The Originals / Древните - Вампирите завладяват Ню Орлиънс (Тема 1)

• 50 311
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
  • Buffyworld
Аз пък за момент си помислих, че като жътвата не се получи, то на Клаус  майка му ще възкръсне и ще тръгне да го гони , да му отмъщава и да го наказва  Joy Joy Joy

А това че Клаус отиде в Мистик фолс заради Катрин, беше много тъпа и неоснователна причина.  Но много се зарадвах, че Кер най- накрая си призна  Heart Eyes

# 541
  • in Wonderland
Ох, направо ме замотаха яко с тия ритуали , вещици  и тем подобни... Но Клаус отново спаси серията !!!! Невероятен е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes А края си беше заинтригуващ . С нетърпение ще чакам следващата серия !!!! А съм 100 % сигурна ,че ще съживят Давина отново

# 542
Да не говорим че и той, и други от древните няколко пъти казаха, че тя е дете.

е аз не казвам,че веднага ще я "опервази",ами просто може би ще почака да стане жена....не е далече като я гледам:) за вампирите възрастта е много относителна. ето Клаус и Келълайн имат около 1000 години ралзика,ама....на него много не му пречи:)

Фиона, трябва да гледаш на Дневниците новия епизод Simple Smile

явно да:)

Казах ли ви, че от тоя сериал ми харесва само Клаус, както от другия ми харесва само Деймън. Да ги направят една гей двойка, и така няма да ги мисля повече.

Joy Joy Joy

# 543
Така да се изкажа по това как Селест се е върнала един вид към живите.
Ками нали в единият от епизодите вещицата беше и пратила съобщение за една снимка на Клаус и Марсел и май беше Селест ама може и да се бъркам.Така предполагам че Селест е направила същото с тази която се е вселила.В смисъл чрез съобщение прави магия и айде в тялото на Сабин.

# 544
Новата серия  много ми хареса...  ама много..  Heart Eyes

# 545
Епизода ми хареса.
Скрит текст:
Илайджа продължава да се дърпа от Хейли.До колкото разбирам бебето на Клаус сега е наполовина вещица.Ребека беше малко груба към Илайджа.Тери пък избяга и не каза на никой за Ребека.А Селест е замислила нещо голямо.Може би има шанс да се върне Давина.

# 546
На Ребека някой да и забие камата и да се свършва, че не я понасям вече.  Twisted Evil

Някак ми става тъжно, че Селест ще тръгне срещу Клаус, ще му стори нещо ужасно и вероятно няма да има кой да му помогне. Sad

# 547
  • in Wonderland
Нещо не ми хареса особено този епизод. Надявам се следващия пак да има интрига ...

# 548
  • Buffyworld
А защо Хейли каза, че бебето е 1/4 вещица ? Това нещо не го разбрах. Да не би по линия на баба си ? - На Клаус майка му, която била най-могъщата вещица  newsm78

# 549
А защо Хейли каза, че бебето е 1/4 вещица ? Това нещо не го разбрах. Да не би по линия на баба си ? - На Клаус майка му, която била най-могъщата вещица  newsm78

Точно така. То това бебе има всякаква кръв ...

# 550
  • София
На Ребека някой да и забие камата и да се свършва, че не я понасям вече.  Twisted Evil

Някак ми става тъжно, че Селест ще тръгне срещу Клаус, ще му стори нещо ужасно и вероятно няма да има кой да му помогне. Sad
Илайджа ще му помогне, подозирам. На мен откакто е почнал този сериал ми е мъчно за Клаус. И този черния как го е предал на баща му, сестра му и тя иска да го предаде, онова русото само му се репчи, абе въобще - горкичкото.

# 551
Илайджа ще му помогне, подозирам. На мен откакто е почнал този сериал ми е мъчно за Клаус. И този черния как го е предал на баща му, сестра му и тя иска да го предаде, онова русото само му се репчи, абе въобще - горкичкото.

Ъхъъ. Twisted Evil И аз подозирам за Илайджа, но все пак ме обхващат съмнения и ми става тъжно! Милинкият! Hug Laughing

# 552
  • София
на мен тази серия не ми беше интересна, къв беше тоя папа не знам си кой мн тъпо, с тия змии и тия символи   Crossing Arms

# 553
И на мен ми е мъчно за Клаус. Илайджа все иска да събере семейството но изостава щастието и любовта. Ребека ме подразни в този епизод.

# 554
Ребека направо ме изкарва извън нерви. Мрънка толкова време, в крайна сметка, като не и е харесвало с Клаус, който я е тормозил толкова много, да си хваща пътя и да не живее с него, както сега, така и в миналото да го беше направила. Много праведна се изкарва, но всъщност не е много по-добра от Клаус, щом е стигнала дотам, че да извика дори баща си, от който са се страхували толкова много... Stop

Общи условия

Активация на акаунт