Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са съставките за тиквените крекери?
Какви са препоръките за използване на бавна готварска печка и термометър за контрол на температурата по време на готвене?
Какви са препоръките за консумация на плодове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са съставките за тиквените крекери?
-
Какви са препоръките за използване на бавна готварска печка и термометър за контрол на температурата по време на готвене?
-
Какви са препоръките за консумация на плодове?
Препоръчва се умерена консумация на плодове, като се има предвид съдържанието на въглехидрати и индивидуалните нужди. Важно е да бъдете внимателни със сладките плодове и готовите продукти, съдържащи фруктоза, като напитки и сокове. За хора с проблеми с кръвната захар плодовете могат да се консумират под формата на зелен шейк или със смес от накиснати ядки или авокадо, за да се избегне рязкото повишаване на нивата на кръвната захар.
-
Какви са препоръките за използване на соково разтоварване?
-
Какви са препоръките за избор на блендер за приготвяне на сокове?
Може да съм си забавила метаболизма на моменти,но и затова сега почнах да си включвам по малко въглехидрати на закуска,както преди.Ох ама ядките са ми голям страх на мен
за темата полезна ми е
Странно ми прозвуча заявлението ти за страха от ядките? Защо? Аз от няколко години съм им голям фен и понякога закуската ми е почти само от ядки и плод. Не злоупотребявам, естествено! Но това ,за злоупотребата, се отнася до всички видове храни.

. Има и още един трик, сервирайте ястията след известна пауза едно от друго, в смисъл, първо салатата, изчакайте малко( да дойде сервитьора, както е по ресторантите
), после поднесете следващото ястие... Проблемът е, че обикновено бързаме и за да не ставаме от масата по няколко пъти, поднасяме всичко и без да сме се усетили сме излапали всичко за по-малко от 20 минути.
, не знам дали някой друг има такъв проблем, за мен е трудно обяснимо, обаче е факт