя глюкоза обратно в сместа. Процесът сметки за гладкостта и стабилността на златен сироп.

# 425
И Финлукса ли го няма. То сега нямаме и кинти след нова година ще имам хлебопекарна до тогава с миксера и на ръка Simple Smile

Но много си харесвах предишната хлебопекарна  Иметек

ето това http://technika.bg/product/13482/hlebopekarna-imetec-bm1-7141.html май такова ще си взема макар, че ми се иска да е с 2 бъркалки Simple Smile

# 426
Хора, машината взе да издава един скърцащ звук като меси...имам чувството, че казанчето се поклаща сякаш и затова проскърцва. Thinking Поръчах си ново казанче, че на това май скоро уплътненито ще му иде зян, ама се чудя дали като дойде новото и го сменя ще се подобрят нещата, или машината сдава багажа? Тя е в гаранция, де, ама си я харесвам и ми се иска да не я снемям...

Мнения някакви? Или поне да ме успокоите, че с новото казанче ще е по-добре. newsm78

# 427
Ами лично при моята Мулинекс, новото казанче го използвах точно 2 пъти и на втория едната перка се беше бетонирала и сега карам със старото казанче, което от време на време леееко протича и затова никога не ползвам отложен старт. Карам така на доизживяване  Peace

Дано ти имаш повече късмет  Simple Smile

# 428
Току що погледнах, че не е с хубави отзиви Горението. А Финлукса верно ли е с 2 казанчета едно цяло и едно разграфено на 2?

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 14:39 от sinapovaaya

# 429
  • София
Както писах скоро, ние сменихме казанче. Изумена съм! Новото е явно с друго покритие на бъркалките и нищичко не залепва по тях  Rolling Eyes Дано и при вас дойде някоя подобрена версия  Praynig

ЕДИТ: новото казанче дойде с бъркалки. Запазих и старите, за всеки случай.

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 16:54 от зелено човече

# 430
При нас смениха само казанчето, но не и бъркалката.

# 431
Току що погледнах, че не е с хубави отзиви Горението. А Финлукса верно ли е с 2 казанчета едно цяло и едно разграфено на 2?

Незнам за кой модел на Финлукс става въпрос, моята е с едно казанче  newsm78

А колко струва едно казанче, че ми стана интересно?

# 432
Хора, машината взе да издава един скърцащ звук като меси...имам чувството, че казанчето се поклаща сякаш и затова проскърцва. Thinking Поръчах си ново казанче, че на това май скоро уплътненито ще му иде зян, ама се чудя дали като дойде новото и го сменя ще се подобрят нещата, или машината сдава багажа? Тя е в гаранция, де, ама си я харесвам и ми се иска да не я снемям...

Мнения някакви? Или поне да ме успокоите, че с новото казанче ще е по-добре. newsm78
да поразсъждаваме малко   Laughing  вадиш казанчето и пускаш машината без казанче. чуваш ли го скърцането ?  ако не го чуваш не би трябвало да се съмняваш в машината. остава казанчето. вече си поръчала , така че си се подготвила. като пристигне използвай новото казанче за месене , а  старото за печене. така увеличаваш живота на новото. въпросът е действително да е ново като изработка , а не останало из складовете от преди 5-6 год.  Joy

# 433
Моя мъж ме изненада с тази хлебопекарна Зелмер преди малко
http://www.technomarket.bg/products/09095670
Влизам да ви се похваля и виртуално да почерпя. Много се зарадвах и веднага забърках едно тесто с квас. Пуснах на програма за месене на гевреци Simple Smile и сега свърши голямото месене и сложих с отложен старт 1 час пак да започне.
За сега повече ми харесва от предишната по големия "джам" през който си гледкам тестото Simple Smile а и е по-тиха Simple Smile))))) Скачам от щастие
Пък и този път има разни болтчета отдолу и предполагам, че  от там се ремонтира и целия и корпус е метален Simple Smile))))) Голяма е колкото старата ми хлебопекарна  Simple Smile)))))))))))

# 434
  • София
А колко струва едно казанче, че ми стана интересно?

На СилвърКрест е 20 или 25 лв. според това имаш ли талон от книжката  Peace

Общи условия

Активация на акаунт